Dziurawa skała.
Re: Dziurawa skała.
*Zaśmiała się krótko* Nie, nie jestem smutna. Żadnej tragedii również tu nie było. Bardziej chodzi mi o to, co dzieje się między nami, i to, co dzieje się między Tobą, a Korą. Myślę, że nadszedł moment, w którym powinieneś wybierać, Mvuto. * Spojrzała szczerze w oczy lwa *
Av by Laura Comics
Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.
Ehh... nie umiem... *Spuścił wzrok* Po prostu nie umiem... 
//
//

//
//Re: Dziurawa skała.
*Przygryzła wagę. Patrzyła przez chwilę na lwa, znów powstrzymując chęć przytulenia go, siedziała tak chwilę, wpatrując się w złocistą sierść samca.* Jeżeli Ty nie potrafisz podjąć decyzji, ja będę musiała to zrobić. * Powiedziała z wyraźnym bólem *
// Ojooj ;p biedny lewek, nagle wymagają od niego takich poważnych decyzji
//
// Ojooj ;p biedny lewek, nagle wymagają od niego takich poważnych decyzji
//Av by Laura Comics
//A dotychczas miał tak łatwo...//
Ehh... *Także przygryzł wargę.* Tyle wyrzeczeń by móc z Wami być... ehh...
Naprawdę nie da się nic zrobić? *Oparł delikatnie łapę na jej plecach.*
Ehh... *Także przygryzł wargę.* Tyle wyrzeczeń by móc z Wami być... ehh...
Naprawdę nie da się nic zrobić? *Oparł delikatnie łapę na jej plecach.*
*Gdy dotknął jej pleców poczuła dreszcz przechodzący po całym ciele.* Nie wydaje mi się .. *Spuściła łeb* Z resztą to Twoja decyzja, ale.. Nie chcę żyć z Tobą w przekonaniu o tym, że jest również ta druga, do której też przecież należysz. *Powiedziała szeptem*
Av by Laura Comics
Nie martw się tym... *Przytulił ją* To mój problem, że się zakochałem w Was obu, nie Twój...
//
Co za tekst
//
//
Co za tekst
//Re: Dziurawa skała.
// Piękny ;p //
* Spojrzała lwu w oczy * To prawda, ale moim problemem jest fakt, że zakochałeś się AŻ w nas obydwu. *Dodała z naciskiem na przedostatni wyraz*
* Spojrzała lwu w oczy * To prawda, ale moim problemem jest fakt, że zakochałeś się AŻ w nas obydwu. *Dodała z naciskiem na przedostatni wyraz*
Av by Laura Comics
//Nie no... a w rl lew ma zwykle 4-6 lwic... i one mu tego nie wytykają
//
Najgorsze jest to... że... że... ech... nie umiem przestać kochać ani jednej z Was... Obie jesteście wspaniałe...
//Najgorsze jest to... że... że... ech... nie umiem przestać kochać ani jednej z Was... Obie jesteście wspaniałe...
// byłabym zatem niezwykle niezwykłą lwicą <3 ;3 //
Ale w końcu będziesz musiał zadecydować. Nie da się kochać dwóch osób tak samo, jak jedną.. * Powiedziała z żalem *
Ale w końcu będziesz musiał zadecydować. Nie da się kochać dwóch osób tak samo, jak jedną.. * Powiedziała z żalem *
Av by Laura Comics
//Owszem
//
Może kiedyś uda mi się dokonać decyzji... //Za 10.000 lat xD//
Ale teraz nie jestem w stanie...
//Może kiedyś uda mi się dokonać decyzji... //Za 10.000 lat xD//
Ale teraz nie jestem w stanie...
// mhrr.. czy to komplement ? ;d //
Mvuto.. ciągle odkładasz tą decyzję na później. A ja nie umiem tak żyć po prostu, rozumiesz? *Wstała i spojrzała na lwa*
Mvuto.. ciągle odkładasz tą decyzję na później. A ja nie umiem tak żyć po prostu, rozumiesz? *Wstała i spojrzała na lwa*
Av by Laura Comics
//
/
*Spojrzał na nią smutnym spojrzeniem... w którym było widać, że je kocha...* Rozumiem...
/*Spojrzał na nią smutnym spojrzeniem... w którym było widać, że je kocha...* Rozumiem...
*W jej oczach pojawiły się łzy, wydawało się, iż stoi wieki wpatrując się w lwa z uczuciem i płynącymi po pysku łzami *
Av by Laura Comics
*Zmył jej łzy* Nie płacz... bardzo Cię proszę...
//XD//
//XD//
* Znów przygryzła dolną wargę * Jeżeli.. Kochasz ją bardziej, powiedz mi, zaakceptuję to . * Powiedziała cicho *
Av by Laura Comics
Kocham Was po równo... Tu jest źródło całego problemu... gdybym którąś z Was mniej kochał... to bym sobie i jej odpuścił...
*Westchnęła cicho i przycupnęła obok lwa, spuszczając nisko głowę. Nie wiedziała dokładnie, co ma powiedzieć, wszystkie jej wątpliwości kłębiły się, nie dając czystego obrazu myślenia*
Av by Laura Comics
*Oparł delikatnie głowę o jej szyję cicho mrucząc.*
*Znów poczuła ciarki przechodzące z miejsca dotkniętego przez lwa i rozchodzące się po całym ciele. Dalej pozostawała w zamyśleniu jedynym zauważalnym znakiem jej stałego, lecz nikłego kontaktu z rzeczywistością było ciche, przeciągłe pomrukiwanie. *
Av by Laura Comics
*Delikatnie ją pocałował w policzek*
*Drgnęła lekko, po czym zamknęła oczy i spuściła łeb. Nie chciała, by Mvuto widział, że znów płacze*
Av by Laura Comics
Czemu taka osowiała jesteś? Nie smuć się. Nie warto... *Delikatnie ją pocałował.*
* Odsunęła się delikatnie, by spojrzeć lwu w oczy. * Bo się martwię.. Tym, co będzie dalej..
Av by Laura Comics
Co będzie dalej? Nie wiem... nigdy się tego nie wie... więc po co się martwić? Nie lepiej żyć i się bawić?
*W jej oczach widać było rozbawienie* Widać, że Tobie to świetnie wychodzi. *Powiedziała z uśmiechem i przysunęła się bliżej lwa.*
Av by Laura Comics
Dokładnie. *Także się uśmiechnął
i także się przysunął.*
i także się przysunął.*Re: Dziurawa skała.
A wiesz.. W sumie to zastanawiam się co Ty we mnie widzisz.. Nie wyróżniam się niczym wśród innych lwic.. *Otarła głową szyję Mvuto*
Av by Laura Comics
//NiUe tylko nie takie pytania...
//
Tym się wyróżniasz... że nie traktowałaś mnie jak Lwioziemca, a tym, że niezależnie od stada w którym byłem traktowałaś mnie jak normalnego lwa...
//Tym się wyróżniasz... że nie traktowałaś mnie jak Lwioziemca, a tym, że niezależnie od stada w którym byłem traktowałaś mnie jak normalnego lwa...
//Hah :3 Ar kocha dręczyć wszystkich XD//
Cóż.. To pewnie również z tego powodu, że mała cząstka mojej rodziny należy do Lwioziemców.. Przez te wszystkie lata nauczyłam się już komu ze stad przeciwnych należy ufać.
Cóż.. To pewnie również z tego powodu, że mała cząstka mojej rodziny należy do Lwioziemców.. Przez te wszystkie lata nauczyłam się już komu ze stad przeciwnych należy ufać.
Av by Laura Comics
//Szty niedobra x3//
*Uśmiechnął się* Widzisz... jakoś nie wszystkie lwice tak postępują jak Ty... zwłaszcza w stosunku do kogoś, kto postępował jak ja...
*Uśmiechnął się* Widzisz... jakoś nie wszystkie lwice tak postępują jak Ty... zwłaszcza w stosunku do kogoś, kto postępował jak ja...