Lwia Skała
Re: Lwia Skała
Opowiem ci najbanalniej. Być szczęśliwą. *Uśmiechnęła się nikle*
Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
Kolory: Ja
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
And may the odds be ever in your favor!
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
Hah, to podobnie jak u mnie. A co ci potrzeba do szczęścia ?
Kogoś. *Powiedziała jak w transie, zapominając kompletnie, ze wcale nie zna rozmówcy*
*Uśmiechnął się tylko.*
Pójdziesz ze mną na spacer ? Nad rzekę...albo do baobabu...
Pójdziesz ze mną na spacer ? Nad rzekę...albo do baobabu...
Chętnie. *Odwzajemniła uśmiech.* Nawet bardzo.
A więc gdzie zechciałabyś pójść ?
*Przeciągnął się leniwie i stanął obok niej.*
*Przeciągnął się leniwie i stanął obok niej.*
Chyba... nie wiem. Znasz może jakieś miejsce, gdzie będę mogła zapomnieć o problemach?
Znam jedno takie miejsce...tak mi się wydaje przynajmniej. Byłaś kiedyś w Upendi ?
Nie. Ale chętnie tam pójdę. *Machnęła ogonem* Czyli idziemy? *Wyszła powoli, z trochę lepszym humorem*
//zt//
//zt//
Tak, chodźmy.
*Z uśmiechem poszedł z lwicą do Upendi.*
//zt//
*Z uśmiechem poszedł z lwicą do Upendi.*
//zt//
Stanęła u stóp lwiej skały, z szerokim uśmiechem. Tak bardzo chciała, żeby brat czuł się tu dobrze, tak, jak ona. Uśmiech nieco przybladł. Rozejrzała się niepewnie, a potem uniosła głowę i przez moment wdychała powietrze, szukając obcego zapachu.
- Dziwne... - mruknęła cicho.
- Dziwne... - mruknęła cicho.
- Kwestia przyzwyczajenia. *rzuciła, opierając się jedną ze skalnych skał. Ziewnęła.*
- Tylko trochę nudno.
- Tylko trochę nudno.
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Spojrzała zaskoczona na lwicę. Wcześniej w ogóle nie wyczuła jej obecności.
- Ano - westchnęła - zawsze tu takie tłumy?
- Ano - westchnęła - zawsze tu takie tłumy?
- Tłumy... tak bym tego nie określiła. *westchnęła, przewracając teatralnie oczami*
- Raczej hołota, która schodzi się w celu integracji, myśląc, jacy to oni nie są fajni. Tak naprawdę wszyscy są tacy sami, tak samo nudni... Więcej rzeczy dzieje się tam... *wskazała łapą na obszar poza Lwią Ziemią*
- Na tak zwanej... granicy.
- Raczej hołota, która schodzi się w celu integracji, myśląc, jacy to oni nie są fajni. Tak naprawdę wszyscy są tacy sami, tak samo nudni... Więcej rzeczy dzieje się tam... *wskazała łapą na obszar poza Lwią Ziemią*
- Na tak zwanej... granicy.
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Uśmiechnęła się lekko.
- To co Ty tu robisz? - zapytała spokojnie, ale po chwili drgnęła, jakby coś jej się przypomniało. - Ja nie mam aż tak złego zdania o integracji, więc wspomnę jedynie, że jestem Akitsume... Tak na wszelki wypadek.
Machnęła przyjaźnie ogonem.
- To co Ty tu robisz? - zapytała spokojnie, ale po chwili drgnęła, jakby coś jej się przypomniało. - Ja nie mam aż tak złego zdania o integracji, więc wspomnę jedynie, że jestem Akitsume... Tak na wszelki wypadek.
Machnęła przyjaźnie ogonem.
- Pilnuje by Exel nie uciekł. *powiedziała bez zbędnego owijania w bawełnę*.
- Hale. *Skinęła łbem w stronę Akitsume.*
- Młodsza siostra... a w sumie czy to ważne... *lekko zamiotła ogonem ziemie wokół siebie*
- Hale. *Skinęła łbem w stronę Akitsume.*
- Młodsza siostra... a w sumie czy to ważne... *lekko zamiotła ogonem ziemie wokół siebie*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
- Exel to mój pingwino-tulipan. Wygląda jak jeż, smakuje jak jeż, ale naprawdę pingwino-tulipan. *mruknęła, uśmiechając się z przekąsem*
//Spoko, luz, nie przejmuj się. ; 3//
//Spoko, luz, nie przejmuj się. ; 3//
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Wyszczerzyła się... odrobinę krzywo... bo w sumie nie bardzo wiedziała, jak zareagować.
- Mocna rzecz - stwierdziła.
// Nie no, to całkiem normalne ;D //
- Mocna rzecz - stwierdziła.
// Nie no, to całkiem normalne ;D //
- No już, już. Rozchmurz się. Widać, że jesteś tu nowa i nie potrafisz się bawić. Nie bądź kolejną osobą przy której będzie nudno!
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
- Ja się nie potrafię bawić!? - wrzasnęła z rozbawieniem. A potem przysiadła na ziemi. - No w sumie, na dobrą sprawę to nie potrafię...
// Oj, trochę sztywniactwa na początek nie zaszkodzi, azzzo...//
// Oj, trochę sztywniactwa na początek nie zaszkodzi, azzzo...//
*Zerwała się na równe łapy*
- To chyba pora nauczyć Cie zabawy! *zbiegła z Lwiej Skały, udając się w stronę granicy*
- Chodź!
//zt//
- To chyba pora nauczyć Cie zabawy! *zbiegła z Lwiej Skały, udając się w stronę granicy*
- Chodź!
//zt//
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
- Właściwie powinnam zaczekać na brata, ale... - westchnęła, wiedząc, że już jej nie słychać.
Z uśmiechem wywróciła oczami, ale posłusznie pobiegła w ślad za Hale.
//zt//
Z uśmiechem wywróciła oczami, ale posłusznie pobiegła w ślad za Hale.
//zt//
-
Sivir
*Usiadła na skale obserwując kołyszące się na wietrze, złote trawy rosnące aż po horyzont. Westchnęła wachlując się ogonem.*
*Przybywa zadowolony z tego, co się stało... wygrał wybory - jest królem!* Witajcie drodzy rodacy! 

-
Sivir
*Nie miała zbyt dużego entuzjazmu ale mimo to pomyślała że niegrzecznie nie odpowiedzieć.* Witaj królu.
*"Uhahahana" wbiegła na Lwią Skałę. Uśmiech spełz jej z pyska, po zobaczeniu wszystkich przybyszy, w tym nowego króla. Uniosła łeb wysoko, odwróciła wzrok i weszła do jaskini, gdzie sprawnie wskoczyła na jedną ze skalnych półek*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Witaj lwico. Jak Cię zowią? *Spytał Sivir*
//Co za post xD//
//Co za post xD//