Wodopój
Re: Wodopój
Dziękuję...więc, po mojej śmierci chcę żeby na tronie zasiadła moja córka - Sela. W razie gdyby Holy zaprotestował...namów resztę lwioziemców żeby mu się przeciwstawili.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
-
Nina
-Dobrze.Ale wiesz,że jak on ma nie wiem brata.To ten brat może będzie chciał władzy lub żeby Holy ją dostał.
Nanaki i Holy . *Zastanowił się.* To ma sens, jednak w kwestii wyborów są raczej mniejszością.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Dziękuję Nina, wiedząc że zostawiłem tą kwestię w dobrych łapach mogę spokojnie odejść. *Wstał, przejrzał się w wodzie, rana przestała krwawić.* Ciekawe jak długo jeszcze potrwa mój żywot. Gdybym wiedział że mam wystarczająco dużo czasu, i gdybym wiedział jak, spróbowałbym być dobrym królem.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
* Przysłuchuje się rozmowie, po czym wzdycha i kładzie się.*
Użytkownik został zbanowany.
Chociaż...w sumie to na moją poprawę już za późno. *Wstał, rana przestała boleć.* Żegnajcie. *Odszedł w kierunku Lwiej Skały.*
//zt//
//zt//
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
-
Kandilla
*Weszła na tereny wodopoju, nowa rozejrzała się i zaczęła powoli z niego pić*
-
Orion
*Przyszedł i stanął na dużym kamieniu rozglądając się wokół. Pożar doszedł też tutaj, ziema wokół była szczerniała a trawa...trawy w ogóle nie było. Lew odwrócił się i zaczął pić wodę z wodopoju.*