Nieobecność
Re: Nieobecność
Wróciłem na kilka dni, ale zaraz znowu zniknę (i to w dodatku nie wiem na jak długo... ale we wrześniu będę już na 100%).
Ib powrócił ze swej wyprawy, co znaczy, że wróci także życie na LP ;d
Miło Cię znowu widzieć, haremiarzu xD
Miło Cię znowu widzieć, haremiarzu xD
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Wróci, wróci, jeno na kilka dni... bo znowu gdzieś pojadę...
A i Ciebie miło widzieć Shav
No i oczywiście miło widzieć i wystkich pozostałych, których nie będę jednak wymieniał, bo ciut przemęczony jestem ostatnimi czasy
A i Ciebie miło widzieć Shav

No i oczywiście miło widzieć i wystkich pozostałych, których nie będę jednak wymieniał, bo ciut przemęczony jestem ostatnimi czasy

No i jak już mówiłem: znowu wyjeżdżam (w niedzielą) i nie wiem kiedy wrócę. Trzymajcie się i nie rozwalcie forum. Pa.
No i wróciłem. Jako że w tym roku piszę maturę, to wyjeżdżał raczej nie będę (no może w jakieś ferie)... ale z drugiej strony... nie wiem, czy będę miał czas wpadać codziennie (wolę już teraz uprzedzić... tak przy okazji XD)
Ważne że wróciłeś xD i dobrze że w ogóle będziesz wpadać.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Ib, matura to pryszcz. niektórzy mają pracę licencjacką do napisania i dwa tygodnie do podania tematu (roboczego, bo roboczego, no ale...). Witaj z powrotem. Wiem, wczas.
Oznajmiam, postaram się częściej do Was zaglądać.
Oznajmiam, postaram się częściej do Was zaglądać.
Camille, wcześniej znana jako Kam
Ponadto do userki, prowadzącej Camille, należą jeszcze dwie postaci:
Asmodeusz oraz Enigma .
Ponadto do userki, prowadzącej Camille, należą jeszcze dwie postaci:
Asmodeusz oraz Enigma .
Witam wszystkie zgromadzone osoby.
Cóż robiłam podczas tych trzech marnych i nędznych dni bez was ?
Otóż, kładłam mój tyłek na podpisanym własnoręcznie krześle, skrobałam długopisem, opowiadałam, wbrew właśnej woli, opowiadałam o wojnie trojańskiej. Co jeszcze ? Hmm, biłam się z chłopakami, ale to nie nowość ... Dostałam tróję z matematyki, co jest potwierdzeniem, że ten przedmiot jest zUem.
Wiele ucieszona, stwierdzam, iż będę wpadać tu częściej od listopada, a tym czasem ( również ucieszona ) naciskam przycisk "wyślij".
Cóż robiłam podczas tych trzech marnych i nędznych dni bez was ?
Otóż, kładłam mój tyłek na podpisanym własnoręcznie krześle, skrobałam długopisem, opowiadałam, wbrew właśnej woli, opowiadałam o wojnie trojańskiej. Co jeszcze ? Hmm, biłam się z chłopakami, ale to nie nowość ... Dostałam tróję z matematyki, co jest potwierdzeniem, że ten przedmiot jest zUem.
Wiele ucieszona, stwierdzam, iż będę wpadać tu częściej od listopada, a tym czasem ( również ucieszona ) naciskam przycisk "wyślij".
UWAGA!!!
JEŚLI SPOTKASZ KOGOŚ O NAZWIE "TEVIRE" ITP, NA FORACH INNYCH NIŻ LP I SLZ - TO NIE JA, TYLKO MOJA MŁODSZA SIOSTRA!!! ( XD )
JEŚLI SPOTKASZ KOGOŚ O NAZWIE "TEVIRE" ITP, NA FORACH INNYCH NIŻ LP I SLZ - TO NIE JA, TYLKO MOJA MŁODSZA SIOSTRA!!! ( XD )
Jutro wyjeżdżam najprawdopodobniej na tydzień. Bawcie się dobrze.
Toć bez ciebie zabawy ni ma
to ty się baw dobrze gdziekolwiek jedziesz.
A tak notabene planuję teraz trochę was tu ponawiedzać : P .
to ty się baw dobrze gdziekolwiek jedziesz.A tak notabene planuję teraz trochę was tu ponawiedzać : P .
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
I wróciłem...
Ekstra Laz, teraz z pewnością coś ruszy
Ekstra Laz, teraz z pewnością coś ruszy

- Ghali
- Król
- Autor(ka) avatara: ja; sleepy-warrior
- Kontaktowanie:
Od 19 do 22 czerwca siedzę ze znajomymi w Krakowie. Dostęp do internetu jest, ale nie biorę netbooka - chcę spędzić trochę czasu z moją szajką.
Ghali.
Król Cmentarza since 2013.
Karta Postaci Ghaliego
Wyjeżdżam do Chorwacji 28 czerwca, wrócę najpewniej 9 lipca.
- Ghali
- Król
- Kontaktowanie:
Rozumiem, zaraz po wynikach matur trzeba pojechać gdzieś i się odstresować xD Miłej podróży, Ibi!
Ja podobnie - nie ma mnie od 29. czerwca do 6. lipca, wyjeżdżam na mały obozik do Niemiec.
EDIT: Zmiana planów, jednak od 30. czerwca.
Ja podobnie - nie ma mnie od 29. czerwca do 6. lipca, wyjeżdżam na mały obozik do Niemiec.
EDIT: Zmiana planów, jednak od 30. czerwca.
Ghali.
Karta Postaci Ghaliego
Mnie także w najbliższych dniach nie będzie, konkretnie od 28 czerwca do 3 lipca.
LEMON FESTIVAL CZEKAAA!!!
LEMON FESTIVAL CZEKAAA!!!

Keep Calm and CERO OSCURAS!!!!!

Ja w wakacje będę wpadać rzadziej, dat nie podam bo w większości idę na spontan, ale już dzień po rozdaniu świadectw robię baj baj i jadę na drugi koniec kraju do kuzynów oraz treningu tenisa i koszykówki.
Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
Kolory: Ja
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
And may the odds be ever in your favor!
Kolory: Ja
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
And may the odds be ever in your favor!
Hej hej,
Coś mi się wydaje że dawno się nie widzieliśmy i ... jeszcze długo się nie zobaczymy.
[ Taa, świetne poczucie humoru Tev ]
Z forum poodchodziło, że tak to ujmę, kilka najlepszych osób jakie znałam i ...
[ Teraz czas na mnie, skoro jestem taka fajna, a odeszło tyle osób ]
I to chyba koniec pobytu Tev na lwiaprzygoda.cba.pl. Poznałam tu naprawdę najlepsze osoby na świecie i żałuje, że z niektórymi już nie porozmawiam ...
[ Zapowiada się prawdziwy dramat ]
I nie znam ani jednej osoby, która aktualnie pisze, a jeśli znam, to i tak ... jest to bezsensowne. Zaczynam trochę tesknić za forum, na które trafiłam, zaczynam trochę tęsknić za osobami, których nie zdążyłam poznać.
[ Bla, bla, bla ]
Nie chciałam pisać na Pożegnaniu bo będę tu wchodzić kiedy tylko będę mogła, z tą różnicą, że ... że to już nie to samo ...
[ Ojeju, wzruszające. Weź się w garść Tev ]
[ [cenzura]*, w gardle mnie ściska ]
I tyle.
Tev.
PS. No to ten ... Do napisania ?
Coś mi się wydaje że dawno się nie widzieliśmy i ... jeszcze długo się nie zobaczymy.
[ Taa, świetne poczucie humoru Tev ]
Z forum poodchodziło, że tak to ujmę, kilka najlepszych osób jakie znałam i ...
[ Teraz czas na mnie, skoro jestem taka fajna, a odeszło tyle osób ]
I to chyba koniec pobytu Tev na lwiaprzygoda.cba.pl. Poznałam tu naprawdę najlepsze osoby na świecie i żałuje, że z niektórymi już nie porozmawiam ...
[ Zapowiada się prawdziwy dramat ]
I nie znam ani jednej osoby, która aktualnie pisze, a jeśli znam, to i tak ... jest to bezsensowne. Zaczynam trochę tesknić za forum, na które trafiłam, zaczynam trochę tęsknić za osobami, których nie zdążyłam poznać.
[ Bla, bla, bla ]
Nie chciałam pisać na Pożegnaniu bo będę tu wchodzić kiedy tylko będę mogła, z tą różnicą, że ... że to już nie to samo ...
[ Ojeju, wzruszające. Weź się w garść Tev ]
[ [cenzura]*, w gardle mnie ściska ]
I tyle.
Tev.
PS. No to ten ... Do napisania ?
UWAGA!!!
Dobra, prawdopodobnie nie będzie mnie od dziś do czwartku, 19.07. Ale może być i tak, że z powodu pogody nie pojadę na mazury i zostanę, ale to na wszelki wypadek wolałam poinformować.

I znowu wyjeżdżam (tym razem na Mazury). Wrócę najpóźniej 31 lipca. Neta to raczej tam miał nie będę. Trzymajcie się.
Dobra, to ja z wyprzedzeniem informuję, że nie będzie mnie od 29.07 do 4.08 włącznie.
WOODSTOCK KURCZEEEEE!!!!!!!!!!
WOODSTOCK KURCZEEEEE!!!!!!!!!!

- Ghali
- Król
- Kontaktowanie:
Nie będzie mnie baaaardzo długo, na pewno do połowy sierpnia. Już wyjaśniam:
- teraz jest tak gorąco, że są dni, w którym nie włączam kompa przed 22. Inaczej mam w pokoju saunę od pracy komputera i panującego na zewnątrz skwaru.
- w sobotę 3. sierpnia wyjeżdżam do dziadków do Niemiec. Tam będę miała internet, ale chcę spędzić trochę czasu z rodziną + robimy parodniowy wyjazd w inną część kraju i nie wiem, czy tam będzie wifi.
W każdym razie - do zobaczyska, miłych wakacji
- teraz jest tak gorąco, że są dni, w którym nie włączam kompa przed 22. Inaczej mam w pokoju saunę od pracy komputera i panującego na zewnątrz skwaru.
- w sobotę 3. sierpnia wyjeżdżam do dziadków do Niemiec. Tam będę miała internet, ale chcę spędzić trochę czasu z rodziną + robimy parodniowy wyjazd w inną część kraju i nie wiem, czy tam będzie wifi.
W każdym razie - do zobaczyska, miłych wakacji

Ghali.
Karta Postaci Ghaliego
A ja dziś wróciłem z wyjazdu (lecz nie wiem na jak długo XD).
Miłych wyjazdów
Miłych wyjazdów

Nie będzie mnie od jutra do 28 sierpnia. Bawcie się dobrze 

- Ghali
- Król
- Kontaktowanie:
Nie wiem, czy będę miała czas i siłę wejść od 13. do 15. września (ew. w ten ostatni dzień będę). Będę prawdopodobnie robić za "ochroniarz" (lol, it's complicated) na targach zoologiczno-botanicznych. Jeśli się ktoś wybiera ze swoim zwierzem na wystawę, niech mi da znać, proszę, bo inaczej się na śmierć zanudzę. :3
Ghali.
Karta Postaci Ghaliego
Nie będzie mnie 28. września, będę wieczorem 29. 30. września od 14:00 do 21:00 mam Dni Wstępne na uniwersytecie, będę się zanudzać na śmierć ;___;
Nie żyję. :C
- Jua
- Król
- Autor(ka) avatara: ja
- Kontaktowanie:
Nie będzie mnie od 30.09 do 06.10 i raczej marne szanse, żebym w tych dniach dorwała internet. Więc do zobaczenia 07.10 

Jua, znany jako Helios, przemierza świat w poszukiwaniu życia.