Sawanna
Re: Sawanna
*Parsknął śmiechem kiedy usłyszał słowa kuzynki.* Siedź cicho Mvuto, posadź zad na trawie i oglądaj walczące. Nic nie wskórasz próbując je zatrzymać.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*Siada i w milczeniu przygląda się walce.*
-
Enigma
*zagryzła wargę, puszczając na moment kark lwicy. Tak być - nie będzie, oto nasza Enigma podkuliła do siebie zgrabnie tylne łapy, przednią przejechała solidnie pazurami po policzku kocicy, po czym równocześnie wyprostowała 'nogi' oraz odepchnęła ciało Kory przednimi, mniej więcej w miejscu mostka, twardo je na owej kości opierając. Skutkiem tego Wygnanka MUSIAŁA odlecieć od ciała Eni, zatem nie będzie chyba złamaniem regu (pisanie za inną postać), kiedy użyszkodniczka białej lwicy o tym napomknie. Kiedy Kora w końcu odczepiła się od Brey, ta zgrabnym szczupakiem podcięła jej łapy, na skutek czego Kora wylądowała na jej plecach. Zgrabnie grzmotnęła ciałem lwicy o skałę. Zasapana, stanęła kilka metrów od rywalki. Oblizała pyska, zdawała się zupełnie nie przejmować ranami*
//Złamaniem regu to nie będzie. XD Ale Eni... tyś jakaś niezniszczalna.
//
*kiedy skała zetknęła się gwałtownie z jej ciałem skuliła się jak mogła żeby choć odrobinę złagodzić wstrząs. Wiele to nie dało, ale przynajmniej kości miała całe. Powoli uniosła się, kręciło jej się w głowie i przód ciała pulsował bólem, ale stanęła w pozycji obronnej*
//*kiedy skała zetknęła się gwałtownie z jej ciałem skuliła się jak mogła żeby choć odrobinę złagodzić wstrząs. Wiele to nie dało, ale przynajmniej kości miała całe. Powoli uniosła się, kręciło jej się w głowie i przód ciała pulsował bólem, ale stanęła w pozycji obronnej*
*Wstaje i rusza w ich stronę* Wystarczy tego! *Staje pomiędzy nimi* O co właściwie walczycie, hę?
*zaskoczona zmarszczyła brwi, a potem cały jej pysk wykrzywił się ze złości* A jak myślisz? Chcę jej pokazać kto tu jet podrasą!
-
Enigma
// jak niezniszczalna, ja po prostu nie sygnalizuję swego bólu: zaciskam wargi etc. xD To się samo przez się rozumie xD //
- Kochana, nie musisz mi nic pokazywać. *warknęła*
- Ja swoją rację mam. A Twoja mnie w tym momencie mało interesuje.
- Kochana, nie musisz mi nic pokazywać. *warknęła*
- Ja swoją rację mam. A Twoja mnie w tym momencie mało interesuje.
Cóż, wiele pogardliwych słów słyszałam od tobie podobnych, więc naprawdę, nie jesteś pierwszą która tak mówi. *fuknęła* Ale tak jak reszty, twoje słowa są warte tyle co nic. Miło polowało się z Wygnańcem? *spojrzała na nią kpiąco*
-
Enigma
- Szalenie. Jak widać, nie każdy z was jest nic niewartym burakiem. *mruknęła, posyłając jej niezbyt przyjazne spojrzenie*
Naiwna jesteś. Akurat on jest "burakiem" największym. *spojrzała na Mvuto krzywo* Więc nim wypowiesz się jakże to inteligentnie o ogóle to lepiej ugryź się w swój ozor.
-
Enigma
- Masz rację, szkoda strzępić jęzora na kogoś o intelekcie tak rozległym, że tonąć w nim można *rzuciła pogardliwie, głosem przepełnionym szyderstwem, po czym z wolna odwróciła się w stronę Mvuta*
- Dzięki, już się bałam że zdechnę z nudów. *mruknęła, po czym ruszyła z wolna przed siebie. Nie, tematu jeszcze nie opuściła*
- Dzięki, już się bałam że zdechnę z nudów. *mruknęła, po czym ruszyła z wolna przed siebie. Nie, tematu jeszcze nie opuściła*
Ja przynajmniej mówię to co sądzę naprawdę. *syknęła ale do siebie. Nie chciało już jej strzępić języka na Enigmę.* "Zacny" status Lwioziemca nie zamienia pyszałkowatego bufona w szlachetnego dobrodzieja. Po wielu widać to od razu. *patrzyłą z niesmaczona na grzbiet Enigmy*
*Lekko mu opadła szczęka...
W sumie nie wiedział, co ma powiedzieć.*
W sumie nie wiedział, co ma powiedzieć.*-
Enigma
*uniosła jeno łapę, którą w oznace kompletnej ignorancji względem słów Kory machnęła zamaszyście ze trzy razy, nim całkiem wybyła*
//zt//
//zt//
*splunęła na bok ze wstrętem.* Śliska Lwioziemka. *mruknęła*
*Spojrzał w stronę Laza* A tamten, to co tu jeszcze robi? Nie powinien za nią pójść nią rządzić?
Bardziej mnie dziwi, że to ty nie pobiegłeś za nią pośpiesznie. Jeszcze może zdążysz. Z chęcią wyliżesz jej rany, co? *syknęła*
*przylazł wcale niespiesznie. Parsknął jeno z pogardą, widząc Laza*
- Uszanowanko.*mruknął kątem pyska, zatem niezbyt wyraźnie w stronę Kory*
- Uszanowanko.*mruknął kątem pyska, zatem niezbyt wyraźnie w stronę Kory*
Jestem sobie Camille || Enigma... Znaczy... To moja MĘSKA postać! ;3
Autor fursony: http://kamilionheart.deviantart.com/
MAM ZEZWOLENIE, jakby ktoś pytał. O link pytać w pw, skoro nie wierzysz na słowo.
MAM ZEZWOLENIE, jakby ktoś pytał. O link pytać w pw, skoro nie wierzysz na słowo.
*chciała przejść do żywiołowszej części swojego gniewu, ale mrukliwe powitanie, wytrąciło jej z rytmu* Cześć Asmodeuszu. *odparła spokojniejszym głosem*
*nabrał duuuużo powietrza do płuc, przymykając przy tym powieki. Po chwili wypuścił gaz, czemu towarzyszyło głośny świst. Rozkleił powieki*
- Co tam? Coś mnie ominęło? *zapytał, uważnym wejrzeniem jasnych ślepi omiótłszy ranę na karku lwicy*
- Co tam? Coś mnie ominęło? *zapytał, uważnym wejrzeniem jasnych ślepi omiótłszy ranę na karku lwicy*
Nic wielkiego, zwykła utrczka z Lwioziemskim pomiotem. *uśmiechnęła się kwaśno*
*ziewnął jeno w odpowiedzi*
- Rzeczywiście. Zdechnąć można, nic się nie dzieje. *mruknął, kątem oka spoglądając przelotnie na Mvuta*
- Rzeczywiście. Zdechnąć można, nic się nie dzieje. *mruknął, kątem oka spoglądając przelotnie na Mvuta*
*Zaczął w międzyczasie dumać, jak ma się usprawiedliwić.*
*jej wzrok również prześlizgnął się chwilowo po Mvuto, ale nia miała ochot teraz się nim interesować* Szczególnie jak się mało wystawia nos z Pustkowi. *dodała do wypowiedzi Asmo* Ale owszem i na granicy nic wartego zachodu się nie dzieje. Więc tu nic ciekawego nie szukaj.
*Wpadł na genialny pomysł, więc... spochmurniał*
//
//
//
//Re: Sawanna
//Czyżby to jakaś gra aktorska?
//
Cóż, *popatrzyła po lwach, lekko unosząc brwi widząc minę Mvuto* pozwolicie, że oddalę się, nie lubię zbytniego tłoku. Do zobaczenia, Asmodeuszu. *niemal niezauważalnie skinęła Lazowi głową i skierowała się przez trawy*
//ale nie zt
//
//Cóż, *popatrzyła po lwach, lekko unosząc brwi widząc minę Mvuto* pozwolicie, że oddalę się, nie lubię zbytniego tłoku. Do zobaczenia, Asmodeuszu. *niemal niezauważalnie skinęła Lazowi głową i skierowała się przez trawy*
//ale nie zt
//Re: Sawanna
*Spojrzał na Korę pytająco i ruszył za nią nie zaszczycając reszty wygnańców pożegnaniem, bo i po co? *
//zt//
//zt//
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*Spojrzał na Korę, skinął łbem i jakby nieco na odchodnym, rzucił ozięble*
- Sugerujesz, że nie wypełzam poza Pustkowia? Mało mnie znasz, skarbie, mało *mruknął*
- Sugerujesz, że nie wypełzam poza Pustkowia? Mało mnie znasz, skarbie, mało *mruknął*
*odwróciła jeszcze głowę* Owszem, nie znam cię za dobrze. *i odeszła*
<zt>
<zt>