.Ogólnie
-
Cash
Re: Ogólnie
Opinie opiniamii tak wiec coś napiszę. Mam jedną aluzje jeśli chodzi o pisanie postów w niektórych tematach. Otóż rozumiem że ciekawiej jest gdy ktoś pisze długie posty (zwłaszcza w RP) jednak takie wnikanie kto jak ma pisac (nawet w przywitaniu się musza być choć 3/4 slowa) to takie troche bez sensu moim zdaniem. Rozumiem że admin/i chcą mieć pod kontrola poczynania osób ale narzucenie z góry pisowni jest troszke w niesmak 
Pozdrawiam-Cash

Pozdrawiam-Cash
Mi chodziło wyłącznie oto że nie będzie żadnych kłopotów tylko admin zmieni post i na przykład napisze:
//Muszą być 4 słowa.Mvuto//
Więc mam nadzieję że tak mnie zrozumiałeś
//Muszą być 4 słowa.Mvuto//
Więc mam nadzieję że tak mnie zrozumiałeś

Użytkownik został zbanowany.
-
Cash
Nie, nie Tinn, ja cię dobrze zrozumiałem. Chodzi o to że jak czytałem regulamin to niektóre rzeczy zdawały mi się wręcz narzucone i jak wyżej napisałem - okej jesli RP ale nie można w "przywitaj się" napisać poprostu "wiatm"?
Nie ale popraw ten post bo są błędy ortograficzne więc szybko. I stawiaj po znakach interpunkcyjnych spację 

-
Cash
I to jest właśnie to o czym mówię
mogą być błedy bo normalnie piszę bez ę,ą itp bo mnie jest szybciej pisać wtedy. A po kropkach stawiam odstępy.
mogą być błedy bo normalnie piszę bez ę,ą itp bo mnie jest szybciej pisać wtedy. A po kropkach stawiam odstępy.Re: Ogólnie
Aha i jeszcze jest:
-Nie dawaj emotikon w środku zdania bo się nie czytelnie robi(sam coś o tym wiem)
-Nie dawaj emotikon w środku zdania bo się nie czytelnie robi(sam coś o tym wiem)
-
Cash
Zaczynam się zastanawiać po co tu przybyłem tak prawde mówiac, skoro nie można nawet pisać tak jak się chce, tylko wszystko jest narzucone z góry (az przesadnie). Jakoś innym (ogółem na innych forach i stronach) nie przeszkadza że bym wstawiał emoty w środku zdania czy też pisał bez polskich znaków. 
Nie to że mam coś do kogoś ale taka rygorystyczne reguły troche mnie bawią jeśli chodzi o pisanie randomowych rzeczy w tematach gdzie nie trzeba tak się skupiać na pisowni.W RP raczej jest to wymagane.

Nie to że mam coś do kogoś ale taka rygorystyczne reguły troche mnie bawią jeśli chodzi o pisanie randomowych rzeczy w tematach gdzie nie trzeba tak się skupiać na pisowni.W RP raczej jest to wymagane.
Rozumiem, że wymyślenie czterech słów jest bardzo męczące?
No nic, skoro traktujesz to jako narzucanie na siebie czyjejś woli, to już Twój punkt patrzenia na świat. Zobaczymy, co administratorzy zadecydują.
A teraz do rzeczy:
6. Mile widziana jest poprawna pisownia. - owy punkt mówi wszystko, pod warunkiem, iż osoba czytająca umie myśleć logicznie i w ogóle przed zarejestrowaniem się czytała regulamin. Reasumując: nigdzie nie pisze, że pisownia musi być poprawna, a za jakiekolwiek błędy grozi kara śmierci. Ortografy będą poprawiane, albo przez autora postu, albo przez moda/admina. Jeśli komuś się naprawdę nie chce pisać polskich znaków, to ok, mi to nie przeszkadza, ale niech się postara przynajmniej uwzględnić taką sprawę, iż bez tych naszych znaczków, wyraz może zmienić znaczenie, np. użytkownik A chciał napisać zdanie : Jesteś zdany teraz na moją łaskę, ale napisze: Jestes teraz zdany na moja laske. Cóż, może ktoś się domyśli, że nie o "laske" mu chodzi, jednakowoż dla mnie to trochę komicznie wygląda.
Natomiast, nie ma nigdzie napisane, iż nie wolno używać emotikon w środku tekstu, więc nie zmyślaj, Tinn.
Takie są zasady ustanowione przez głowę forum i jak do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.
Oczywiście, zmiany są czasem również potrzebne, ale najważniejszą zasadą jest czytanie regulaminu przed rejestracją. Jeśli czujesz, iż ktoś Ci narzuca swoją wolę w regulaminie, to masz dwa wyjścia:
- zarejestrować się i dostosować,
- zamknąć jednym kliknięciem okienko i w spokoju szukać dalej forum, które by ci odpowiadało.
Jest jeszcze opcja taka, iż poprosisz o zmianę niewygodnego punktu, ale twoją propozycję muszą ocenić pochlebnie również inni użytkownicy.
To chyba tyle z mojej strony. Jeśli najdzie mnie ochota na rozwinięcie mojej myśli, to ją dopełnię.
No nic, skoro traktujesz to jako narzucanie na siebie czyjejś woli, to już Twój punkt patrzenia na świat. Zobaczymy, co administratorzy zadecydują.
A teraz do rzeczy:
6. Mile widziana jest poprawna pisownia. - owy punkt mówi wszystko, pod warunkiem, iż osoba czytająca umie myśleć logicznie i w ogóle przed zarejestrowaniem się czytała regulamin. Reasumując: nigdzie nie pisze, że pisownia musi być poprawna, a za jakiekolwiek błędy grozi kara śmierci. Ortografy będą poprawiane, albo przez autora postu, albo przez moda/admina. Jeśli komuś się naprawdę nie chce pisać polskich znaków, to ok, mi to nie przeszkadza, ale niech się postara przynajmniej uwzględnić taką sprawę, iż bez tych naszych znaczków, wyraz może zmienić znaczenie, np. użytkownik A chciał napisać zdanie : Jesteś zdany teraz na moją łaskę, ale napisze: Jestes teraz zdany na moja laske. Cóż, może ktoś się domyśli, że nie o "laske" mu chodzi, jednakowoż dla mnie to trochę komicznie wygląda.
Natomiast, nie ma nigdzie napisane, iż nie wolno używać emotikon w środku tekstu, więc nie zmyślaj, Tinn.
Takie są zasady ustanowione przez głowę forum i jak do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.
Oczywiście, zmiany są czasem również potrzebne, ale najważniejszą zasadą jest czytanie regulaminu przed rejestracją. Jeśli czujesz, iż ktoś Ci narzuca swoją wolę w regulaminie, to masz dwa wyjścia:
- zarejestrować się i dostosować,
- zamknąć jednym kliknięciem okienko i w spokoju szukać dalej forum, które by ci odpowiadało.
Jest jeszcze opcja taka, iż poprosisz o zmianę niewygodnego punktu, ale twoją propozycję muszą ocenić pochlebnie również inni użytkownicy.
To chyba tyle z mojej strony. Jeśli najdzie mnie ochota na rozwinięcie mojej myśli, to ją dopełnię.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
No właśnie tak. Mnie to już w cale nie przeszkadza a co inni myślą... to już ich problem 

-
Cash
Nie, ale rozpisywanie sie np. w zwykłym przywitaniu się jest dziwaczne;P To jest dosłownie sczegół.
6. Ot właśnie chodzi. Póki co to każdy mnie poprawia mimo iż jak wyżej napisałem, są to tylko szczgóły. Jeśłi chodzi o twój wzór pisania to doskonale cię rozumiem, własnie w takich momentach dopiero zaczynam używać polskich znakow ale ogółem piszę bez nich;P
Regulamin czytałem jeszcze przed przystąpieniem na to forum tak więc planuje się dostosować ewentualnie porozmawiac z adminami. Twoj punkt widzenia trochę naświetlił ową sprawę i za to dziękuję
6. Ot właśnie chodzi. Póki co to każdy mnie poprawia mimo iż jak wyżej napisałem, są to tylko szczgóły. Jeśłi chodzi o twój wzór pisania to doskonale cię rozumiem, własnie w takich momentach dopiero zaczynam używać polskich znakow ale ogółem piszę bez nich;P
Regulamin czytałem jeszcze przed przystąpieniem na to forum tak więc planuje się dostosować ewentualnie porozmawiac z adminami. Twoj punkt widzenia trochę naświetlił ową sprawę i za to dziękuję

To zależy 
Miło jest poczytać, jeśli użytkownik napisze coś więcej o sobie, a i wcale nie uważam to za dziwaczne.
Zresztą, cztery słowa, to wcale nie tak dużo.
Hmm, tymi każdymi, którzy cię poprawiają jest Tinn? ;>
Nie przejmuj się tak jego osobą.
Bez urazy, Tinn, ale twoja pomoc trochę miesza.
Cieszy mnie to.

Miło jest poczytać, jeśli użytkownik napisze coś więcej o sobie, a i wcale nie uważam to za dziwaczne.
Zresztą, cztery słowa, to wcale nie tak dużo.
Hmm, tymi każdymi, którzy cię poprawiają jest Tinn? ;>
Nie przejmuj się tak jego osobą.
Bez urazy, Tinn, ale twoja pomoc trochę miesza.
Cieszy mnie to.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
Av:
-
Cash
Nie no, rozumiem ale jesli ktos nie ma ochoty rozpisywac sie to niech przynajmniej inni nie poprawiaja ;P
Akurat mowilem ogolem bo na innych forach cos podobnego mnie sie zdarzalo;P
Spoko, jak juz pisalem, nic do nikogo nie mam.
Akurat mowilem ogolem bo na innych forach cos podobnego mnie sie zdarzalo;P
Spoko, jak juz pisalem, nic do nikogo nie mam.