Lwia Skała
Re: Lwia Skała
To się nazywa Wygnaniem, i najprawdopodobniej to dostanie... Zaś w sprawie wojny, rozpocząłbym od wysyłania regularnych patroli na granice. Trzeba by opracować system szybkiego ostrzegania innych, by w razie ataku wszyscy stworzyli jeden oddział i wydali wrogowi walną bitwę, najlepiej na jego ziemiach a potem jedynie eliminować niedobitki...
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
To tak mogę iść na patrol jako pierwszy bo dość szybki jestem a co do walki to proponowałbym ograniczyć się do unieruchomienia wroga czyli by stracił przytomność tak bez zabijania.
Bo gdy będziemy zabijać to staniemy się identyczni jak oni...
Bo gdy będziemy zabijać to staniemy się identyczni jak oni...
Wiem, eliminacją nazwałem eliminację z walki. Ale najważniejsze by wszyscy byli zgodni. Potrzebny nam tymczasowy choćby dyktator, regent, król, prezydent, marszałek, generał czy jak to nazwiecie, by władza była w jednej ręce i by decyzje były szybko podejmowane. Kogo nim ustanowimy?
Kto, że co?.... Mamy ustalić tymczasowego zarządcę na czas wojny, lub do wybrania stałego władcy. Jasne?
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Chcesz proszę popieram twoją kandydaturę na czas wojny...
Dziękuję. A Ty Holy masz coś przeciwko? Czy masz może jakiś lepszy plan? Jak tak, to wysłucham.
Jako jedyny kandydat przemawiasz komunikatywnie i poprawnie, a to wazna cecha u władcy, więc nie ma kompletnie nic przeciw.

Dobrze, to w takim razie obejmę, do wybrania przyszłego władcy, urząd regenta...
Więc tak. Osoby szybkie, takie jak Ty Nanaki patrolują dalsze granice i w razie zagrożenia, natychmiast pędzą alarmować. Zaś osoby wolniejsze i silniejsze, jak ja, czy Holy patrolują bliższe granice i prócz wezwania pomocy głośnym rykiem, zostają by spowolnić wroga.... *Długo przynudza o strategi*.... i w takiej sytuacji dzięki walnej bitwie uda nam się ich pokonać i zaprowadzić pokój. Wówczas wybierzemy stałego władcę.
Więc tak. Osoby szybkie, takie jak Ty Nanaki patrolują dalsze granice i w razie zagrożenia, natychmiast pędzą alarmować. Zaś osoby wolniejsze i silniejsze, jak ja, czy Holy patrolują bliższe granice i prócz wezwania pomocy głośnym rykiem, zostają by spowolnić wroga.... *Długo przynudza o strategi*.... i w takiej sytuacji dzięki walnej bitwie uda nam się ich pokonać i zaprowadzić pokój. Wówczas wybierzemy stałego władcę.
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Ok to ja się już tam wybiorę na patrol a tak dla pełnego zrozumienia to w razie kłopotów to gdzie mam was szukać też gdzieś w okolicy?.
//zt//
//zt//
Ja będę pilnował opuszczonej wioski... tamtą okolicę w miarę znam.... *Ruszył w tą stronę*
//zt//
//zt//
*Przyszedł zmęczony i prawie natychmiast opadł na ziemię, po chwili zwinął się w kłębek usiłując zasnąć.*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*Przybiega* Ej! Czy są tu jakieś lwice?!
//rany brzmi to... dziwnie
//
//rany brzmi to... dziwnie
//Re: Lwia Skała
//jakiś czas później//
*Przychodzi i kładzie się na środku jaskini liżąc łapę która najbardziej ucierpiała podczas uderzenia o skałę*
*Przychodzi i kładzie się na środku jaskini liżąc łapę która najbardziej ucierpiała podczas uderzenia o skałę*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*Przechadzając się zobaczył leżącego na środku Laza który coś lizał (łapę)* Smacznego! Co jesz? *Podszedł bliżej* Kto Ci to zrobił?
Nie pytaj...-_- wziął mnie z zaskoczenia. Tinn zrzucił mnie ze skały.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
... dobra... rozumiem efekt zaskoczenia... mnie tak lwica załatwiła jedna... ale lwiątko... ech... jak go znajdę, to pożałuje...Re: Lwia Skała
Jako że jesteśmy lwioziemcami nie wolno nam krzywdzić lwiątek...prawa należy przestrzegać. Nic nie stoi nam jednakowoż na drodze do wygnania go. Hmm, łapa nie boli *Wstał, tym razem pewniej* Trzeba by go znaleźć i przeprowadzić proces...ech, był członkiem stada, i do tego jest lwiątkiem, za nic bym sie nie spodziewał.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
No nie dziwię Ci się... a od kiedy właściwie on jest w naszym Stadzie, bo jakoś go wcześniej nie widziałem...
Ech, ja...znalazłem go, był sam, głodny...nakarmiłem go, chciał dostać się na Lwią Ziemię i dołączyć do stada...zaprowadziłem go...zniknął gdzieś, a kiedy spałem...właśnie wtedy to się stało.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Ech... nauczka na przyszłość... jak kogoś przyjmujemy do stada, to pilnować go cały czas...
Po lwiątku które się przygarnęło i nakarmiło trudno spodziewać się zdrady...ale teraz lepiej go znajdźmy. Następnym razem musimy być czujniejsi....
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Wiem, też jestem zdziwiony... a ponoć tylko ojciec Hale (ja jako Ibilis) dał się podobnie nabrać. //patrzeć moje opko xD//
Hmm, ciekawe, no dobra, chodźmy *Wychodzi z jaskini na szczyt*
//zt//
//zt//
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Poczekaj na mnie... *Idzie za nim*
//zt//
//zt//
*Przychodzi*
-Hej ho jest tu ktoś?
-Hej ho jest tu ktoś?
Avek by Laura-comics
Biegam bardzo szybko na 3/4 prędkości geparda. (Jest to sporo szybciej niż biega lew).
http://laura-comics.deviantart.com/art/ ... -264359841
Jestem sobie Królowa Ziewania
Dawny nick: Nela
Biegam bardzo szybko na 3/4 prędkości geparda. (Jest to sporo szybciej niż biega lew).
http://laura-comics.deviantart.com/art/ ... -264359841
Jestem sobie Królowa Ziewania
Dawny nick: Nela
//Nela... wybacz, ale założymy, że Cię tu nie ma... w końcu zrobiła się noc
//
*Powoli przychodzi na Lwią Skałę tuląc się bokiem do idącej z nim Arii. Szepnął do niej.* I jak Ci się podoba?
//*Powoli przychodzi na Lwią Skałę tuląc się bokiem do idącej z nim Arii. Szepnął do niej.* I jak Ci się podoba?
*Czychał ukryty w cieniu na odpowiedni moment*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Jest pięknie.. Czegoś takiego nawet nie da się sobie wymarzyć ... * Urwała, bo zabrakło jej słów *
Av by Laura Comics
Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.
Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.