Sawanna
Re: Sawanna
*Wyskoczyła*
-Co zrobiłeś?Nie powinieneś tego robić.*Podeszła*
-Nic ci nie zrobię.*Uśmiechnęła sie do Tinna*
-Co zrobiłeś?Nie powinieneś tego robić.*Podeszła*
-Nic ci nie zrobię.*Uśmiechnęła sie do Tinna*
Avatar by http://shungilion.deviantart.com/
Jja nie wiem co mam robić i...pomóżcie mi w wygnaniu mnie proszę...
Użytkownik został zbanowany.
*Skrzywiła się* Laz jest moim przyjacielem i na pewno nie będzie zadowolony, gdy dowie się, że jesteś moim bratem.. Ale trudno się mówi.. Może Ci wybaczy..
//Tinn jak chcesz, żeby cię Mvuto wygnał to pojaw się w jakimś temacie w którym on pisze, i zaglądaj czasem na chata bo on tam właśnie tak napisał.//
//Tinn jak chcesz, żeby cię Mvuto wygnał to pojaw się w jakimś temacie w którym on pisze, i zaglądaj czasem na chata bo on tam właśnie tak napisał.//
Av by Laura Comics
Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.
Aria czy jesteś tu...halo!*Zaczął się rozglądać na wszystkie strony.Potem szukać po kRZakach*
//Człowieku, ten błąd po prostu kłuje tak po oczach... Mvuto//
//Człowieku, ten błąd po prostu kłuje tak po oczach... Mvuto//
Stoję przed Tobą przecież... * Powiedziała znużona *
// Halo ?! Ja nigdzie się nie ruszyłam!! Pff... //
// Halo ?! Ja nigdzie się nie ruszyłam!! Pff... //
Av by Laura Comics
Aha nie zauważyłem cię. Ale to nie ważne mam dla ciebie niespodziankę zgadnij...
//Wcześniej nie opuściłeś tematu... tak jakbyś nagle zaczął się rozglądać wyszło... Mvuto//
//Wcześniej nie opuściłeś tematu... tak jakbyś nagle zaczął się rozglądać wyszło... Mvuto//
* Przekrzywiła łeb w ironicznym uśmiechu * No, co tam nabroiłeś? // No coments w ogóle..//
Av by Laura Comics
Jestem wygnańcem...Czy ja podjąłem słuszną decyzję??? Tak a jakże. Kocham cię.*I przytulił się do siostry*
* Przytuliła się również do brata * Ja Ciebie też * Zamyśliła się *
Av by Laura Comics
Aria chodźmy na Ziemię blasku. *Pobiegł w stronę Ziemi Blasku*
//Musisz być w temacie Pustkowia i tam jest Ziemia Blasku//
//zt//
//Musisz być w temacie Pustkowia i tam jest Ziemia Blasku//
//zt//
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 13:23 przez Tinn, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze, prowadź* Poszła za bratem *
//Tinn dodaj "zt" jak zmieniasz temat//
//Tinn!!!!!! Dodaj zt a nie następny post!!!!!!//
// Zt//
//Tinn dodaj "zt" jak zmieniasz temat//
//Tinn!!!!!! Dodaj zt a nie następny post!!!!!!//
// Zt//
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 13:22 przez Aria, łącznie zmieniany 1 raz.
Av by Laura Comics
Ok to idziemy.*I poszedł na Ziemię Blasku*
//Skoro tam dodałeś zt, to ten post jest w ogóle nieważny, bo już poszedłeś, a ten post to nie powrót. Mvuto//
//Skoro tam dodałeś zt, to ten post jest w ogóle nieważny, bo już poszedłeś, a ten post to nie powrót. Mvuto//
* Niedługo po opuszczeniu tych terenów przez obydwa lwy, pojawił się ON. Biały, rosły samiec o czarnych zaczątkach grzywy i bystrych oczach w kolorze letniego nieba o spojrzeniu, w którym nie kryło się nic oprócz względnej pogardy dla świata. Kroczył dumnie i wyniośle z wzrokiem utkwionym przed siebie. Potężne łapy przedzierały się bez najmniejszego oporu wśród bujnych traw sawanny. Nie był tu tak długo. Matka ukryła zarówno jego, jak i siostrę, daleko od ojczystych ziem z obawy, z resztą słusznej, że ktoś może wyrządzić im krzywdę. Ich nowym lokum stała się nie tak daleka dżungla. Spędzili tam niemal całe dzieciństwo, lecz teraz nastał czas powrotu, a bynajmniej jego. Matka i siostra postanowiły jeszcze spędzić tam trochę czasu, ale w końcu i one wrócą. Wiedział aż za dobrze, że tak jak on, nie mogą żyć bez Złej Ziemi, tak okrutnej i bezwzględnej, ale mimo to, jakże bliskiej ich sercu. Kroczył więc dalej przed siebie, błądzący w swych myślach i rozmyślający o zmianach, które na pewno zaistniały w obrębie tak długiego czasu*.
Multi Shav, tyle, że tu gram płeć męską ;3
Av:
Base: wolvesanddogs23 & Savu0211
Coloring: Shavire
Character: Shavire (c)
Av:
*Spacerując po Sawannie (po co? Nie wiem) zauważył obcego mu młodego lwa i zatrzymał się, by zobaczyć, co ten planuje zrobić*
//Fajnie, że dajesz taki wstęp
//
//Fajnie, że dajesz taki wstęp
//Re: Sawanna
* Jego rozmyślania pękły jak bańka mydlana, kiedy poczuł, że jest obserwowany. Rozejrzał się i oto spostrzegł, iż miał rację. W pewnej odległości od niego stał czarnogrzywy lew o jasnej sierści. Samiec, który wydał się mu dziwnie znajomy... Nie pamiętał tylko w jakich okolicznościach go poznał. Nie namyślając się zbytnio, wyrostek ruszył w jego stronę z niewzruszoną miną na pysku*.
Av:
Av:
*Patrzył na wyrostka z niemałym zainteresowaniem... gdzieś go widział... ale gdzie?*
*zjawiła się tu również ona. Jeżeli jej obecność będzie przeszkadzać - wyniesie się z tematu. nieśpiesznie podeszła do lwów. Nie wiedziała w końcu, czy Mvuto przypadkiem znowu się nie spłoszy*
- Teee nooo... siema? *rzuciła, siadając twardo nieopodal nich*
- Teee nooo... siema? *rzuciła, siadając twardo nieopodal nich*
Camille, wcześniej znana jako Kam
Ponadto do userki, prowadzącej Camille, należą jeszcze dwie postaci:
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
* Stanął od obu lwów w odległości około trzech metrów i oba obdarzył chłodnym, przelotnym spojrzeniem. Nie był zbytnio zadowolony z ich obecności, ale nie dał tego zewnętrznie po sobie poznać. Fakt, mógłby się po prostu odwrócić i odejść, ale coś go od tego powstrzymywało.*
- Ave * powiedział, choć bardziej pasowałoby tu określenie, iż wypluł to słowo niczym zdradliwą kosteczkę, która zaplątawszy się gdzieś w mięsie, utkwiła mu w gardle*.
* Samiec pozostawał dalej w swojej pozycji stojącej z niewzruszoną miną na pysku, od czasu do czasu, ilustrując oblicze to jednego to drugiego lwa*.
- Ave * powiedział, choć bardziej pasowałoby tu określenie, iż wypluł to słowo niczym zdradliwą kosteczkę, która zaplątawszy się gdzieś w mięsie, utkwiła mu w gardle*.
* Samiec pozostawał dalej w swojej pozycji stojącej z niewzruszoną miną na pysku, od czasu do czasu, ilustrując oblicze to jednego to drugiego lwa*.
Av:
Av:
*przekrzywiła głowę, a jej grzywa opadła, niesiona siła grawitacji.*
- Zbyt rozmowny to Ty nie jesteś, mam rację? *retoryczne pytanie, wypowiedziane w aż nader beznamiętny sposób. Kimże on był i dlaczego zachowywał się jak kolejny burak? *
- Zbyt rozmowny to Ty nie jesteś, mam rację? *retoryczne pytanie, wypowiedziane w aż nader beznamiętny sposób. Kimże on był i dlaczego zachowywał się jak kolejny burak? *
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
* Spojrzał na Kam spojrzeniem, które zdawało się mówić : ,,kończ waść, wstydu oszczędź'', jednak sam kontynuował rozmowę*.
- Cóż za niebywała spostrzegawczość * zakpił z niej sobie * - Acz, to chyba lepiej, niźli miałbym być kolejną, bezwstydną paplą, kłapiącą pyskiem na prawo i lewo? * dodał po chwili, obdarzając samicę ponurym spojrzeniem.
- Cóż za niebywała spostrzegawczość * zakpił z niej sobie * - Acz, to chyba lepiej, niźli miałbym być kolejną, bezwstydną paplą, kłapiącą pyskiem na prawo i lewo? * dodał po chwili, obdarzając samicę ponurym spojrzeniem.
Av:
Av:
* podeszła doń energicznie, zatrzymując się przed samym jego pyskiem, przekrzywiając łepetynę to w jedną, t w drugą stronę, bacznie mu się przyglądając. Oddaliła się, po czym rzuciła*
- Matko, te zmodyfikowane genetycznie buraki nawet gadają... Czego to oni jeszcze nie wymyślą. * po czym wskoczyła na wielki głaz, nie spogądając nawet na naburmuszonego lwa*
- Uważaj, żeby Ci taki wyraz pyska nie został, bo się kocięta przestraszą...
- Matko, te zmodyfikowane genetycznie buraki nawet gadają... Czego to oni jeszcze nie wymyślą. * po czym wskoczyła na wielki głaz, nie spogądając nawet na naburmuszonego lwa*
- Uważaj, żeby Ci taki wyraz pyska nie został, bo się kocięta przestraszą...
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
* Zignorował pierwszą część wypowiedzi lwicy, za to nie omieszkał skomentować późniejszej *.
- Mało mnie to interesuje * mruknął niewzruszony * - W sumie, to nawet nie Twój interes, więc nie powinno Cię to obchodzić, choć jeśli chcesz, to możesz swoje przyszłe dzieci mną straszyć, bo zakładam, że teraz ich nie posiadasz.
* Odparł, pozwoliwszy sobie na złośliwy uśmiech*.
- Mało mnie to interesuje * mruknął niewzruszony * - W sumie, to nawet nie Twój interes, więc nie powinno Cię to obchodzić, choć jeśli chcesz, to możesz swoje przyszłe dzieci mną straszyć, bo zakładam, że teraz ich nie posiadasz.
* Odparł, pozwoliwszy sobie na złośliwy uśmiech*.
Av:
Av:
* podniosła łepetynę, którą jedynie pokręciła z politowaniem*
- Na cholerę zgrywasz takiego imbecyla? Nie wiem, jakie masz w tym interesy i prawdę powiedziawszy, niewiele mnie to interesuje. Jednak nie powiem, ta gra zaczęła mnie intrygować. A o moje pociechy się nie martw, będą miały szlaban na kontakty z Tobą. Nie chcę, aby mi zdziczały do reszty. *wzrusyzła barkami*
- Na cholerę zgrywasz takiego imbecyla? Nie wiem, jakie masz w tym interesy i prawdę powiedziawszy, niewiele mnie to interesuje. Jednak nie powiem, ta gra zaczęła mnie intrygować. A o moje pociechy się nie martw, będą miały szlaban na kontakty z Tobą. Nie chcę, aby mi zdziczały do reszty. *wzrusyzła barkami*
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
* Parsknął śmiechem, choć niemal natychmiast skarcił się za to w duchu*.
- Twierdzisz, że zgrywam imbecyla? Interesujące... * rzekł, kiedy w końcu spoważniał, czyli niemalże po kilku sekundach* - Mogę wiedzieć tylko na jakiej podstawie? Ja rozumiem, że wychowana wśród tutejszych malowniczych krain i lwach, ociekających słodkością, od których robi mi się niedobrze, Twoja osoba, nie przywykła do innych zachowań, aniżeli miłość, życzliwość i temu podobne pierdółki,choć nie przeczę, sama ulegasz swego rodzaju buntowi przeciw temu, co widać w Twym nieco prześmiewczym zachowaniu, aczkolwiek na Twoim miejscu wstrzymałbym się z pochopną oceną mej skromnej osoby. Na niepocieszenie dodam, że gdybyś odezwała się tak do kogoś z mojego stada, to cóż... Spodziewałbym się, że byłabyś już martwa * uśmiechnął się lekceważąco * - Wiesz, po przemyśleniu pewnej kwestii stwierdzam, iż lepiej, ażebyś nie miała jednak kociąt. To mogłoby się krucho odbić na ich osobowości, jeśli wiesz, o co mi chodzi... *posłał jej pełen satysfakcji uśmiech, po czym odszedł parę kroków i położył się pod pobliską akacją. Postanowił, że nim dojdzie do Złej Ziemi, chciałby się nieco zabawić*.
- Twierdzisz, że zgrywam imbecyla? Interesujące... * rzekł, kiedy w końcu spoważniał, czyli niemalże po kilku sekundach* - Mogę wiedzieć tylko na jakiej podstawie? Ja rozumiem, że wychowana wśród tutejszych malowniczych krain i lwach, ociekających słodkością, od których robi mi się niedobrze, Twoja osoba, nie przywykła do innych zachowań, aniżeli miłość, życzliwość i temu podobne pierdółki,choć nie przeczę, sama ulegasz swego rodzaju buntowi przeciw temu, co widać w Twym nieco prześmiewczym zachowaniu, aczkolwiek na Twoim miejscu wstrzymałbym się z pochopną oceną mej skromnej osoby. Na niepocieszenie dodam, że gdybyś odezwała się tak do kogoś z mojego stada, to cóż... Spodziewałbym się, że byłabyś już martwa * uśmiechnął się lekceważąco * - Wiesz, po przemyśleniu pewnej kwestii stwierdzam, iż lepiej, ażebyś nie miała jednak kociąt. To mogłoby się krucho odbić na ich osobowości, jeśli wiesz, o co mi chodzi... *posłał jej pełen satysfakcji uśmiech, po czym odszedł parę kroków i położył się pod pobliską akacją. Postanowił, że nim dojdzie do Złej Ziemi, chciałby się nieco zabawić*.
Av:
Av:
*spojrzała na niego, uśmiechając się słodko*
- Mylę się? Nie zgrywasz imbecyla? Zatem po rpostu nim jesteś? Faktycznie, jakże mogłam się tak paskudnie pomylić, nieładnie. POza tym kochany, nie wiesz, kim jestem i gdzie się wychowałam. Więc zanim coś wspomnisz o ocenianiu przed poznaniem, sam się do tego zastosuj. Rozumiem, że nasza era jest erą szerzenia się wszechobecnej hipokryzji, jednak jeżeli chcesz pozostać jej mistrzem: musisz się jeszcze trochę postarać. A o moje lwiątka się nie martw, doskonale sobie poradzą. Ich osobowość rozwinie się tak bardzo prawidłowo, jak Ty możesz jedynie pomarzyć.
- Mylę się? Nie zgrywasz imbecyla? Zatem po rpostu nim jesteś? Faktycznie, jakże mogłam się tak paskudnie pomylić, nieładnie. POza tym kochany, nie wiesz, kim jestem i gdzie się wychowałam. Więc zanim coś wspomnisz o ocenianiu przed poznaniem, sam się do tego zastosuj. Rozumiem, że nasza era jest erą szerzenia się wszechobecnej hipokryzji, jednak jeżeli chcesz pozostać jej mistrzem: musisz się jeszcze trochę postarać. A o moje lwiątka się nie martw, doskonale sobie poradzą. Ich osobowość rozwinie się tak bardzo prawidłowo, jak Ty możesz jedynie pomarzyć.
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
* Ułożył swój łeb między przednimi łapami i przymknął oczy. Starał się nie pokazać, jak bardzo jest rozbawiony wypowiedzią lwicy, ale i tak skromny uśmiech wpełzł mu na pysk, czy tego chciał, czy nie*.
- Niestety, gorzko Cię rozczaruję, ale nim nie jestem * zrobił sztuczną minę, jakby ubolewał nad faktem, iż w bolesny sposób uświadomił jej rzeczywistość* - Wiem kim jesteś, bezmózgą pokraką, której się w życiu bardzo nudzi, a poza tym, skoro Twoja szanowna osoba zdążyła mnie aż tak dogłębnie poznać po niespełna paru zdaniach, to dla czemuż bym i ja tego nie potrafił? Och, tylko proszę nie odpowiadaj coś w stylu " bo jesteś burakiem ', bo do reszty zwątpię nawet w te mizerne krwawe ochłapy Twego intelektu.
Wracając jeszcze do tych nieszczęsnych lwiątek, wątpię w ich rozwiniętą osobowość tak samo, jak w to, że w Twojej makówce jest coś więcej oprócz paru pajęczyn i kanału wentylacyjnego, coby od czasu do czasu trochę świeżego powietrza tam wtargnęło.
* Uśmiechnął się zjadliwie i czekał na widowiskowy kontratak *.
- Niestety, gorzko Cię rozczaruję, ale nim nie jestem * zrobił sztuczną minę, jakby ubolewał nad faktem, iż w bolesny sposób uświadomił jej rzeczywistość* - Wiem kim jesteś, bezmózgą pokraką, której się w życiu bardzo nudzi, a poza tym, skoro Twoja szanowna osoba zdążyła mnie aż tak dogłębnie poznać po niespełna paru zdaniach, to dla czemuż bym i ja tego nie potrafił? Och, tylko proszę nie odpowiadaj coś w stylu " bo jesteś burakiem ', bo do reszty zwątpię nawet w te mizerne krwawe ochłapy Twego intelektu.
Wracając jeszcze do tych nieszczęsnych lwiątek, wątpię w ich rozwiniętą osobowość tak samo, jak w to, że w Twojej makówce jest coś więcej oprócz paru pajęczyn i kanału wentylacyjnego, coby od czasu do czasu trochę świeżego powietrza tam wtargnęło.
* Uśmiechnął się zjadliwie i czekał na widowiskowy kontratak *.
Av:
Av:
*Przyszła i zauważyła Ombre*
-Hej!Jestem Nela.
-Hej!Jestem Nela.
Avek by Laura-comics
Biegam bardzo szybko na 3/4 prędkości geparda. (Jest to sporo szybciej niż biega lew).
http://laura-comics.deviantart.com/art/ ... -264359841
Jestem sobie Królowa Ziewania
Dawny nick: Nela
Biegam bardzo szybko na 3/4 prędkości geparda. (Jest to sporo szybciej niż biega lew).
* Usłyszawszy obcy głos, podniósł łeb, ociągając się przy tym niemiłosiernie i otworzył ślepia, widać, że zrobił to niechętnie, ale ciekawość spowodowana chęcią ujrzenia rozmówcy, który śmiał przeszkodzić w jakże poetyckiej wymianie zdań pomiędzy nim a Kam, była nie do ujarzmienia*.
- Witaj * sapnął po chwili zastanowienia, zmierzywszy lwicę przenikliwym, choć iście lodowatym spojrzeniem. Nie miał ochoty się zbytnio spoufalać z innymi, choć w sumie było to normą. Poza tym nie wiedział z kim ma do czynienia, wszak po wyglądzie nie da się ustalić pochodzenia, pozory lubią mylić, wiedział o tym aż za dobrze, jednak gdyby miał zgadywać przynależność młodej lwicy do jakiegoś ze stad, raczej obstawiłby Lwioziemców, tudzież Wyzwoleńców, jej zachowanie było bardzo podobne do osobników z tychże stad, choć musiał przyznać, iż w swym życiu spotkał ich niewielu*.
- Witaj * sapnął po chwili zastanowienia, zmierzywszy lwicę przenikliwym, choć iście lodowatym spojrzeniem. Nie miał ochoty się zbytnio spoufalać z innymi, choć w sumie było to normą. Poza tym nie wiedział z kim ma do czynienia, wszak po wyglądzie nie da się ustalić pochodzenia, pozory lubią mylić, wiedział o tym aż za dobrze, jednak gdyby miał zgadywać przynależność młodej lwicy do jakiegoś ze stad, raczej obstawiłby Lwioziemców, tudzież Wyzwoleńców, jej zachowanie było bardzo podobne do osobników z tychże stad, choć musiał przyznać, iż w swym życiu spotkał ich niewielu*.
Av:
Av:
*Patrzy się złośliwą miną na Ombre*
Avek by Laura-comics
*Cały czas milczy i obserwuje wydarzenia, jedyne co zrobił, to przeniósł się do cienia i położył się.*