Sawanna
Re: Sawanna
*wciąż trzyma ogon, żeby było mu wygodniej chwycił go w zęby*
-Oj, lepiej się nie wyrywaj mi xD
-Oj, lepiej się nie wyrywaj mi xD
-Oj, przestań *puszcza jej ogon* -Ale jak się złościsz to jesteś już maksymalnie słodka 

*Patrolując okolicę słyszy jakieś krzyki. Zaczyna biec w stronę źródła hałasu. Widzi Swalę tulącą jakiegoś Wygnańca!!
*
*Re: Sawanna
CO TU SIĘ DZIEJE!!?? *Jest wściekły. Oj wściekły, naprawdę wściekły. Mało kiedy bywa choć w połowie tak wściekły jak teraz. Innymi słowy wściekł się nie na żarty*
//Ale opis xD//
//Ale opis xD//
-
Humphrey
*wcześniej idąc zauważył stado zebr, skradał się po cichu w ich stronę*
*Krzyczy* Kto to jest? Co Wy tu robicie? Ty się za nią nie kryj tchórzu! Swala mów mi kto to jest!!
-
Humphrey
*krzyk na całą sawannę wypłoszył zebry* pięknie *pomyslał i poszedł ku źródle hałasu*
To tulisz się do kogoś nie wiedząc kim jest? Sam nie wiem, kim teraz bardziej gardzę nim, czy Tobą!!
*słyszy pytanie Nita* Aaa więc jednak go znasz? To proszę przedstaw mi go? Co to za lew? Z jakiego on stada pochodzi?
*słyszy pytanie Nita* Aaa więc jednak go znasz? To proszę przedstaw mi go? Co to za lew? Z jakiego on stada pochodzi?
-No i patrz, teraz płacze
A jeśli chcesz wiedzieć to nazywam się Nit i jestem Wygnańcem. Powiem coś co kiedyś powiedziałem komuś innemu: i co, zabijesz mnie teraz?
A jeśli chcesz wiedzieć to nazywam się Nit i jestem Wygnańcem. Powiem coś co kiedyś powiedziałem komuś innemu: i co, zabijesz mnie teraz?Avatar by Kamisia.
Ja? Nie... Nie jestem mordercą. Nie puszczę jednak Wam tego płazem..... Swal, a teraz naprawdę. CZY TY GO ZNASZ!?
-
Humphrey
*z rozmowy wychwycił ze rozmawiają Ib i Swal i jest ktoś jeszcze, domyslił się kto*
To czemu mnie okłamałaś?! *Ignoruje łzy siostry*
//Alem bezduszny//
//Alem bezduszny//