Sekretna Jaskinia pod Baobabem
Re: Sekretna Jaskinia pod Baobabem
Jakbyś czegoś potrzebowała to mów... ale głowy Laza to Ci niestety nie przyniosę... chwilowo...
*uniosła lekko kąciki ust ku górze słysząc część o głowie króla.* Cóż, muszę być cierpliwa, więc jakoś sobie poradzę. Ale nie, dzięki, nieczego nie potrzebuję. *po chwili dodała* To Ty pokonałeś Matesa?
Tak... należało się zbokowi... przystawiał się do Shavire jednego dnia, a potem do Camille...
*uniosła brwi, po czym zmarsczyła je* Nienawidzę takich jak on. *mruknęła* Wstrętny samiec. *w głowie jednak pomyślała, że Mat wyglądał na całkiem masywnego i silnego. Zerknęła na Mvuto* I załatwiłeś go sam?
Najpierw to atakował mnie i Shav... ale dokopać, to ja mu dokopałem...w sumie sam się załatwił... powiedział, zę nie mam honoru jak zaproponowałem honorowy pojedynek... cóż... honorowo mu wkopałem, choć mi Sela przeszkadzała...
Kurczę, jak wyzdrowieję to muszę się z tobą zmierzyć dla porównania sił. *oczy jej zabłyszczały* Ale nie będzie wtedy tak łatwo.
Heh i tym razem bez takiej niespodzianki co wtedy Ci zafundowałem... było to raczej kiepskie zagranie...
Wcale nie. *potrząsnęła energicznie głową* Przynajmniej spróbowałeś walczyć o swoje. Myślę z resztą, że ranga Wygnańca wiele Cię nauczyła. *po chwili dodała* Może nie formalnie, ale dla mnie i tak jesteś Lwioziemcem.
I dalej pamiętam o moim długu wobec Ciebie... I wiedz, że na mnie możesz zawsze liczyć...
*lekko uśmiechnęła się* Mówiłam, że to Cię nie obowiązuje. *mruknęła* Ale zapamiętam na przyszłość.
*przybiegła, rzucając się energicznie do jaskini. Ciężko dysząc, spojrzała na Korę*
- Ciociu, jak się czujesz?
- Ciociu, jak się czujesz?
Camille, wcześniej znana jako Kam
Ponadto do userki, prowadzącej Camille, należą jeszcze dwie postaci:
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
Nie obowiązuje, ale w Twoim wypadku uważam, że warto mi tego przestrzec... co innego jakbym był dłużnikiem Laza 
*Wbiega Cam*
Jest ranna, ale się wyliże... w razie czego mogę jej przy tym pomóc *czyści jedną z ran* //
//

*Wbiega Cam*
Jest ranna, ale się wyliże... w razie czego mogę jej przy tym pomóc *czyści jedną z ran* //
//Re: Sekretna Jaskinia pod Baobabem
Witaj Cam.. *mruknęła na widok bratanicy* Powiedzmy, że już mi lepiej..
Na tyle lepiej, że możesz mówić i w ogóle jesteś przytomna... Nie jesteś głodna?
Nie szczególnie, ale dzięki. *mruknęła dość nieprzyzwyczajona, że ktoś tak jej próbuje dogodzić*
Jak chcesz... *Położył się obok. Był jednak bądź co bądź też ranny (choć znacznie lżej)*
*skinęła ze zrozumieniem łbem*
- Mogę Wam jakoś pomóc?
- Mogę Wam jakoś pomóc?
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
Jeżeli masz pomysł jak Korze pomóc, to jej pomóż. 

Spoko, przeżyję...*patrzyła na swoje łapy, podrapane i otoczone postrzępionym futrem* Nie żal Ci tego, że musisz walczyć przeciw komuś kto był Twoim przyjacielem? *spytała Mvuto*
- Jakbym miała pomysł, nie pytałabym... *dodała, przewracając ślepiami*
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
Byłym przyjacielem... sam przymykałem na jego zachowania oko... a on tylko czekał by przejąć władzę... ehh... ale tak. Przykro mi... choć już wcześniej, jak mnie tu taka jedna zaatakowała, i mnie ratował... to wyglądałem na nieprzytomnego usłyszałem jak krzyknął: Zostaw go, to mój przyszły poddany!
* Przez ten czas, w którym oni sobie urządzili pogawędkę, ona poszła sobie w głąb jaskini, chcąc pobyć sam na sam ze swoim jestestwem*.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
*roześmiała się gwałtownie, panicznie*
- Ale kretyn. Zachowanie godne króla. *skomentowała zachowanie Laza, po czym odprowadziła spojrzeniem Czarną*
- Ale kretyn. Zachowanie godne króla. *skomentowała zachowanie Laza, po czym odprowadziła spojrzeniem Czarną*
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
*kiwała głową gdy mówił* Tak, utrata przyjaźni boli. Hm.. Pamiętam tamto zdarzenie, gdy ta Wygnanka Cię zaatakowała. Kazałam jej żeby przestała. Gdy Cię w końcu zostawiła to poszłam, bo chciałam znaleźć Shavire. No a kiedy wróciłam, to było już jak było.
Tia... tylko wtedy nie miał władzy... ja byłem tymczasowym regentem... w sumie to planowałem Hale oddać tron...
*Usłyszał słowa Kory* Dziękuję Ci...
*Usłyszał słowa Kory* Dziękuję Ci...
- To dlaczego go wybrali? *wymamrotała, mocno zdegustowana*
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
Bo Mateso go poparł... on sam jest dość słaby... prócz tego jest niepisany zwyczaj, że sporą premię do bycia wybranym ma ten co Wygna złego władcę...
*kiwnęła tylko głową, będąc już cicho. znów zaczęła przyglądać się swoim łapom*
- I ty niby byłeś tym... złym? Beka *powiedziała, kręcąc łbem z dezaprobatą.*
Asmodeusz oraz Enigma .
Asmodeusz oraz Enigma .
Ehh... pomyśleć, że za to samo Hale ja wygnałem... jestem idiotą... jej Laz nie miałby odwagi wygnać...