Skała Samotności
Re: Skała Samotności
// Jasne że tak. Czy mogłabyś jednak zwracać sie do mnie po imieniu? Proszę//
* Patrzyła na nich w milczeniu. Nie przeszkadzała jej ich obecność. Po prostu siedziała.*
* Patrzyła na nich w milczeniu. Nie przeszkadzała jej ich obecność. Po prostu siedziała.*
Użytkownik został zbanowany.
-
Enigma
*wzruszyła barkami*
- Takie życie, kolego. *uśmiechnęła się tajemniczo*
- Jak Cię zwą?
// nie. nie znam Twego imienia. Tu każdy zwraca się po nicku. Takie zasady, kotek //
- Takie życie, kolego. *uśmiechnęła się tajemniczo*
- Jak Cię zwą?
// nie. nie znam Twego imienia. Tu każdy zwraca się po nicku. Takie zasady, kotek //
O ile się nie mylę to zwracają się do mnie panie generale, ale możesz mówić mi Holy,a kimże ty jesteś moja droga?

* Warknęła znużona rozmową lwów i połozyła się*
// No to się tak zwracaj, po nicku, a nie Frey, ok? //
// No to się tak zwracaj, po nicku, a nie Frey, ok? //
-
Enigma
*parsknęła, słysząc określenie generała*
- Skarbie, wysokie masz mniemanie o sobie. *powiedziała spokojnie, zarzucając na bok grzywkę, która to znów przesłoniła jej widoczność*
- Brey. Breyta. *podała fałszywe imię, którym zwykła się przedstawiać, ot tak, na wszelki wypadek*
// bo ja Twój nick czytałam jako Freya, dopeiro teraz skumałam, że tam 'r' nie ma XD //
- Skarbie, wysokie masz mniemanie o sobie. *powiedziała spokojnie, zarzucając na bok grzywkę, która to znów przesłoniła jej widoczność*
- Brey. Breyta. *podała fałszywe imię, którym zwykła się przedstawiać, ot tak, na wszelki wypadek*
// bo ja Twój nick czytałam jako Freya, dopeiro teraz skumałam, że tam 'r' nie ma XD //
* Popatrzyła na lwicę z jadowitym spojrzeniem* Nie ładnie kłamać.
//Nie znasz jej, a zabraniałem bycia wszechwiedzącym.
Mvuto//
//Nie znasz jej, a zabraniałem bycia wszechwiedzącym.
Mvuto//Użytkownik został zbanowany.
Zapracowałem sobie na ragę, więc czemuż mam się tym nie szczycić *uśmiechnoł się, tym razem prawie mu wyszło* a propos miło Cię poznać Brey

* Przewróciła oczami* Jesteś bardzo sprytna E... Brey * Zrozumiałą że lwica nauczyła się że lepiej zataić imiona*
-
Enigma
// Feya mnie nie zna, nie wie jak mam na imię -.- Wszechwiedza nie istnieje -.- //
*skłoniła głową*
- Mnie również, generale *rzuciła z ironią, bowiem nie wierzyła w jego tytuł, póki co. Tekst ze strony lwicy olała*
*skłoniła głową*
- Mnie również, generale *rzuciła z ironią, bowiem nie wierzyła w jego tytuł, póki co. Tekst ze strony lwicy olała*
A czego to białogłowa szuka w mojej samotni?
Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 15:16 przez Holy, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Enigma
- Twojej? *rzuciła z kpiną, siadając na zadzie naprzeciw samca*
- A gdzie to ona podpisana? *spytała, uśmiechając się słodko*
- A gdzie to ona podpisana? *spytała, uśmiechając się słodko*
Podpisu co prawda nie ma, ale moje panowanie tu jest kwestią umowną *odwzajemnił uśmiech* Musisz się jeszcze wiele nauczyć moje droga.

-
Enigma
*usmiechnęła się zadziornie, podchodząc blisko, blisko, bliiisko samca, ogonem delikatnie przesunęła po jego boku*
- A będziesz moim nauczycielem?
- A będziesz moim nauczycielem?
-
Enigma
*pokręciła głową*
- Pan Generał a wstydzi się przed niewinną damą?
- Pan Generał a wstydzi się przed niewinną damą?
-
Enigma
*położyła łapę na jego ramieniu w geście dodania otuchy*
- Ale co to tam kilka trupów dla takiego macho?
- Ale co to tam kilka trupów dla takiego macho?
Nie ja odpowiadam za powalanie rywala, chodzi bardziej o warunki w jakich sie przebywa, skrajny głód, z dala od domu. *pochmurniał*

-
Enigma
- Ale aktualnie jesteś w swej samotni. Albo raczej miejscu samotnią będącym, nim Cię naszłam. *wzruszyła barkami*
- Mam sobie iść?
- Mam sobie iść?
-
Enigma
- A więc jesteś typem samotnika? *zapytała, przyglądając się białemu lwu z zainteresowaniem*
-
Enigma
- nudnym, powiadasz? *zmarszczyła czoło w geście głębokiego zamyślenia*
- Cóż, nie znam Cię na tyle, aby to określić. Ale może zechcesz mi wyjaśnić, dlaczego tak uważasz?
- Cóż, nie znam Cię na tyle, aby to określić. Ale może zechcesz mi wyjaśnić, dlaczego tak uważasz?
Nie potrafie tego wyjaśnić, poprostu jestem mało rozrywkowy, stateczny i rozważny, co tworzy otoczke nieciekawej osobowości. Tyle dobrego że chociaż skrupulatnie przykładam się do powieżonych mi zadań.

-
Enigma
- Nie Ty jeden zatem jesteś nudny *powiedziała spokojnie, uśmiechając się blado.*
Cóż więc miło mi poznać bratnią duszę,*podniósł oczy na lwice i dodał* możesz się tu rozgościć.

-
Enigma
*uśmiechnęła się delikatnie. Lody jakby stopniały. Zawsze zachowywała dystans, nie ufała nikomu. Może rozpoczęła nowy etap życia?*
- Dziękuję. Widocznie my, biali, tak mamy.
- Dziękuję. Widocznie my, biali, tak mamy.
-
Enigma
- Ktoś musi pilnować, aby świat ten jeszcze niżej nie upadł. *zaśmiała się serdecznie*
Otóż to moja droga *przemieścił się kawalątek i wygodnie położył* Życię to ciężki kawał chleba.