Przedstawienie postaci
Re: Przedstawienie postaci
Imię: Husari
Przynależność: Wygnańcy
Wygląd: biała, masywnej budowy lwica z czerwonawo-brązową grzywką na lewą stronę i czerwonymi ślepiami.
Znaki szczególne: złota nausznica na lewym uszku i kolczyk z wisiorkiem na łańcuszku w lewym; fioletowe powieki; czarna pręga na końcu ogona.
Charakter: optymistka z poczuciem humoru; zboczeniec
Partner/Partnerka: każdy kto się nawinie >: D
Przynależność: Wygnańcy
Wygląd: biała, masywnej budowy lwica z czerwonawo-brązową grzywką na lewą stronę i czerwonymi ślepiami.
Znaki szczególne: złota nausznica na lewym uszku i kolczyk z wisiorkiem na łańcuszku w lewym; fioletowe powieki; czarna pręga na końcu ogona.
Charakter: optymistka z poczuciem humoru; zboczeniec
Partner/Partnerka: każdy kto się nawinie >: D
Twórco ery, radziecki narodzie!
Wieki dadzą ci rangę bajeczną:
Epos - jakąś wszechludzką Bylinę,
Z Rewolucją, krasawicą wieczną,
Z wiecznie żywym herosem Stalinem.

Husari (wygląd)
Mam zgodę na sędziowanie walk od Iba.
Wieki dadzą ci rangę bajeczną:
Epos - jakąś wszechludzką Bylinę,
Z Rewolucją, krasawicą wieczną,
Z wiecznie żywym herosem Stalinem.

Husari (wygląd)
Mam zgodę na sędziowanie walk od Iba.
1.Imię: Asmodeusz.
2.Stado to którego należy(Przynależność xD): Wygnianiec
3.Płeć xD. Pan Lew
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: Asmodeusz nie jest zbyt... przyjaźnie nastawiony, zarówno w stosunku do `swoich`, jak i tym bardziej obcych . Asmodeusz jest typem buntownika i totalnego ignoranta, zapatrzonego w czubek jedynie swego własnego nosa. Egoista i egocentryk. Jednak nie jest narcyzem! Lew ten wygląda dokładnie tak, jak na avatarze: czarno - biały, o bursztynowych ślepiach i tajemniczym wyrazie pyska
5.Wiek: dorosły xD nie znam się na `lwim` przeliczniku wieku.
6.Partner/Partnerka/Rodzina(Pole nie jest wymagane ): ----------
2.Stado to którego należy(Przynależność xD): Wygnianiec
3.Płeć xD. Pan Lew
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: Asmodeusz nie jest zbyt... przyjaźnie nastawiony, zarówno w stosunku do `swoich`, jak i tym bardziej obcych . Asmodeusz jest typem buntownika i totalnego ignoranta, zapatrzonego w czubek jedynie swego własnego nosa. Egoista i egocentryk. Jednak nie jest narcyzem! Lew ten wygląda dokładnie tak, jak na avatarze: czarno - biały, o bursztynowych ślepiach i tajemniczym wyrazie pyska
5.Wiek: dorosły xD nie znam się na `lwim` przeliczniku wieku.
6.Partner/Partnerka/Rodzina(Pole nie jest wymagane ): ----------
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2011, 15:42 przez Asmodeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem sobie Camille || Enigma... Znaczy... To moja MĘSKA postać! ;3
Autor fursony: http://kamilionheart.deviantart.com/
MAM ZEZWOLENIE, jakby ktoś pytał. O link pytać w pw, skoro nie wierzysz na słowo.
Autor fursony: http://kamilionheart.deviantart.com/
MAM ZEZWOLENIE, jakby ktoś pytał. O link pytać w pw, skoro nie wierzysz na słowo.
1.Mateso
2.Lwioziemiec
3.Samiec :]
4.Lubi lwice
miły, uprzejmy...no nie wiem
sami wyrobicie sobie o mnie zdanie
5.Dorosły (na ludzkie to powiedzmy 20 lat
)
6.Jeszcze nie wiem
coś po drodze wpadnie 
2.Lwioziemiec
3.Samiec :]
4.Lubi lwice
miły, uprzejmy...no nie wiem
sami wyrobicie sobie o mnie zdanie5.Dorosły (na ludzkie to powiedzmy 20 lat
)6.Jeszcze nie wiem
coś po drodze wpadnie 
1.Kaso
2.Wyzwoleńcy
3.Samiec
4.Żółto-czarna grzywa,oczy jakby żółto-jasne i reszta jak na Avku
5.1 rok i 3 miesiące(nastolatek)
6.Starszy brat Cash
2.Wyzwoleńcy
3.Samiec
4.Żółto-czarna grzywa,oczy jakby żółto-jasne i reszta jak na Avku

5.1 rok i 3 miesiące(nastolatek)

6.Starszy brat Cash
Ostatnio zmieniony 05 lis 2011, 14:52 przez Kaso, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Cash
1. Cash
2. Wyzwoleńcy (chyba)
3. Samiec
4. Czekoladowo brązowy lew z ciemno-brazowa grzywą (gdzie nie gdzie spiczasta) i czerwonymi oczami.
Charakter: Towarzyski, troszke zarozumiały, zabawny, mily, zadziorny, spokojny.
5. ok. 24 lat (młody dorosły)
6. Mlodszy brat: Kaso
2. Wyzwoleńcy (chyba)
3. Samiec
4. Czekoladowo brązowy lew z ciemno-brazowa grzywą (gdzie nie gdzie spiczasta) i czerwonymi oczami.
Charakter: Towarzyski, troszke zarozumiały, zabawny, mily, zadziorny, spokojny.
5. ok. 24 lat (młody dorosły)
6. Mlodszy brat: Kaso
1.Saren
2.Lwioziemcy
3.Samiec :>
4.Jak na avku
5.Lwiątko, teraz urosło
lwi nastolatek
6.Syn Laza i Sach
2.Lwioziemcy
3.Samiec :>
4.Jak na avku
5.Lwiątko, teraz urosło
lwi nastolatek 6.Syn Laza i Sach
Ostatnio zmieniony 17 lis 2011, 19:06 przez Sirius, łącznie zmieniany 1 raz.
Multi Lazaretha :3
http://madkakerlaken.deviantart.com/
Dzięki ! :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Będę szczery - zamierzam zostać bestią!
Może BOGIEM? Kto wie?
Tuż za rogiem królestwo czeka mnie.
http://madkakerlaken.deviantart.com/
Dzięki ! :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Będę szczery - zamierzam zostać bestią!
Może BOGIEM? Kto wie?
Tuż za rogiem królestwo czeka mnie.
1.Expus
2.Wyzwoleńcy
3.Lew oczywiście
4.Wygląd:Ciemno żółty lew o niebieskich oczach.Powoli wyrasta mu nastoletnia ruda grzywa.Potężnie zbudowany ,jak ojciec ,i częsty uśmiech po matce
.Charakter: Został wychowany na jakiego powinien być.Jest miły,towarzyski i pomocny.Dobrze wychowany ,lecz ma swój charakterek ,przy którym umie pokazać pazury.
5.Młody dorosły [ponad 2 lata]
6.Partner: Nie mam.Rodzina: Zamordowana.
2.Wyzwoleńcy
3.Lew oczywiście

4.Wygląd:Ciemno żółty lew o niebieskich oczach.Powoli wyrasta mu nastoletnia ruda grzywa.Potężnie zbudowany ,jak ojciec ,i częsty uśmiech po matce
.Charakter: Został wychowany na jakiego powinien być.Jest miły,towarzyski i pomocny.Dobrze wychowany ,lecz ma swój charakterek ,przy którym umie pokazać pazury.
5.Młody dorosły [ponad 2 lata]

6.Partner: Nie mam.Rodzina: Zamordowana.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2012, 20:38 przez Expus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Enigma
1.Imię: Enigma (Eni)
2.Stado to którego należy(Przynależność xD): Lwioziemcy
3.Płeć xD. Samica
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: Opis zedutyję, kiedy tylko dorwę się do nowego kompa i wyszukam avatar ;D Charakter za to obrazowo streszczę: Enigma jest kocicą tajemniczą, skrytą i zapewne zamkniętą w sobie. Introwertyczka, żyjąca w swoim niewielkim, wyimaginowanym świecie, gdzie wszystko jest takie, jakim widzieć je chce. W kontaktach z innymi jest nieufna, zachowuje dystans, często także przedstawia się jako Breyta. Najprawdopodobniej za postacią tą kryje się ciemna przeszłość, której pamiętać nie zamierza, stara się więc przed nią uciec.
edit: Wygląd naszej bohaterki widać na avatarze: jest to czystobiała lwica o ciemniejszych uszach oraz lazurowych ślepiach o niezwykłej głębi. Całkiem smukła oraz dość zgrabna, o długim ogonie, zakończonym pędzelkiem o kłakach odcieniu uszu.
5.Wiek: tak 20 lat na ludzkie, młoda dorosła.
6.Partner/Partnerka/Rodzina(Pole nie jest wymagane ): samotna
2.Stado to którego należy(Przynależność xD): Lwioziemcy
3.Płeć xD. Samica
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: Opis zedutyję, kiedy tylko dorwę się do nowego kompa i wyszukam avatar ;D Charakter za to obrazowo streszczę: Enigma jest kocicą tajemniczą, skrytą i zapewne zamkniętą w sobie. Introwertyczka, żyjąca w swoim niewielkim, wyimaginowanym świecie, gdzie wszystko jest takie, jakim widzieć je chce. W kontaktach z innymi jest nieufna, zachowuje dystans, często także przedstawia się jako Breyta. Najprawdopodobniej za postacią tą kryje się ciemna przeszłość, której pamiętać nie zamierza, stara się więc przed nią uciec.
edit: Wygląd naszej bohaterki widać na avatarze: jest to czystobiała lwica o ciemniejszych uszach oraz lazurowych ślepiach o niezwykłej głębi. Całkiem smukła oraz dość zgrabna, o długim ogonie, zakończonym pędzelkiem o kłakach odcieniu uszu.
5.Wiek: tak 20 lat na ludzkie, młoda dorosła.
6.Partner/Partnerka/Rodzina(Pole nie jest wymagane ): samotna
-
Nina
1.Imię: Nina
2.Przynależność: Lwioziemcy
3.Płeć: Samica
4.Wygląd: Avatar
5.Charakter: Dowiesz się xD
6.Wiek: Młoda dorosła(Około 19 lat jak na ludzkie)
7.Rodzina/Partner/ka:Nie mam.
2.Przynależność: Lwioziemcy
4.Wygląd: Avatar
5.Charakter: Dowiesz się xD
6.Wiek: Młoda dorosła(Około 19 lat jak na ludzkie)
7.Rodzina/Partner/ka:Nie mam.
-
Malkia
1.Imię: Malkia (w suahili znaczy królowa xD )
2.Stado to którego należy: Wyzwoleniec
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: Ta lwica jest miła, towarzyska ,i czasem złośliwa. Jej futro jest srebrne ,podbrzusze białe ,a oczy zmysłowo zielone.Nosek jest różowy.Na czole widnieje dziwny znaczek półksiężyca ,zaś na czole widnieje naszyjnik który dostała od matki przed śmiercią.
5.Wiek: Nastolatka/Młoda dorosła
6.Partner/Partnerka/Rodzina: Nikt.
+
Chcę dodać ,że znalazłam się tu dzięki Expusowi- mój kuzynek (a niech go diabli).Aktualnie mieszka ze mną i nie chcę mieć problemów typu "multikonto" ,ponieważ jesteśmy innymi osobami i proszę to uszanować.
2.Stado to którego należy: Wyzwoleniec
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: Ta lwica jest miła, towarzyska ,i czasem złośliwa. Jej futro jest srebrne ,podbrzusze białe ,a oczy zmysłowo zielone.Nosek jest różowy.Na czole widnieje dziwny znaczek półksiężyca ,zaś na czole widnieje naszyjnik który dostała od matki przed śmiercią.
5.Wiek: Nastolatka/Młoda dorosła
6.Partner/Partnerka/Rodzina: Nikt.
+
Chcę dodać ,że znalazłam się tu dzięki Expusowi- mój kuzynek (a niech go diabli).Aktualnie mieszka ze mną i nie chcę mieć problemów typu "multikonto" ,ponieważ jesteśmy innymi osobami i proszę to uszanować.
1. Setene
2.Wygnanka
3.Samica
4.Charakter- Chytra, spostrzegawcza, pomocna.
Wygląd-av, ale nie widać niebieskich oczu
5.7 miesięcy
6. Partner- szukam. Rodzina-brak
2.Wygnanka
3.Samica
4.Charakter- Chytra, spostrzegawcza, pomocna.
Wygląd-av, ale nie widać niebieskich oczu
5.7 miesięcy
6. Partner- szukam. Rodzina-brak
~ Nie poznawaj człowieka po wyglądzie, lecz po tym jaki jest
~ Setene
~ Setene
-
Kandilla
1.Kandilla
2.Lwioziemiec
3.Samica
4.Wygląda tak ja na avku,jest miła i ciekawska.
5.5 miesięcy.(Dziwnie wygląda jak na wiek nie?)
6.Brak, żadnej rodziny.Straciła ją w wieku 3 miesięcy.
2.Lwioziemiec
3.Samica
4.Wygląda tak ja na avku,jest miła i ciekawska.
5.5 miesięcy.(Dziwnie wygląda jak na wiek nie?)
6.Brak, żadnej rodziny.Straciła ją w wieku 3 miesięcy.
1. Sarai
2. Lwioziemiec
3. Samica
4. Sarai ma brązową sierść. Jej oczy są błękitne. Jest mądra i tajemnicza, jednakże również samotna.
5. Niecałe trzy lata.
6. Matka i rodzeństwo Sarai żyje, lecz lwica nie chce mieć z nimi nic wspólnego.
2. Lwioziemiec
3. Samica
4. Sarai ma brązową sierść. Jej oczy są błękitne. Jest mądra i tajemnicza, jednakże również samotna.
5. Niecałe trzy lata.
6. Matka i rodzeństwo Sarai żyje, lecz lwica nie chce mieć z nimi nic wspólnego.
" Zabijaj, albo zostaniesz zabity."
-
Kokoti
1.Kokoti
2.Obecnie nic
3.Samiec( nie w realu)
4.Charekter: Miły,dzielny,potrafi doprowadzić do białej gorączki
. Wygląd: żółtawa sierść, błękitne oczy, charakterystyczna grzywka (awatar tworzę)
5.Lwiątko
6. Brak
2.Obecnie nic
3.Samiec( nie w realu)
4.Charekter: Miły,dzielny,potrafi doprowadzić do białej gorączki
. Wygląd: żółtawa sierść, błękitne oczy, charakterystyczna grzywka (awatar tworzę)5.Lwiątko
6. Brak
-
Vita
1.Vita
2.Wyzwoleńcy
3.Lwica
4.Wygląd jak na avku, charakter... też jak na avku xD
5. Lwi nastolatek
2.Wyzwoleńcy
3.Lwica
4.Wygląd jak na avku, charakter... też jak na avku xD
5. Lwi nastolatek
-
Ichiru
Imię: Ichiru (może być Ichi
)
Przynależność: Wyzwoleńcy
Charakter: Raczej skryta, tajemnicza. Nie jest ani wroga, ani przyjacielska (chyba, że kogoś dobrze zna), lubi obserwować zachowania innych. Bywa, że jest zimna i nieprzejednana, ale ma też w sobie dużo ciepła.
Wygląd: Srebrnoszara, jej sierść ma lodowaty odcień. Duże oczy barwy mocnego lazuru, grzywka jak na avku. Raczej drobnej budowy. Czarne pręgi na ogonie, oraz złoty pędzelek na końcu.
)Przynależność: Wyzwoleńcy
Charakter: Raczej skryta, tajemnicza. Nie jest ani wroga, ani przyjacielska (chyba, że kogoś dobrze zna), lubi obserwować zachowania innych. Bywa, że jest zimna i nieprzejednana, ale ma też w sobie dużo ciepła.
Wygląd: Srebrnoszara, jej sierść ma lodowaty odcień. Duże oczy barwy mocnego lazuru, grzywka jak na avku. Raczej drobnej budowy. Czarne pręgi na ogonie, oraz złoty pędzelek na końcu.
-
Lima
1.Imię:
-Lima
2.Przynależność:
-Wygnańcy
3.Płeć:
-Samica
4.Wiek:
-Lwiątko
5.Charakter i Wygląd:
-Charakter Limy jest strasznie zmienny, w gruncie rzeczy jej osobowość zależy jaki ma dzisiaj humor. Więc jeśli jest rozgniewana, to jest np. wredna, złośliwa, itp. Zaś jeśli jest wesoła można ją uznać za uosobienie optymizmu. Dalej jaka jest to można samemu się domyślić.
-Wygląd jej jest taki sam jak na avku.
6.Rodzina:
---------
-Lima
2.Przynależność:
-Wygnańcy
3.Płeć:
-Samica
4.Wiek:
-Lwiątko
5.Charakter i Wygląd:
-Charakter Limy jest strasznie zmienny, w gruncie rzeczy jej osobowość zależy jaki ma dzisiaj humor. Więc jeśli jest rozgniewana, to jest np. wredna, złośliwa, itp. Zaś jeśli jest wesoła można ją uznać za uosobienie optymizmu. Dalej jaka jest to można samemu się domyślić.
-Wygląd jej jest taki sam jak na avku.
6.Rodzina:
---------
-
Orion
1. Orion
2. Lwioziemcy
3. Samiec
4. Taki późny nastolatek
5. Em, nie wiem. Może zostawię to sam. A wygląd będzie taki jak na avatarze, jak już jakiś znajdę.
6. -
2. Lwioziemcy
3. Samiec
4. Taki późny nastolatek
5. Em, nie wiem. Może zostawię to sam. A wygląd będzie taki jak na avatarze, jak już jakiś znajdę.
6. -
-
Carin
1. Carin
2.Lwioziemcy
3. Lwica
4. Średni
5. Jeśli chodzi o wygląd, to tak, jak na avatarze, bordowa sierść, duże, szare oczy, białe akcenty. Charakter raczej trudny. Cynizm i złośliwość pomieszany z sympatią i poczuciem humoru. Raczej łatwo się z nią zaprzyjaźnić. Ceni sobie niezależność.
2.Lwioziemcy
3. Lwica
4. Średni
5. Jeśli chodzi o wygląd, to tak, jak na avatarze, bordowa sierść, duże, szare oczy, białe akcenty. Charakter raczej trudny. Cynizm i złośliwość pomieszany z sympatią i poczuciem humoru. Raczej łatwo się z nią zaprzyjaźnić. Ceni sobie niezależność.
1.Imię
L.C. [czyt. Elsi:]
Lub Sachara [sa:kara] saki :3
2.Stado to którego należy(Przynależność xD)
Lwioziemcy ;3
3.Płeć xD.
Baba O.o
4.Krótki opis charakteru i wyglądu
Wygląd - oczy masz więc pacz na av
Charakter - hmmmm... równie porąbany jak większość jej pomysłów.
5.Wiek
Na ludzkie - tak z 16 lat
6.Partner/Partnerka/Rodzina
Familia - pilnie poszukiwana
partner - HEHEEHEHEEHEHE - toć to oczywiste - Laz
L.C. [czyt. Elsi:]Lub Sachara [sa:kara] saki :3
2.Stado to którego należy(Przynależność xD)
Lwioziemcy ;3
3.Płeć xD.
Baba O.o
4.Krótki opis charakteru i wyglądu
Wygląd - oczy masz więc pacz na av
Charakter - hmmmm... równie porąbany jak większość jej pomysłów.
5.Wiek
Na ludzkie - tak z 16 lat
6.Partner/Partnerka/Rodzina
Familia - pilnie poszukiwana
partner - HEHEEHEHEEHEHE - toć to oczywiste - Laz
Long time ago I was Sachara. But It's only my old life. One of 9 lifes.

-
Karinda
1.Karinda [ skrót: Kari]
2.Lwioziemcy
3.Ona
4.Wygląd: Ma brązowe ciało, uszy, szyja, pyszczek, dół brzucha i obwódki pod oczami są jasno-żółte. Ma różowy nosek.
Charakter: Jest miła, troszczy się o innych ale jak się ją zdenerwuje jest agresywna. Często zna wiele wyjść z sytuacji, jak jedno nie zadziała, za chwilę ma jeszcze więcej pomysłów.
5.Lwiątko[niedługo może nastolatka]
6.Na razie brak.
2.Lwioziemcy
3.Ona
4.Wygląd: Ma brązowe ciało, uszy, szyja, pyszczek, dół brzucha i obwódki pod oczami są jasno-żółte. Ma różowy nosek.
Charakter: Jest miła, troszczy się o innych ale jak się ją zdenerwuje jest agresywna. Często zna wiele wyjść z sytuacji, jak jedno nie zadziała, za chwilę ma jeszcze więcej pomysłów.
5.Lwiątko[niedługo może nastolatka]
6.Na razie brak.
-
Arrsenal
1.Imię: Arrsenal
2.Stado to którego należy: Lwia Ziemia
3.Płeć: Samiec
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: No nie wiem, aż jak go określić. Wielu mówi, że jest dziwny. Nigdy nie lubił, ani nie lubi przebywać w tłumach (choroba xD). Jedni mówią, że gada sam do siebie, a przy tym ma dziwne napady złości. Heh, dalej nie wiem jak go opisać. Może wystarczy, że jest pierwszy do bójek i niezły z niego chuligan?
Resztę jego nienormalnej natury poznasz w fabule (a może nie, skoro jest koniec ery >_<). Wygląd... A widzisz avek?
5.Wiek: Młody dorosły, hmm może jeszcze na przełomie nastolatka xP
2.Stado to którego należy: Lwia Ziemia
3.Płeć: Samiec
4.Krótki opis charakteru i wyglądu: No nie wiem, aż jak go określić. Wielu mówi, że jest dziwny. Nigdy nie lubił, ani nie lubi przebywać w tłumach (choroba xD). Jedni mówią, że gada sam do siebie, a przy tym ma dziwne napady złości. Heh, dalej nie wiem jak go opisać. Może wystarczy, że jest pierwszy do bójek i niezły z niego chuligan?
Resztę jego nienormalnej natury poznasz w fabule (a może nie, skoro jest koniec ery >_<). Wygląd... A widzisz avek?5.Wiek: Młody dorosły, hmm może jeszcze na przełomie nastolatka xP
-
Astee
1. Astee.
2.Wygnaniec.
3. Samica.
4. Charakter jest wiadomy ; to huśtawka uczuć. Czasem złośliwa, wredna.. a nóż uśmiechem Cię zaskoczy?
Wygląd na razie niezidentyfikowany (poszukuję avatara)
5. Młoda dorosła.
6. Skoro nie jest wymagane, to nie uzupełniam.
2.Wygnaniec.
3. Samica.
4. Charakter jest wiadomy ; to huśtawka uczuć. Czasem złośliwa, wredna.. a nóż uśmiechem Cię zaskoczy?
Wygląd na razie niezidentyfikowany (poszukuję avatara)
5. Młoda dorosła.
6. Skoro nie jest wymagane, to nie uzupełniam.