Sawanna
Re: Sawanna
* Smolista lwica leżała na jednej z wyżej położonych gałęzi drzewa akacjowego, ukrywając się przed palącym afrykańskim słońcem. Lekki zefirek smagał delikatnie jej pysk, wywołując uczucie ulgi. Mimowolnie przymknęła oczy. *
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
-
Satra
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Żebyś się w końcu obudził Ib. *śmieje się, zobaczyła Shav* O, hej Shav!
Umarła... I nie wróci... :p
* Otworzyła leniwie jedno oko, chcąc sprawdzić, kto miał czelność przeszkodzić jej w odpoczynku. Ujrzawszy sylwetki dwóch lwów, westchnęła ze zrezygnowaniem i wymamrotała pod nosem ciche ' witam ' *
Av:
Av:
-
Satra
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*troche zmieszana próbuje zmienić temat* A może ktoś chce zapolować? Co??
Umarła... I nie wróci... :p
*Siada w cieniu. Stara się ukryć kontuzję łapy, przed ewentualnym mhrocznym //xd// przeciwnikiem. Robi dumną minę
* W-i-t-a-j.
* W-i-t-a-j.Re: Sawanna
- Powitanie w wersji gbura słyszałam wiele razy, teraz proszona jest wersja normalna * burknęła, nie zaszczycając lwioziemca spojrzeniem *
Av:
Av:
*Niezwykle gburowaty Ib, niewiedzieć czemu, choć nienawidzi Wygnańców (w tym Shav) stosuje się do prośby * Witaj Shav.
//
//
//
//Re: Sawanna
* Spojrzała beznamiętnie na lwa i posłała mu pełen złośliwości uśmiech *
- Przybrałeś nieco na wadze.
* Rzuciła kąśliwie, a bezczelny uśmiech nie schodził jej z pyska *.
- Przybrałeś nieco na wadze.
* Rzuciła kąśliwie, a bezczelny uśmiech nie schodził jej z pyska *.
Av:
Av:
//Od tego całego biegania, to raczej powinienem schudnąć... tak z 50 kg xD//
*Spojrzał obojętnie* No i co z tego?
*Spojrzał obojętnie* No i co z tego?
- Twoje serduszko wkrótce może nie wytrzymać obciążenia, a wtedy... * uśmiechnęła się z satysfakcją * - Twoi poddani na pewno pogrążyliby się w żałobie po tak wspaniałym monarsze * w jej głosie dało się usłyszeć wyraźną kpinę. Z pogardliwym uśmiechem na pysku kontynuowała wypowiedź * - Choć zapewne znaczna ich część dołożyłaby wszelkich starań, żebyś już niedługo cieszył się ziemskim życiem.
// Efekt jo-jo xD //
// Efekt jo-jo xD //
Av:
Av:
Wygnańcy i Wyzwoleńcy nie są moimi poddanymi, więc ich nie wliczaj. *Tym czasem bardziej go martwiły pojedyncze mikrozawały //xd// , które mu się już zdarzyły. Zimny pot wypłynął mu na plecach. Czuł się jak na tej emocie
.*
Ziemskie życie niewiele mi dało radości. Ale teraz mam cel by żyć, więc mnie nie próbuj straszyć.
//Nie wk***aj mnie, dobrze?
(Jak coś, to to słowo, to wkurzaj, można litery policzyć jak mi ktoś nie wierzy.
)//
.*Ziemskie życie niewiele mi dało radości. Ale teraz mam cel by żyć, więc mnie nie próbuj straszyć.
//Nie wk***aj mnie, dobrze?
(Jak coś, to to słowo, to wkurzaj, można litery policzyć jak mi ktoś nie wierzy.
)//Re: Sawanna
- Na twoje nieszczęście nie miałam na myśli ani Wygnańców, ani Wyzwoleńców. Nie czarujmy się, tylko Lwioziemcy są aż tak głupi, by zaakceptować władzę tak nieudolnego i zapatrzonego w siebie monarchy, na naszych ziemiach tak dziecinny spektakl nie miałby prawa bytu * zilustrowała lwa pogardliwym spojrzeniem * - Czyżby tym celem do dalszego życia było stołowanie się po nocy?
// Ale to jest mój życiowy cel xD Zaprogramowano mnie do niego
//
// Ale to jest mój życiowy cel xD Zaprogramowano mnie do niego
//Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
Av:
//xD idzie Ci doskonale xD//
Nie. Moim życiowym celem, jest zapewnić córce dobrą, bezpieczną przyszłość. *W myślach: I pomścić jej matkę*
Zresztą, co masz na myśli mówiąc nieudolny? 90% zarządzeń Swali wydawałem ja, a ona jedynie potwierdzała.
Nie. Moim życiowym celem, jest zapewnić córce dobrą, bezpieczną przyszłość. *W myślach: I pomścić jej matkę*
Zresztą, co masz na myśli mówiąc nieudolny? 90% zarządzeń Swali wydawałem ja, a ona jedynie potwierdzała.
- Hale potrafi ją sobie sama zapewnić bez twojej pomocy. Dziękuję losowi, że jej wychowanie padło na mnie, w przeciwnym razie stałaby się jeszcze jedną z tych rozpieszczonych, niepotrafiących złapać nawet kulawej antylopy dwórek...
- Mniemam, że skromność nie jest twą największą cnotą.
Zapewne te 90% zarządzeń odnosiło się do ciebie samego, co specjalnie by mnie nie zdziwiło...
- Mniemam, że skromność nie jest twą największą cnotą.
Zapewne te 90% zarządzeń odnosiło się do ciebie samego, co specjalnie by mnie nie zdziwiło...
Av:
Av:
//xD//
Właściwie, to zlikwidowałem parę z tych bzdurnych praw. Te, na które udało mi się znaleźć luki. Bardzo długo nad tym siedziałem. Gdyby nie to, to teraz np. każdy Lwioziemiec, pod groźbą śmierci, musiałby zbić każdego Wygnańca, jaki wda się z nim w choćby rozmowę. A to, uznałem za barbarzyństwo i długo szukałem luk prawnych. I udało mi się. Na niektóre niestety mi się nie udało znaleźć luk.
//Ale ględzę
//
Właściwie, to zlikwidowałem parę z tych bzdurnych praw. Te, na które udało mi się znaleźć luki. Bardzo długo nad tym siedziałem. Gdyby nie to, to teraz np. każdy Lwioziemiec, pod groźbą śmierci, musiałby zbić każdego Wygnańca, jaki wda się z nim w choćby rozmowę. A to, uznałem za barbarzyństwo i długo szukałem luk prawnych. I udało mi się. Na niektóre niestety mi się nie udało znaleźć luk.
//Ale ględzę
//Re: Sawanna
* Zachichotała szatańsko *
- Jakiś ty litościwy * nie mogła dłużej powstrzymać ironicznego uśmiechu, który od początku rozmowy cisnął jej się na usta * Ty chyba nie myślałeś, że któryś z waszych mógłby zdołać zabić Wygnańca? Och, proszę. Nie jesteście dostatecznie wyszkoleni. Jedynym zajęciem, w którym nas prześcigacie jest leżenie do góry brzuchem i wąchanie kwiatków.
// Taka niechlubna rola Ci przypadła ;d //
- Jakiś ty litościwy * nie mogła dłużej powstrzymać ironicznego uśmiechu, który od początku rozmowy cisnął jej się na usta * Ty chyba nie myślałeś, że któryś z waszych mógłby zdołać zabić Wygnańca? Och, proszę. Nie jesteście dostatecznie wyszkoleni. Jedynym zajęciem, w którym nas prześcigacie jest leżenie do góry brzuchem i wąchanie kwiatków.
// Taka niechlubna rola Ci przypadła ;d //
Av:
Av:
//Sam się prosiłem//
Uwierz, że gdybyś nie była lwicą, już dawno byś cofała te słowa. *Spokojnie, ale widać po nim wnerwienie
*
Uwierz, że gdybyś nie była lwicą, już dawno byś cofała te słowa. *Spokojnie, ale widać po nim wnerwienie
*Re: Sawanna
- Zabawne, czyżbyś mi groził? Widzę, że tobie na głupotę nawet wiara nie pomoże.
Gdybyś nie był ojcem mojej siostrzenicy, już dawno gryzłbyś ziemię pod kwiatkami, jak pięcioro innych twoich znajomych ze stada, ale cierpliwości, wszystko się może zmienić... * w przeciwieństwie do niego, po niej nie można było wykryć żadnych przejawów zdenerwowania *.
Gdybyś nie był ojcem mojej siostrzenicy, już dawno gryzłbyś ziemię pod kwiatkami, jak pięcioro innych twoich znajomych ze stada, ale cierpliwości, wszystko się może zmienić... * w przeciwieństwie do niego, po niej nie można było wykryć żadnych przejawów zdenerwowania *.
Av:
Av:
* uśmiechnęła się jadowicie *
- Skąd pewność, że to ja kogoś zabiłam?
- Skąd pewność, że to ja kogoś zabiłam?
Av:
Av:
* Uśmiechnęła się szyderczo, jakby spodziewając się takiej odpowiedzi *
- Powiedziałam jedynie, że są nieżywi, o ich zabójcy nie napomknęłam nawet słowem. Słuchanie ze zrozumieniem się kłania. * powiedziała złośliwie *
- Powiedziałam jedynie, że są nieżywi, o ich zabójcy nie napomknęłam nawet słowem. Słuchanie ze zrozumieniem się kłania. * powiedziała złośliwie *
Av:
Av:
Cóż, powiedziałaś do mnie: "Gdybyś nie był ojcem mojej siostrzenicy, już dawno gryzłbyś ziemię pod kwiatkami, jak pięcioro innych twoich znajomych ze stada" więc dodałem dwa do dwóch. Nie jestem taki głupi za jakiego mnie Ty, Hump i Wygnańcy macie.
- I niestety wyszedł ci błędny wynik. Myślenie, jak i słuchanie nie jest wprawdzie twoją najmocniejszą stroną, ale skoncentruj się choć raz i spróbuj mnie uważnie wysłuchać, zgoda?
- W mojej wypowiedzi chodziło mi najogólniej rzecz biorąc o to, że leżałbyś już martwy, jak twoi pobratymcy, niekoniecznie zabici przeze mnie.
// Wybacz, zaczytałam się ;d //
- W mojej wypowiedzi chodziło mi najogólniej rzecz biorąc o to, że leżałbyś już martwy, jak twoi pobratymcy, niekoniecznie zabici przeze mnie.
// Wybacz, zaczytałam się ;d //
Av:
Av:
//spoko
//
cóż, może mówisz prawdę, a może nie. *Powiedział powoli. Nalge szybko zadał pytanie* Miałaś jakiś związek z ich śmiercią?
//
cóż, może mówisz prawdę, a może nie. *Powiedział powoli. Nalge szybko zadał pytanie* Miałaś jakiś związek z ich śmiercią?Re: Sawanna
* Uśmiechnęła się chytrze *
- Sądzę, iż jest to mało ważne, skoro do tej pory nie zorientowałeś się, że ze stada zginęło ci pięcioro członków * uderzała ogonem o korę drzewa w równomiernym tempie *
- Sądzę, iż jest to mało ważne, skoro do tej pory nie zorientowałeś się, że ze stada zginęło ci pięcioro członków * uderzała ogonem o korę drzewa w równomiernym tempie *
Av:
Av:
-
Humphrey
*szedł powoli. przeszedł obok siostry i Ibilisa milczać i nie odzywając się*
* Zerknęła kątem oka na brata, po chwili jej wzrok powędrował w stronę dotychczasowego rozmówcy *.
Av:
Av: