//Chwilę temu, tutaj... niekoniecznie musiał dobrze zrozumieć, argument o tym, że "niektórzy mogą to wykorzystać" "ale nie ja" // Wybacz... postaram się podjąć wreszcie tą decyzję...
// Ahaaa XDD teraz nieco trafiło do mej łepetyny. Wiesz.. Do Ar trzeba mówić prosto, bez zakrętów XD // *Podniosła jedną brew*-Nie spodziewam się, że nastąpi to jeszcze za mojego życia.
Av byLaura Comics
Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.
//Tia... teraz muszę wybrać... czy ta która mi raz wlała, raz uratowała życie, a potem gdy byłem ledwo żywy mnie olała, czy ta, która była przy mnie w każdej trudnej chwili... trudny wybór // Postaram się... ale teraz się zdrzemnę, jeśli pozwolisz... *Przymknął oczy i ziewnął. Był jeszcze bardzo słaby.*
*Usiadła patrząc na Mvuto. Może jednak źle robiła, że mu pomagała.. Może powinna była go zostawić..Ale teraz już za późno. Zobaczy, jak się akcja potoczy..*
Av byLaura Comics
Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.
* Pierwszym, czego uświadczyła lwica po wejściu do jaskini, był oddech wilgoci i błogiego chłodu*. - Nie wątpię. * Odparła, stając tuż za nim*. - Klimatyczne miejsce. * Zauważyła*.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av: lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight coloring: własny sygnatura: By me Multi: Hassira & Ombre
- Wygnańcza natura. * Stwierdziła ze zwykłym sobie stoickim spokojem*. - Nie martw się, z mojej strony nic Ci póty co nie grozi, tak że śmiało, jak chcesz ugasić pragnienie, to się nie krępuj. * powiedziała, wyłożywszy się na przyjemnie zimnej skale*.
Av: lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight coloring: własny sygnatura: By me Multi: Hassira & Ombre
*Cicho, jak to kot, przyszedł pod wejście do jaskini, podwinął ogon, oparł się grzbietem o ścianę, stanąwszy tak żeby ani cień, ani zapach nie zdradziły jego obecności. W razie czego z góry zasłaniał go cień baobabu co w połączeniu z jego ciemnym futrem stanowiło możliwość niezauważonej ucieczki.*
//Tylko Kor, tamtego tematu nie opuszczaj, bo masz tam z Nitem parę rzeczy do wyjaśnienia // Fajnie będzie znowu się przespać w jaskini na Lwiej Skale... a nie na pustkowiach... choć one nie są w sumie takie złe... //Teraz zerknęłam i zopaczyłam, żeście się z tamtąd wynieśli. xD Oks, to mnie tu nie ma, tak będzie logiczniej. xDD//
- Aż tak Ci tam tęskno? Wprawdzie słyszałam, że jaskinia na Lwiej Skale jest obszerna i dość...wygodna, ale z drugiej strony - zero prywatności. * Mruknęła, ułożywszy się na boku*. - I tak wolę swoje Pustkowia. * Zawyrokowała ze szczerym przekonaniem*.