Witamy
Re: Witamy
Uważaj, Holy, bo ja zaraz strzaskam Ci łepetynkę ; >
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
Witaj Mori, jestem Mvuto (ale na chacie wszyscy mówią mi Ibilis, bo piszę teraz z multikonta
)
Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu
)Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu

Hejka Mori, miłego pobytu na forum. :> Regulaminu owszem pzestrzegaj, lecz nie martw się wszyscy są przyjaźnie nastawieni, nie ma tu jakiegoś żelaznego rygoru. ;D (A nie Mvuto, bo ja mówię Mvuto na chacie
)
//No to prawie wszyscy
Mvuto//
)//No to prawie wszyscy
Mvuto//Re: Witamy
cześć, Mori, czemu Cię tu nie ma? XD
nie, nie słuchaj mnie...
witaj w naszych szeregach!
nie, nie słuchaj mnie...
witaj w naszych szeregach!
Camille, wcześniej znana jako Kam
Ponadto do userki, prowadzącej Camille, należą jeszcze dwie postaci:
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
Cześć jestem Uru.
//Tak na przyszłość, pisz co najmniej cztery wyrazy w poście. Mvuto//
//Tak na przyszłość, pisz co najmniej cztery wyrazy w poście. Mvuto//
Użytkownik został zbanowany.
Witaj Uru... mam nadzieję że będziesz tu często wchodzić 

Witaj Uru. Jestem Ibilis czy raczej Mvuto (Ibilis to nieużywane konto w którym jestem duchem) jestem adminem i to mocno czepialskim, więc już Ci zwrócę uwagę: W przyszłości pisz dłuższe posty.
A i mam pytanie: Bardzo Ci zależy na nicku Uru, wolałbym by nie były używane imiona postaci (póki nie z filmu, to jeszcze oko przymknę, ale wolę w miarę możliwości zmienić)?
A i mam pytanie: Bardzo Ci zależy na nicku Uru, wolałbym by nie były używane imiona postaci (póki nie z filmu, to jeszcze oko przymknę, ale wolę w miarę możliwości zmienić)?
Mvuto ma rację bo sam na czacie napisałem czy ,,Uru jest postacią kanoniczną?'' Ale wydaje mi się że skoro w filmie to imię nie było użyte to nie musi mieć innego...
Mvuto mogę zmienić mi to nie robi różnicy. A jak zmienić nick?
Admin ci zmieni tylko powiedz jaki chcesz...
Dokładnie, jak powiedział Kaso: Podaj jaki chcesz, a Ci zmienię...
Btw. W przedstawieniu postaci napisałaś: Wygląd jak na avku.... a trochę mało na Twoim avku widać xD
Btw. W przedstawieniu postaci napisałaś: Wygląd jak na avku.... a trochę mało na Twoim avku widać xD
No cóż trudno było znaleźć avek który mieściłby się w wymaganiach -_- ,
a nick z Uru na Ajala (chyba może być??).
a nick z Uru na Ajala (chyba może być??).
Może być 
A jak idzie do avka: wymiary 300x500 pikseli, masz mieć zgodę autora/autorki/sama być autorką.
Jak być nie dała rady nic znaleźć, to poszukam darmowego linearta i Ci pokoloruję... (ale to najwcześniej w weekend).

A jak idzie do avka: wymiary 300x500 pikseli, masz mieć zgodę autora/autorki/sama być autorką.
Jak być nie dała rady nic znaleźć, to poszukam darmowego linearta i Ci pokoloruję... (ale to najwcześniej w weekend).
Witaj Ajala
no to przyjemnego pisania na forum życzę ^^
no to przyjemnego pisania na forum życzę ^^avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Witam Ajalę.Miłej zabawy życzę 

Avek by Laura-comics
Biegam bardzo szybko na 3/4 prędkości geparda. (Jest to sporo szybciej niż biega lew).
http://laura-comics.deviantart.com/art/ ... -264359841
Jestem sobie Królowa Ziewania
Dawny nick: Nela
Biegam bardzo szybko na 3/4 prędkości geparda. (Jest to sporo szybciej niż biega lew).
http://laura-comics.deviantart.com/art/ ... -264359841
Jestem sobie Królowa Ziewania
Dawny nick: Nela
Pamiętam. Już daję linka do tematu w którym przedstawiasz postać: [link]
Witaj Expus. Jestem Ibilis/Mvuto (Ibilis - moje stare konto w którym jestem duchem). Jestem tu głównym adminem. Życzę dobrej zabawy. Na start (niestety tym zawsze męczę) spytam: Skąd masz tego avatara?
Autora masz na obrazku.Przepraszam ,ale dopiero teraz dokładnie wybrałem jak chcę wyglądać.Jakby co to przemalowałem oczy ,z czerwieni (brąz) na niebieski. Oryginalny obrazek: http://fanart.lionking.org/Artists/LeoN ... aTeen2.png Mam nadzieję ,że nie sprawiam problemu 

Salve, Expus.
Zwę się Shavire i jestem moderatorką, co zresztą widać. Odpowiadam za aktywność naszych drogich użytkowników na forum. Objawia się to tym, że odwiedzam co jakiś czas profile wszystkich osób i monitoruję ich częstotliwość wpadania na to miejsce czy pisania postów. Ostrzegam, że nieobecnych przez długi okres czasu, którzy dodatkowo nie powiadomili nas o swej chwilowej niedyspozycji w stosownym miejscu, paskudnie dręczę niewybrednymi e-mailami, grożąc im okrutnie i zapychając złośliwie ich skrzynki.
Żywię nadzieję, że Ciebie ten przerażający scenariusz ominie i będziemy żyli sobie w szlachetnej zgodzie oraz dziewiczej harmonii, czyż nie?
Zwę się Shavire i jestem moderatorką, co zresztą widać. Odpowiadam za aktywność naszych drogich użytkowników na forum. Objawia się to tym, że odwiedzam co jakiś czas profile wszystkich osób i monitoruję ich częstotliwość wpadania na to miejsce czy pisania postów. Ostrzegam, że nieobecnych przez długi okres czasu, którzy dodatkowo nie powiadomili nas o swej chwilowej niedyspozycji w stosownym miejscu, paskudnie dręczę niewybrednymi e-mailami, grożąc im okrutnie i zapychając złośliwie ich skrzynki.
Żywię nadzieję, że Ciebie ten przerażający scenariusz ominie i będziemy żyli sobie w szlachetnej zgodzie oraz dziewiczej harmonii, czyż nie?
Av:
Av:
Pożyjem, zobaczym ; >
Trzymam za słowo i życzę przedniej zabawy w naszym zacnym gronie.
Trzymam za słowo i życzę przedniej zabawy w naszym zacnym gronie.
Av:
Av:
Heyo Expus. Mam nadzieje że od razu nie zrezygnujesz jak spora cześć forumowiczów ( Ale głupie słowoo...)
Witaj, Expus. Chciałam gdzieś Ci poodpisywać w Dżungli, patrzę, a Ty się zewsząd zmyłeś XD
Dajże mi się szansę poznać. ;D
Dajże mi się szansę poznać. ;D
Camille, wcześniej znana jako Kam
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .