Sekretna jaskinia pod wodospadem
Re: Sekretna jaskinia pod wodospadem
Strasznie lekceważąco się do mnie odnosisz, liczyłem że jednak ktoś zrozumie że źle się tu dzieję, widzę jednak że wszyscy macie zamydlone patrzały.

-
Enigma
- A może wszyscy mamy mózgi i ich używamy, zamiast ślepo rzucać oskarżeniami, kiedy nawet nie ruszymy tyłka, aby rozeznać się w sytuacji?
Sytuacja była jasna i klarowna, więc zareagowaliśmy, łatwo Ci rzucać we mnie mięsem nie znając sytuacji.

-
Enigma
*pokręciła łbem*
- Więc jaki to mają plan zagłady?
- Więc jaki to mają plan zagłady?
Teraz to już żaden, nie ma dostępu do lwiej ziemi, więc nie zna rozmieszczenia wojsk, oraz nie ma już wpływu na władce.

-
Enigma
- A jaki mieli? Skoro spiskowali, a Ty dobrze znasz sytuację ... *uśmiechnęła się jadowicie*
W grucie rzeczy chodziło o przejęcie tronu na lwiej ziemi, nie ma co wchodzić w szczegóły

-
Enigma
*zaśmiała się krótko*
- Nie wierzę Ci, niestety. Musiałabym poznać tego zdrajcę czy wyzwoleńca.
- Nie wierzę Ci, niestety. Musiałabym poznać tego zdrajcę czy wyzwoleńca.
W takim razie chyba nie ma co dalej dyskutować z kłamcą czyz nie?

-
Enigma
- Może masz rację. *podniosła zadek z ziemi*
- Ale nie powiedziałam, że kłamiesz. Tylko, że Ci nie wierzę. Niczego nie zarzucam, bo jakżebym śmiała, jeszcze i mnie o zdradę posądzisz. Odbija Ci, Holy. Pragniesz władzy dla siebie, zatem chcesz likwidować potencjalne zagrożenie. Uwierz mi, nikt Cię nie będzie słuchał. Lazareth ma poparcie, bo kieruje się czym więcej, aniżeli chore urojenia.
- Ale nie powiedziałam, że kłamiesz. Tylko, że Ci nie wierzę. Niczego nie zarzucam, bo jakżebym śmiała, jeszcze i mnie o zdradę posądzisz. Odbija Ci, Holy. Pragniesz władzy dla siebie, zatem chcesz likwidować potencjalne zagrożenie. Uwierz mi, nikt Cię nie będzie słuchał. Lazareth ma poparcie, bo kieruje się czym więcej, aniżeli chore urojenia.
Widzę że nie ma szans przekonać Cię do mojego punktu widzenia, no cóż.

-
Enigma
- Jesteś egoistą. Tyle o Tobie już wiem. *westchnęła*
- Dobrze, że nie zdążyłam się zakochać w buraku. Do widzenia. *po czym truchtem opuściła jaskinię*
/zt/
- Dobrze, że nie zdążyłam się zakochać w buraku. Do widzenia. *po czym truchtem opuściła jaskinię*
/zt/
*odechciało mu się siedzieć w tym miejscu i wyruszył na lwią skałe*
//zt//
//zt//

*Szła powoli aż nareszcie dotarła do wodospadu, jednak zanim weszła długo rozmyślała czy wziąść rozbieg i wbiegnąć do jaskini która możę się tam znajdowała czy też zostać tu...Po chwili nabrała rozpędu i przebiegła przez wodospad. Tym razem na szczęście nie trafiła głową w skałe....No więc znalazła się w jaskini, która wyglądała dosyć mroczno. Nagle zauważyła dwójke lwów. To był jej brachol razem z ,,nową''...''Podejde tylko i ostrzegę nową przed bratem....Chociaż...''myślała. Po chwili była już przy ,,nowej''*
Użytkownik został zbanowany.
*Zobaczył siostrę i podszedł do niej i powiedział szeptem*
-Posłuchaj... zostaw nas na chwilę samych... mogę mieć w końcu jakąś dziewczynę a siostry zazwyczaj powinny się nie wtrącać... Więc idź bonie jestem jakimś lwiątkiem albo inaczej pogadamy ok?
//Może powalczymy
//
-Posłuchaj... zostaw nas na chwilę samych... mogę mieć w końcu jakąś dziewczynę a siostry zazwyczaj powinny się nie wtrącać... Więc idź bonie jestem jakimś lwiątkiem albo inaczej pogadamy ok?
//Może powalczymy
//Użytkownik został zbanowany.
*patrzy przez jakiś czas w wodę i gdy Tinn nie widzi wskakuje do wody, ale Tinn o tym nie wie, ani nitk inny. Szuka ciała Nevira*
Ostatnio zmieniony 31 gru 2011, 09:18 przez Setene, łącznie zmieniany 1 raz.
~ Nie poznawaj człowieka po wyglądzie, lecz po tym jaki jest
~ Setene
~ Setene
-Więc cię proszę albo inaczej pogadamy...
*Nie widzi że Setene wyskoczyła*
*Nie widzi że Setene wyskoczyła*
//Tak!! Ja już od początku kłótni liczyłam na to :>.....//
*Na jej pysku pojawił się ironiczny uśmiech.*-Ja przyszłam ją tylko ostrzec.-*Po czym odeszła od brata i poszła w kierunku lwicy....a raczej tam gdzie wcześniej stała....Nagle usłyszała donośne PLUSK!, odwróciła głowe w tym kierunku i zobaczyła sylwetke lwicy wskakującej do wody..*
*Na jej pysku pojawił się ironiczny uśmiech.*-Ja przyszłam ją tylko ostrzec.-*Po czym odeszła od brata i poszła w kierunku lwicy....a raczej tam gdzie wcześniej stała....Nagle usłyszała donośne PLUSK!, odwróciła głowe w tym kierunku i zobaczyła sylwetke lwicy wskakującej do wody..*
*Podbiegł do niej*
-Co ona robi!? Ech oby tylko się kąpała...
*Wyszedł z jaskini i jej szukał*
-Co ona robi!? Ech oby tylko się kąpała...
*Wyszedł z jaskini i jej szukał*
//Ty pierwszy zaatakuj :>.//
-Po co wychodzisz z jaskini?-*Spytała*
-Po co wychodzisz z jaskini?-*Spytała*
*myśli w wodzie* Muszę znaleźć to ciało! Inaczej zostanę tu na zawsze...*'przestaje myśleć i nurkuje, aż znajduje to cisło i jetuli i liże, a po długim czasie wynurza się, ale nikt nie wie, że znalazłam jego ciało*
~ Setene
~ Setene
*Nie usłyszał siostry tylko pobiegł do Setene*
-Nic ci...?
*Nie dokończył, Cannibal z niej? pomyślał*
-Nic ci...?
*Nie dokończył, Cannibal z niej? pomyślał*
Nic.*potem poszła w głąb jaskini*
~ Setene
~ Setene
*Powoli podeszła do lwicy i powiedziała szeptem do niej.*-Uważaj na mego brata..
*Podszedł do siostry*
-Mów tak albo nie! Odchodzisz? Zdradzasz nas?
-Mów tak albo nie! Odchodzisz? Zdradzasz nas?
*idzie gdzieś indziej z opuszczonym łbem*
~ Setene
~ Setene
*Podeszła do brata, i z ironicznym uśmiechem powiedziała*-Ja byłam,jestem i będe wygnanką.-*Zaśmiała się*-Choć ty tego pewnie nie zrozumiesz...
Chcesz walczyć?
*Oczekuje odpowiedzi*
*Oczekuje odpowiedzi*