Pole bitwy
Re: Pole bitwy
Eee... Mogę go zastąpić, jeśli dotyczy to złamań, bądź układu krwionośnego, w innym wypadku muszę szukać pomocy, bądź ryzykować.
*Bierze odpowiednie zioła i mu tamuje krwawienie* Dobra, teraz spróbuję Ci nastawić to złamanie. Trochę zaboli. *Nastawia złamaną łapę*
Co prawda, to prawda, a kiedy się żenisz? *Stara się rozluźnić atmosferę, by Hump nie myślał o bolu. Nastawia kolejną łapę*
-
Humphrey
Mam nadzieję ze niebawem. Czy zechciałbyś jak się wyleczę ze mną trenować?
Zobaczę, ale na przyszłość nie rzucaj mi obelg w trakcie treningu. Przez chwilę myślałem, że bierzesz ten trening na serio.
-
Humphrey
No dobrze ale chciałem byś był gotowy. Musimy być czujni by ten biały demon nie wszedł między nas.
Dobra, ale na przyszłość. Zmyślając coś na mój temat zamiast nas umocnić, nakierujesz mnie tylko jako wroga, a o to mu pewnie chodzi.
Eeee... zaraz przyniosę. *Rusza w stronę najbliższego źródła. Wraca niosąc trochę* Proszę.
*Wbiła zęby w futro Humpa i zaczęła go ciągnąć*
- Fajnie, że żyjesz. - Wyznała. xD
- Fajnie, że żyjesz. - Wyznała. xD
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
* ujrzawszy całą sytuację z daleka, pędem podbiegła do trzech lwów. Widząc, że jej brat żyje, nieco się uspokoiła. W milczeniu szła obok całej trójki i ze spokojem ilustrowała rany brata. Wiedziała, że owych nie mógł zadać Lwioziemiec. Szczerze wątpiła zarówno w jego siłę, co i honor. W takim razie... Na tą myśl, aż się w niej zagotowało, a zarazem ogarnął ją wewnętrzny strach. Jej brat był w niemałym niebezpieczeństwie, jeśli zaatakowało go to, co sądziła, a najprawdopodobniej tak było. Chwyciła zębami za futro czarnego lwa i pomogła Hale ciągnąć go we wskazanym kierunku *
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
*Także pomógł w transporcie. Zastanawiał się kim był owy biały lew i czego chciał.*
-
Humphrey
*był niesiony przez innych* siostro..... pomścij mnie i zabij demona....
* Wiedziała, że stan brata jest ciężki, ale miała pewność, że wyzdrowieje. Czuła to *.
- Kiedy tylko wrócisz do zdrowia, razem się z nim rozprawimy * szepnęła niemal bezgłośnie * - Nie możesz się teraz poddać, musisz walczyć do samego końca * powiedziała karcąco, a w jej głosie można było usłyszeć nutę smutku i zawodu, spowodowanymi słowami brata, który chciał się poddać bez dalszej walki. Nie, to nie było w jego stylu... Musiała coś zrobić, żeby zmotywować go do dalszej potyczki z siłami zła * - Zrób to dla tych, na których ci zależy * szepnęła mu do ucha, po czym zamilkła, ciągnąc go do Lwiej Ziemi *
- Kiedy tylko wrócisz do zdrowia, razem się z nim rozprawimy * szepnęła niemal bezgłośnie * - Nie możesz się teraz poddać, musisz walczyć do samego końca * powiedziała karcąco, a w jej głosie można było usłyszeć nutę smutku i zawodu, spowodowanymi słowami brata, który chciał się poddać bez dalszej walki. Nie, to nie było w jego stylu... Musiała coś zrobić, żeby zmotywować go do dalszej potyczki z siłami zła * - Zrób to dla tych, na których ci zależy * szepnęła mu do ucha, po czym zamilkła, ciągnąc go do Lwiej Ziemi *
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
Av:
-
Humphrey
*hieny sie zbliżają mają plan zabicia Swali po walce*
*Hump też się zbliża i ogląda z daleka także planuje ją zabić*
*Hump też się zbliża i ogląda z daleka także planuje ją zabić*
*wlecze się z trudem. Zauważa Hump`a, zbliża się do niego. *
- Witaj, ojcze *szepcze cicho*
- Witaj, ojcze *szepcze cicho*
Camille, wcześniej znana jako Kam
Ponadto do userki, prowadzącej Camille, należą jeszcze dwie postaci:
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
-Co tu robisz, śmieciu?
*Mówi do Humpa, ostatnio bardzo ją denerwował xD*
//Sorry xD//
*Mówi do Humpa, ostatnio bardzo ją denerwował xD*//Sorry xD//
Nie żyje xD.
*obserwuje wszystko ze zdziwieniem. Nie pamiętała, by Swala i Hump byli w stosunku do siebie niemili. Nie było jej chwilę, a tu tyle się zmieniła*
- Podobno tworzymy jedno stado? *piorunuje wzrokiem to Swalę, to ojca*
- Podobno tworzymy jedno stado? *piorunuje wzrokiem to Swalę, to ojca*
Camille, wcześniej znana jako Kam
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .