Pole bitwy
Re: Pole bitwy
*zaskoczona poturlała się po piasku. Obróciła się i spojrzała na Laza ponuro.* Hm, nieźle.
*Ponownie stanął w szyku, uważnie patrząc na każdy jej ruch* Ty też *Odrzekł*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*Jakby się ocknął...* Dobra, starczy tego. Nie było mowy o ciosach w oczy...
//Niech zgadnę, oboje się na mnie rzucicie
Czy nie?
//
//Niech zgadnę, oboje się na mnie rzucicie
Czy nie?
//- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Zrobiła się z tego jedna wielka krwawa jatka. *Powiedział i nie mógł już patrzeć na tą walkę*
Nie wtrącaj się! *warknęła do Mvuto po czym zaczęła otaczać Laza niczym Zira Simbę* //Ile nawiązań do KL
//
//Re: Pole bitwy
*Odwracał się cały czas przodem do Kory, aby być cały czas gotowym do ataku*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*stanęła i westchnęła. Zerknęła na ranę w szyi lwa. Jeszcze trochę i straci sporo krwi. Znów zaczęła go okrążać*
*Splunął obok krwią* O mnie się nie martw, ja wytrzymam.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Dobra, ale w razie czego się wycofaj. Nie chcę, by ktoś tu zginął.
//Wojna, walka z Wygnańcami, a mówię i o Wygnańcach i o Lwioziemcach, by nie ginęli... coś jest na rzeczy
//
//Wojna, walka z Wygnańcami, a mówię i o Wygnańcach i o Lwioziemcach, by nie ginęli... coś jest na rzeczy
*korzystając z dekoncentracji Laza skoczyła i wbiła zęby w niedawno utworzoną ranę w szyi. Opasała go mocno ramionami by nie mógł się ruszyć i padła z nim na ziemię szarpiąc mu ranę i powiększając ją*
O_O Może jednak lepiej zakończcie już walkę... w sumie to już widzę, kto wygrywa...
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*Spojrzał i zauważył jak Kora szarpię Laza i zaczął biec w stronę Kory*
*zignorowała Go, czuła jak ciepła ciecz spływa jej przy brodzie. Zemdliło ją, ale jedynie pilnowała by Laz się nie wyrwał, kątem oka spostrzegła Nankiego*
Starczy już! ... Dziesięć... dziewięć... osiem... siedem... sześć...
*odlicza jak w boksie*
*odlicza jak w boksie*
*czuła jak ciało Laza napina się więc mocniej go opasała łapami*
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*Zatrzymał się tuż Przed Kora* Puść go już. *Krzyknął*
*Dalej liczy niespokojnie zerkając na Laza* pięć... cztery... trzy... dwa... //Poczekajmy z kontynuacją na jego reakcję
//
*spojrzała na niego ostrzegawczo. Czekała aż Mvuto skończy odliczanie*
STÓJ! *charknął* jeszcze nie skończyłem.* wyciągnął szybko szyję i wbij kły w ramię lwicy* Nie kończcie tego, co jeszcze sie nie kończy! *Mruknął, mocniej zaciskając szczękę*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*Widząc co zrobił Laz zatkało go nie mógł uwierzyć że ma jeszcze silę kontynuować walkę*
To się chyba źle skończy. *Krzyknął do Mvuta*
To się chyba źle skończy. *Krzyknął do Mvuta*
Wiem, ale nie bardzo mogę przerwać walkę, o ile ktoś nie padnie a ja nie odliczę od dziesięciu do jednego...
*Wysilił sie przechylając głowę w bok i napierając ciałem na lwicę, przewrócił ja na bok, przturlał się i wbił zęby w jej tylną łapę, równocześnie wpijając pazury w ramię Kory*
//Chciałem podziękować twórcom programu "Sawanna" za odc.8 "Starcie Stad", w którym w pojedynku Murabi i Thora, Thor zrobił właśnie coś takiego (lwy były prawdziwe, to był dokument)//
//Chciałem podziękować twórcom programu "Sawanna" za odc.8 "Starcie Stad", w którym w pojedynku Murabi i Thora, Thor zrobił właśnie coś takiego (lwy były prawdziwe, to był dokument)//
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*syknęła czując ból w nodze, odwróciła się gwałtownie i trzasnęła go łapą.* Uspokój się. Jak będziesz tak się napinał krew będzie Ci szybciej ubywać. Wskazał głową na jego dużą już w szyi ranę. Jeszcze trochę i zemdlejesz.*
*Uśmiechnął się tylko, ukazując zęby które jeszcze nie zanurzyły się całkiem w jej ciele* Wytrzymałem tyle, wytrzymam jeszcze dłużej, a co z tobą? Możesz to skończyc kiedy tylko będziesz chciała.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*odsunęła jego pysk łapą i uśmiechnęła się złośliwie* Tyle że ja nie mam tak wielkiej rany i przymglonych oczu. *odepchnęła go*
Ja Was proszę, zakończcie tą walkę. Wyraźnie już widać kto wygrał. //Jak oboje jesteście tacy zdeterminowani, to rozwiążmy to tamtym sposobem xD//
*Znów przygniótł Korę, tym razem mocniej, wyciągnął pazury z ramienia lwicy i machnął nimi po jej klatce piersiowej (żeby nie powiedzieć "piersiach")* Poprawka-przymglone oko. //ale to dziwne bo w realu gorzej widze na lewe oko, jak zamkne prawe to widze lewym tylko rozmazany obraz, więc teraz będe mógł się jeszcze bardziej zżyć z postacią//
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
//Miałam na myśli zamglone z powodu utraty krwi oczywiście ^^//
*jęknęła i wściekle ugryzła go w bark by puścił po czym z syknęła* Niby jesteś "dobrym szlachetnym" Lwioziemcem, broniącym ziemię przed i tak nic nie robiącymi Wyrzutkami, a i tak ja "paskudny nieczuły" Wygnaniec mam więcej rozsądku! *odpycha go* Myślisz że chcę Cię mieć na sumieniu? *dodała spokojniej*
*jęknęła i wściekle ugryzła go w bark by puścił po czym z syknęła* Niby jesteś "dobrym szlachetnym" Lwioziemcem, broniącym ziemię przed i tak nic nie robiącymi Wyrzutkami, a i tak ja "paskudny nieczuły" Wygnaniec mam więcej rozsądku! *odpycha go* Myślisz że chcę Cię mieć na sumieniu? *dodała spokojniej*
A więc? Uznajemy że jest remis?I kończymy rozlew krwi? //Przyszedłem tu , bo myslałem że tytuł "pole bitwy", to pole bitwy, muszę się następnym razem 2 razy zastanowić zanim gdzieś napisze//
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
//No bo tu się mają toczyć bitwy xD (w założeniach)//
Czyli uznajemy to za remis? Obie strony się zgadzają?
Czyli uznajemy to za remis? Obie strony się zgadzają?