Świat gór
Re: Świat gór
*Zauważył łapę kuzynki na swojej łapie. Uśmiechnął się, wiedział że nie dla każdego i nie co dzień jest taka miła.* Dziękuję ci za wszystko Shav.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Nie masz za co dziękować.
* Odpowiedziała mu z nikłym, acz dość przyjaznym uśmiechem na pysku*.
- A teraz wybacz mój drogi, ale będę musiała zabrać stąd swoje szlachetnie cielsko. Muszę przeanalizować sytuację na Pustkowiach, licho nie śpi. Miło było Cię spotkać, kuzynie.
* Skinęła mu łbem na odchodne*.
- Mam cichą nadzieję, że jeszcze uda nam się spotkać w niedalekiej przyszłości.
* Rzekła, po czym płynnym ruchem poczęła schodzić na dół, aż stała się tylko niewyraźną kropką*.
//zt//
* Odpowiedziała mu z nikłym, acz dość przyjaznym uśmiechem na pysku*.
- A teraz wybacz mój drogi, ale będę musiała zabrać stąd swoje szlachetnie cielsko. Muszę przeanalizować sytuację na Pustkowiach, licho nie śpi. Miło było Cię spotkać, kuzynie.
* Skinęła mu łbem na odchodne*.
- Mam cichą nadzieję, że jeszcze uda nam się spotkać w niedalekiej przyszłości.
* Rzekła, po czym płynnym ruchem poczęła schodzić na dół, aż stała się tylko niewyraźną kropką*.
//zt//
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Do zobaczenia kuzynko. *Wskoczył na szczyt na którym wcześniej siedział, ułożył się i zasnął.*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*Usiadł na szczycie jednej z gór spoglądając posępnie na ziejącą w dole czarną otchłań.
* Przyszła wolnym krokiem podziwiając zmieniające się krajobrazu i szczyty gór. Uśmiecha się do siebie lekko. *
" Zabijaj, albo zostaniesz zabity."