Sawanna
Re: Sawanna
*już nie płacząc, odsunęła się od niego i spojrzała mu w oczy*
- Przepraszam, ale nie wierze już nikomu.
- Przepraszam, ale nie wierze już nikomu.
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
-
Humphrey
*spojrzał w jej oczy w jego oczach można było dostrzeć zrozumienie i wsołczucie*
Zaopiekuję się Tobą a gdy będziesz gotowa wrócisz na należne Ci miejsce
Zaopiekuję się Tobą a gdy będziesz gotowa wrócisz na należne Ci miejsce
- Dzięki, ale ja myślę, że na razie dam sobie radę. *wymusiła blady uśmiech i pewnym krokiem ruszyła przed siebie, w głowie miała mętlik*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
*cała mokra i brudna podbiega do nich* Hale, Hump!
*zaczęła biec jeszcze szybciej ąż w końcu ich dogoniła* Zaczekajcie...
*przez chwilę krztusiła się i z pyska poleciało jej trochę krwi.* Ja... słyszałam co się stało na Lwiej Ziemi... *powiedziała z trudem i popatrzyła ze smutkiem na Hal* Masz nas, teraz to my jesteśmy twoją najbliższą rodziną. Ib.. wcale nie umarł. Wciąż masz go w sercu. *objęła Hale i przytuliła do siebie*
To chyba jasne. *powiedziała pewnie* Hal, chcesz wrócić do Nas Wygnańców? *spojrzała na Hal poważnie i zwróciła się do Humpa* Myślę...., że tak będzie lepiej...
*Patrzył na nich bezradny.* Córuś, rób co musisz, ale PAMIĘTAJ nie jesteś jedną z nich!! //I tak mnie nie słyszysz//
//Umarli i ryby głosu nie mają xD//
*zakrztusiła się znowu i zgięły jej się kolana*
*zakrztusiła się znowu i zgięły jej się kolana*
*pokręciła przecząco głową*
- Nie wiem. Na razie muszę się nad tym wszystkim zastanowić, przemyśleć... w samotności.
- Nie wiem. Na razie muszę się nad tym wszystkim zastanowić, przemyśleć... w samotności.
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
*Dalej ich obserwuje* Moja córcia 
Co jest z tą całą Korą? Z kim ona u licha walczyła? //duch, nie słychać//

Co jest z tą całą Korą? Z kim ona u licha walczyła? //duch, nie słychać//
Jasne *wychrypiała i jeszcze mocniej zaniosła się krwawym kaszlem*
Nic... Kiedy zostałam sama na Polu Bitwy zaatakowały mnie jacyś poplecznicy Swali. *westchnęła* Udało mi się paru paru pokonać i uciec. *nagle zachwiała się i opadła na ziemię*
-
Humphrey
*wział Korę na ramiona i zaniósł do jaskini* Muszęją uratować *popatrzył na Hale i żałował zę nie pogodził się z Ibem*
*Jej świadomość była uśpiona. Nagle zobaczyła Mikę*
- Siostro... *szepnęła, a tamta uśmiechnęła się do niej smutno i pogłaskała po głowie. Spojrzała na nią ostatni raz i rozpłynęła się*
- Siostro... *szepnęła, a tamta uśmiechnęła się do niej smutno i pogłaskała po głowie. Spojrzała na nią ostatni raz i rozpłynęła się*
*jęknęła i zazgrzytała zębami*