Sawanna
Re: Sawanna
Oczywiście...nie zostłby po nas kłębek futra...*Z trudem powstrzymywał się przed mizianiem lwicy*
- Nie boisz się, że wykorzystamy to przeciwko Wam?
* Spojrzała nań bez większych emocji, jednak wciąż miło się uśmiechając. Dostrzegła niewybredne chęci samca, których prędzej czy później się spodziewała. Na wszelki wypadek zmieniła pozycję na siedzącą*.
* Spojrzała nań bez większych emocji, jednak wciąż miło się uśmiechając. Dostrzegła niewybredne chęci samca, których prędzej czy później się spodziewała. Na wszelki wypadek zmieniła pozycję na siedzącą*.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
*Westchnął i również wstał* Nie boję się, ale wiem że wykorzystasz...mógłbym być jeszcze przydatny...ale też muszę mieć coś z tego...*Uśmiechnął się*
* Uśmiechnęła się figlarnie*.
- O nie, mój drogi, póty co nie mam ochoty na niańczenie kociąt, poza tym, nie mam pewności, że mnie nie okłamujesz.
* Powiedziała bez ogródek*.
- Nie wiem, jakie Wy tam macie lwice, ale my się szanujemy i nie wstępujemy w związki z byle kim. Przynajmniej większość.
* Dodała to po chwili zastanowienia, po czym wstała i zmierzyła go od góry do dołu dość nieprzyjemnym wzrokiem*.
- O nie, mój drogi, póty co nie mam ochoty na niańczenie kociąt, poza tym, nie mam pewności, że mnie nie okłamujesz.
* Powiedziała bez ogródek*.
- Nie wiem, jakie Wy tam macie lwice, ale my się szanujemy i nie wstępujemy w związki z byle kim. Przynajmniej większość.
* Dodała to po chwili zastanowienia, po czym wstała i zmierzyła go od góry do dołu dość nieprzyjemnym wzrokiem*.
Av:
Av:
*Zaśmiał się* Wy wygnanki kiedy samiec czegoś od was chce, to zawsze myślicie że chodzi mu o to?
- Bo przeważnie chodzi mu o to, a 'przeważnie' znaczy zawsze.
* Odpowiedziała kpiąco*.
- Nie próbuj nawet zaprzeczać, że chciałeś ode mnie czegoś innego. Początkujący łgarz nie oszuka zaprawionego kłamcy, zapamiętaj to.
* Sapnęła, schodząc ze skałek na ziemię*.
* Odpowiedziała kpiąco*.
- Nie próbuj nawet zaprzeczać, że chciałeś ode mnie czegoś innego. Początkujący łgarz nie oszuka zaprawionego kłamcy, zapamiętaj to.
* Sapnęła, schodząc ze skałek na ziemię*.
Av:
Av:
*Skrzywił się i zszedł zniechęcony z kamieni* No dobra...wygrałaś...nie to nie. *Zaczął iść w kierunku z którego przyszli*
// jeszcze nie z/w //
// jeszcze nie z/w //
* Satysfakcja pojawiła się na jej podstępnym wygnańczym pyszczysku. W sumie dostała to, czego potrzebowała. Informacje. W prawdzie niewielką ich część, ale jednak. Teraz tylko musi się naradzić z 'wybrańcami' i ustalić, czy to, co powiedział samiec jest prawdą. A co do samego Mateso...Ten napaleniec raczej nie poskarży się nikomu, że uciął sobie z jej osobą interesującą konwersację. Nie jest chyba na tyle głupi, ażeby tak ryzykować. Czarna uznała, że ma go z głowy. Niemniej potruchtała za nim w powrotną drogę*.
- Zawsze wygrywam.
* Syknęła mu jadowicie do ucha, kiedy tylko zrównała z nim kroku. Następnie, nie chcąc narażać się już na Jego towarzystwo, skręciła w morze falującej pożółkłej trawy, a wkrótce zniknęła mu z oczu*.
//zt//
- Zawsze wygrywam.
* Syknęła mu jadowicie do ucha, kiedy tylko zrównała z nim kroku. Następnie, nie chcąc narażać się już na Jego towarzystwo, skręciła w morze falującej pożółkłej trawy, a wkrótce zniknęła mu z oczu*.
//zt//
Av:
Av:
*Uśmiechnął się do odchodzącej lwicy, i do swoich myśli, po czym nieśpiesznym krokiem wrócił na Lwią Ziemię żałując jednak że nie dostał tego czego chciał*
//zt//
//zt//
*Gdy zobaczył Tani odpowiedział szczęśliwy*
Tani! To ty, ja się ciesze że Cię widzę!
*Liznął ją po pyszczku*
Tani! To ty, ja się ciesze że Cię widzę!
*Liznął ją po pyszczku*
Użytkownik został zbanowany.
*Ucieszony otarł się o Tani*
Ty wież że ja jestem już wygnańcem nie
Ty wież że ja jestem już wygnańcem nie

Ja też i nie wiem co zrobić byśmy byli ciągle razem...
*Zasmucił się a potem otarł się o szyję Tani*
Mrrr...
*Zasmucił się a potem otarł się o szyję Tani*
Mrrr...

*Nagle została w nim cząsteczka nadziei*
Naprawdę zrobisz to dla mnie?
Naprawdę zrobisz to dla mnie?

*Wypowiedział coś jej do ucha po cichu*
To naprawdę dla mnie ważne. To będzie twoja, być może najważniejsza decyzja w życiu. Najprościej będzie gdy ktoś z lwioziemców nas razem zobaczy.
-
Tani
*Wyprostowała się dumnie gwizdając dłuuuugo - nie musieli długo czekać złocista lwica odwróciła się na pięcie*
*W myślach: Ona jest taka piękna i chcę by ona była cały czas ze mną*
Tani to może wymyślmy coś by cię wygnano. I od razu pytanie. Czy w przyszłości zostaniesz moją żoną?
Tani to może wymyślmy coś by cię wygnano. I od razu pytanie. Czy w przyszłości zostaniesz moją żoną?
-
Tani
TAK *pisnęła przyczym chwyciła się łapką za pyszczek, uśmiechniętymi oczyma spoglądając na Tinna ^^*
*Ucieszył się*
Naprawdę? To takie cudowne! Będziemy mieli lwiątka lub lwiątka?
Naprawdę? To takie cudowne! Będziemy mieli lwiątka lub lwiątka?
-
Tani
hmmmmm.. ale sam jeszcze jesteś lwiątkiem //mogę Ci zrobić av ^^ jeśli chcesz//
-
Tani
//to zrobie dorosły av//
Och jesteś słodki :*
//albo nie - zostań przy starym - jest sweetaśniejszy//
//Post jest za krótki. Mvuto//
Och jesteś słodki :*
//albo nie - zostań przy starym - jest sweetaśniejszy//
//Post jest za krótki. Mvuto//
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kocham cię. To kiedy wygnanie?
//Ten ładny ale się zastanowię//
//Ten ładny ale się zastanowię//
Może pójdziesz po Laza, przybiegniesz tu szybciej od niego a gdy on cię zobaczy wygna cię?
//Porozmawiaj z Mvuto//
//Porozmawiaj z Mvuto//