Żegnajcie...
Re: Żegnajcie...
Pa, Helbi. Będziemy za Tobą tęsknić, junikornie. Gratuluję znalezienia posady i życzę powodzenia w jej wykonywaniu, a także uzyskania pokaźnych zarobków xD
I gdzie ja sobie teraz znajdę takiego zaczepistego przydupasa jak Laf? :c
I gdzie ja sobie teraz znajdę takiego zaczepistego przydupasa jak Laf? :c
Av i sygna:
Base: Savu0211 and whitetigerdelight
Kolor i postać: Moje
Multi Shav i Ombre

,,Dla sowieckiego żołnierza ucieczka z pola walki wymaga więcej odwagi niż stanięcie do niej!"
~J. Stalin
Base: Savu0211 and whitetigerdelight
Kolor i postać: Moje
Multi Shav i Ombre

,,Dla sowieckiego żołnierza ucieczka z pola walki wymaga więcej odwagi niż stanięcie do niej!"
~J. Stalin
Cóż, bez ogródek i tak jak lubię najbardziej, czyli prosto z mostu - odchodzę z forum.
Decyzja ta jest przemyślana. Doszłam do wniosku, że skoro moja obecność/działalność tutaj i tak ogranicza się do minimum, to nie ma sensu tego dłużej przeciągać i być w grupie ,,użytkowników duchów", czyli ,,jestem, ale mnie nie ma", bo to byłby u mnie przejaw czystej hipokryzji i nieodpowiedzialności. Nie mam już zbytnio czasu ani chęci, aby tu wchodzić i pisać. Wypaliłam się, po prostu. Powrotu raczej nie przewiduję. Może będę od święta wpadać, chociaż i tego nie będę obiecywać.
Spędziłam tutaj naprawdę cudowne chwile, poznałam wielu wspaniałych ludzi, których bez mrugnięcia okiem mogę nazwać przyjaciółmi, i z którymi nie chcę tracić kontaktu. Więc, gdyby był ktoś chętny do rozmowy, to zapraszam na gg. Jestem zazwyczaj wieczorem.
Dziękuję za magiczną, przyjazną, wręcz rodzinną atmosferę, której udało mi się wśród Was zakosztować. Mam nadzieję, że to forum będzie się rozwijało i istniało przez długie lata, aż do emerytury Iba i Nita
Decyzja ta jest przemyślana. Doszłam do wniosku, że skoro moja obecność/działalność tutaj i tak ogranicza się do minimum, to nie ma sensu tego dłużej przeciągać i być w grupie ,,użytkowników duchów", czyli ,,jestem, ale mnie nie ma", bo to byłby u mnie przejaw czystej hipokryzji i nieodpowiedzialności. Nie mam już zbytnio czasu ani chęci, aby tu wchodzić i pisać. Wypaliłam się, po prostu. Powrotu raczej nie przewiduję. Może będę od święta wpadać, chociaż i tego nie będę obiecywać.
Spędziłam tutaj naprawdę cudowne chwile, poznałam wielu wspaniałych ludzi, których bez mrugnięcia okiem mogę nazwać przyjaciółmi, i z którymi nie chcę tracić kontaktu. Więc, gdyby był ktoś chętny do rozmowy, to zapraszam na gg. Jestem zazwyczaj wieczorem.
Dziękuję za magiczną, przyjazną, wręcz rodzinną atmosferę, której udało mi się wśród Was zakosztować. Mam nadzieję, że to forum będzie się rozwijało i istniało przez długie lata, aż do emerytury Iba i Nita

Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Ja raczej pójdę w ślady Shad, nie chce mi się przesiadywać już tu tyle czasu co kiedyś, z resztą będę miał na to też mniej czasu. Sam nie wiem, może kiedyś znów wrócę - kto wie ? Faktem jest jednak że teraz odchodzę, raz na jakiś czas oczywiście wpadnę pogadać choć pisać w fabule raczej nie będę, jedyne co to parę postów żeby zakończyć mój wątek. Na gg za to będę jak najbardziej więc gdybyście chcieli pogadać - piszcie bez krępacji. Tak jak Shad - dziękuję wszystkim, również tym których już tu nie ma, za uprzejmość, niepowtarzalną atmosferę i w ogóle : ) było (i w sumie jest, bo ja też urywać kontaktu z wami nie zamierzam ; p ) naprawdę ekstra, cieszę się że znalazłem to forum a co za tym idzie - was.
No więc nie przedłużając - nie żegnajcie, acz do ponownego spotkania : )
No więc nie przedłużając - nie żegnajcie, acz do ponownego spotkania : )
Multi Lazaretha :3
http://madkakerlaken.deviantart.com/
Dzięki ! :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Będę szczery - zamierzam zostać bestią!
Może BOGIEM? Kto wie?
Tuż za rogiem królestwo czeka mnie.
http://madkakerlaken.deviantart.com/
Dzięki ! :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Będę szczery - zamierzam zostać bestią!
Może BOGIEM? Kto wie?
Tuż za rogiem królestwo czeka mnie.
- Ghali
- Król
- Autor(ka) avatara: ja; sleepy-warrior
- Kontaktowanie:
Jejku, a ja już zdążyłam cię polubić, Sir
Bajuu, do następnego razu!
Bajuu, do następnego razu!Ghali.
Król Cmentarza since 2013.
Karta Postaci Ghaliego
Nje dobijajcie mnie ludziki. I tak będę was prześladować w snach.
UWAGA!!!
JEŚLI SPOTKASZ KOGOŚ O NAZWIE "TEVIRE" ITP, NA FORACH INNYCH NIŻ LP I SLZ - TO NIE JA, TYLKO MOJA MŁODSZA SIOSTRA!!! ( XD )
JEŚLI SPOTKASZ KOGOŚ O NAZWIE "TEVIRE" ITP, NA FORACH INNYCH NIŻ LP I SLZ - TO NIE JA, TYLKO MOJA MŁODSZA SIOSTRA!!! ( XD )
Ehh... no nie będę Was przytrzymywał na siłę, ale szkoda mi, że tak odchodzicie...
Skoro się wypaliliście... cóż... trudno.... Ale na GG Was czasem pomęczę rozmową xD
Skoro się wypaliliście... cóż... trudno.... Ale na GG Was czasem pomęczę rozmową xD
Sirius, Shav, wspólnie z zacną Aki oznajmiamy wszem i wobec, że chętnie byśmy was utłukły ^.^ Ale ponieważ nie wiemy, gdzie mieszkacie, życzymy wam powodzenia i najlepszego
Av by Reyachi-chan!!
Borsuk, nietoperz, czy inne nocne cholerstwo...
Charakter tak czarny, jak jej ulubiona koszulka... Ta z kotkiem...
Bogini złośliwości i chamstwa, oraz nocnego podjadania kabanosów z sałatką krabową...
Ależ mrocznie...
BOO!
Bogini złośliwości i chamstwa, oraz nocnego podjadania kabanosów z sałatką krabową...
Ależ mrocznie...
BOO!
Shav, Laz, najlepsze istoty na tym forum, żegnajcie!
Ale i ja odchodzę. Spędziłam tutaj genialne chwile, ale, no cóż, człowiek dorasta, ma coraz mniej czasu, a coraz więcej problemów i wahań nastroju.
Ta decyzja nie jest jednak spowodowana takim oto wahaniem.
Już od dawna to planowałam, ale chciałam doprowadzić fabułę do końca. Teraz jest idealna okazja, żeby sie z wami pożegnać.
Może kiedyś rozbijemy się razem na szosie i wypsnie mi się: ,,Brzmisz dokładnie jak..."
Ale już nie przedłużając:
Żegnajcie, wszyscy Lwio-Przygodowicze!
Niech duch Uzuri czuwa nad tym forum.
Bye.
Ale i ja odchodzę. Spędziłam tutaj genialne chwile, ale, no cóż, człowiek dorasta, ma coraz mniej czasu, a coraz więcej problemów i wahań nastroju.
Ta decyzja nie jest jednak spowodowana takim oto wahaniem.
Już od dawna to planowałam, ale chciałam doprowadzić fabułę do końca. Teraz jest idealna okazja, żeby sie z wami pożegnać.
Może kiedyś rozbijemy się razem na szosie i wypsnie mi się: ,,Brzmisz dokładnie jak..."
Ale już nie przedłużając:
Żegnajcie, wszyscy Lwio-Przygodowicze!
Niech duch Uzuri czuwa nad tym forum.
Bye.
Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
Kolory: Ja
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
And may the odds be ever in your favor!
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
O nieeee, ja będę płakać
Say Uzu, do zobaczenia na tej szosie!
Say Uzu, do zobaczenia na tej szosie!Av by Reyachi-chan!!
Ależ mrocznie...
BOO!
Ależ mrocznie...
BOO!
- Ghali
- Król
- Kontaktowanie:
Ej, co tak nagle wszystkich wzięło?
Bajuu~!
Bajuu~!Ghali.
Karta Postaci Ghaliego
Reakcja łańcuchowa jakaś, czy co? Pa...
Większość poodchodziła z tego forum , ja tego nie rozumiem 

Troszcz się o tego, kogo kochasz,
Troszcz się o tego, kogo potrzebujesz,
Troszcz się o tego, kto najbardziej Ciebie potrzebuje.
Troszcz się o tego, kogo potrzebujesz,
Troszcz się o tego, kto najbardziej Ciebie potrzebuje.
Spoiler:
Wyobraź sobie moją minę jak zobaczyłem jak pisze tu osoba z JEDNYM POSTEM...
Tak btw. skąd masz avatara? Przeczytałaś regulamin?
Tak btw. skąd masz avatara? Przeczytałaś regulamin?
Odchodzę... Naprawdę.
Obejrzałam filmik o Amandzie Todd... I nie chcę skończyć jak ona.
Obejrzałam filmik o Amandzie Todd... I nie chcę skończyć jak ona.
Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
- Ghali
- Król
- Kontaktowanie:
Ehm...? O ile dobrze wiem, popełniła samobójstwo, bo była wirtualnie wyśmiewana. Ty nie jesteś, przynajmniej nie tutaj, więc o co chodzi?
Ghali.
Karta Postaci Ghaliego
o_O Trochę nie ogarniam skąd wymyśliłaś sobie podobieństwo...