Wąwóz
-
Samanta
Re: Wąwóz
-poddanymi? *zapytałam. Od razu przyszło mi na myśl to, że... Ta lwica to królowa! Ale zaraz przestałam o tym myślec. No i co z tego fajnie będzie. Znów zaprosiłam ją do zabawy szczerząc się
*
//Jestem duchem, nie widzisz mnie i nie słyszysz. Tak na przyszłość
//
//Ale przeczytaj w regulaminie, jak pisać posty, bo o gwiazdkach zapomniałaś. Przez to jest ciut nieczytelny wśród innych (bo się różni sposobem pisania). Ibilis//
*//Jestem duchem, nie widzisz mnie i nie słyszysz. Tak na przyszłość
////Ale przeczytaj w regulaminie, jak pisać posty, bo o gwiazdkach zapomniałaś. Przez to jest ciut nieczytelny wśród innych (bo się różni sposobem pisania). Ibilis//
*Przychodzi* Co tu się dzieje?
//Btw. Iba nie widzisz, to duch
//
//Btw. Iba nie widzisz, to duch
//Re: Wąwóz
A w co byś się chciała bawić? I kim w ogóle jesteś?
A ja jestem Mvuto... Trochę już wyrosłem z berka... Wymyśl coś innego...
//Bądź co bądź, moja postać ma tak w przeliczeniu na ludzkie 19 lat
//
//Bądź co bądź, moja postać ma tak w przeliczeniu na ludzkie 19 lat
//Re: Wąwóz
//Tak na przyszłość, ludzkich przedmiotów nie używamy (no, jak znajdziemy gdzieś, to i tak nie wiemy, jak się to coś nazywa i do czego służy
)//
W sumie to nie wiem... może w... nie... albo w... to też nie... *usiłuje coś wymyślić, ale do wszystkiego jest ich za mało.*
)//W sumie to nie wiem... może w... nie... albo w... to też nie... *usiłuje coś wymyślić, ale do wszystkiego jest ich za mało.*
*Dalej próbuje coś wymyślić... bezskutecznie, niestety*
Niedaleko król miał swoje ziemie łowieckie... obecnie nie należą do nikogo... tam powinno coś być.
To w takim razie chodź z nami