Skała Samotności
-
Satra
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Re: Skałą Samotności
*pojawia się jednak Zauditu jej nie widzi ani nie słyszy, postanawia czuwać nad lwicą*
Umarła... I nie wróci... :p
-
Zauditu
Satra... Gdzie kolwiek jesteś... Powiedź mi, jak mam żyć? Ty byłaś dla mnie jak siostra... A oni... Jak moje koszmary... Błabam cię... Musisz mi pomóć!!!* Lwica zaczyna gorzko płakać*
*pojawia się za Zauditu jako małe lwiątko, jej liliowe skrzydła znikają, siada* Ekhem...
-
Zauditu
o, cześć! Jak ci na imię mała? Przypominasz mi moją... echhhh... mamę. Też miała takie oczy. Właściwie miło widzieć czyjeś znajome oczy. Jesteś śliczna.
Re: Skała Samotności
*uśmiechnęła się* Miałam nadzieję, że jeśli będę miała takie oczy to będę ci ją przypominać. Mam na imię Pyxo. *wstała*
-
Zauditu
Jakaś ty śliczna. Powiedź mi, maleńka, czy powinnam się stąd wynieść? Nie uznaję Hale jako królowej.
//A mogłabyś uznać deklinację rzeczowników? Mvuto aka Ib//
//A mogłabyś uznać deklinację rzeczowników? Mvuto aka Ib//
Posłuchaj mnie Zauditu. Jestem tu, aby cię chronić i ci doradzać! Ja jestem... *westchnęła* Twoim Aniołem Stróżem...
-
Samanta
*przyszła tutaj ale postanowiła się nie wtrącac do rozmów lwic. Usiadła na trawie i myślała* hm...
Samanta pisze:*przyszła tutaj ale postanowiła się nie wtrącac do rozmów lwic. Usiadła na trawie i myślała*
//Samanta, nie widzisz mnie. Jestem duchem, Aniołem Stróżem ZAUDITU. Tylko ona mnie widzi.//
//Z tego co pamiętam umowilismy się, że jesteś duchem Zauditu, nie mnie ; d. Hale.//
-
Samanta
//sorki// *poszła stąd bo zorientowała się, że nikogo nie ma*
zt
zt
-
Zauditu
Słuchaj, doceniam twoją troskę maleńka... ale ja... To nie jest Lwia Ziemia!!! To piekło, gdzie rządzi Hale!!!* Po czym ucieka z płaczem*
//zt//
//A zt to gdzie? Mvuto//
//zt//
//A zt to gdzie? Mvuto//
*spogląda na nią* Ech... To będzie trudniejsze niż sądziłam... *leci za Zauditu*
//zt//
//zt//
-
Zauditu
* Przybiega* Dlaczego wszystko jest takie trudne? Dlaczego? Pozostaje mi jedno.* mówi do siebie po chwili*Odejść.* Lwica myśli. Nie chce odejść ale... To nie jej miejsce. Jest lwicą ze skrzydłami i umie czytać w myslach...Po chwili lwica zapada w sen.
//A dostałaś zezwolenie na czytanie w myślach i na skrzydła? Mvuto//
//A dostałaś zezwolenie na czytanie w myślach i na skrzydła? Mvuto//
*pojawia się nad śpiącą podopieczną ze smutkiem na pyszczku, bezgłośnie czuwa nad nią podczas jej snu, zastanawia się jak powiedzieć jej o tym, że tron jest obsadzony przez Mvuta i będzie musiała z nim walczyć*
-
Zauditu
taaa Jakbym nie czuła twojego zapachu* Lwica staje i wpatruje się w powietrze. Nie widzi Xo ale wciąż jaą czuje* Słuchaj... Może jestem wnerwiająca, że niby wszysko wiem... ale nienawidzę jak przemawiasz do mnie jak do lwiątka. Poza tym... Już się zdecydowałam. * lwica westchnęła ciężko i uroniła łzę.*
*spogląda na nią* A więc jaka jest twoja decyzja moja droga...
*poczuła ukłucie w sercu* Co to znaczy "odchodzę"?... *poczuła, że coś ściska ją za gardło, zniknęła*
//zt//
//zt//
*Wszedł na szczyt skały i spojrzał w dal chłonąc powietrze przynoszone przez wiatr unoszący jego grzywę.* Nareszcie, od dawna szukałęm takiego miejsca *Westchnął, zwiesił łeb i wpatrywał się w dół skały rozważając swój samotny los.*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
* Przychodzi, machając ogonem i rozglądając sie na boki*
Użytkownik został zbanowany.
-
Enigma
*zwabiona nazwą tego miejsca, zjawia się tutaj nasza biała piękność. Dobra, userka postara się być skromną... Więc nasza biała bohaterka, krokiem dostojnym, niczym dama, pojawiła się na horyzoncie. Skrzywiła się, kiedy odkryła, iż jest to tak zwyczajny kawał kamienia. Mruknęła coś pod nosem, zatrzymując przed skałą*
*Zmierza ku skale by zasmakować odrobiny ciszy i spokoju, i aby wkoncu ale to porządnie się wyspać*

* Spojrzała na lwa i lwicę. Pomyślała: ale z nich para...*
-
Enigma
*zastrzygła uchem słysząc czyjeś kroki. Momentalnie doskoczyła w stronę, skąd pochodził dźwięk, zatrzymując się przed samym pyskiem lwa. Nie ufała nikomu, a że skała była w lesie //na LZ są lasy?// , jej zmysły dodatkowo były wyczulone. Patrzyła wprost w ślepia kocura*
*Uśmiechnoł się krzywo, próbując ukryć to że jest zaskoczony nagłą wizytą* A kogo to moje oczy widzą co?

* Zerknęła na białego lwa. Warknęła.* Twoje oczy widzą to, co chcesz widzieć.
-
Enigma
*obeszła go dookoła, leniwie machnąwszy długim ogonem. Jej lazurowe oczęta lustrowały uważnie kocura*
- Mnie widzą, głupie pytania zrodziły się w Twej głowie, kocie *powiedziała chłodno, zatrzymując się ponownie przed ślepiami samca. Spojrzała na lwicę*
- A Ty milcz, nie z Tobą prowadze konwersację. *warknęła w jej stronę*
// Frey, nie musisz się wpieprzać w każdy temat, co nie? //
- Mnie widzą, głupie pytania zrodziły się w Twej głowie, kocie *powiedziała chłodno, zatrzymując się ponownie przed ślepiami samca. Spojrzała na lwicę*
- A Ty milcz, nie z Tobą prowadze konwersację. *warknęła w jej stronę*
// Frey, nie musisz się wpieprzać w każdy temat, co nie? //