Pole bitwy
-
Humphrey
Re: Pole bitwy
*oblizał tylko pysk* Wolałbym opcje że Ty zostajesz a on poniesie karę z ręki mej siostry.
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Opcja z karą nie jest taka fajna może jednak dasz mu spokój on nie wiedział co robi spójrz na niego widzisz w jaki jest szoku.
- Dyplomacja nie jest waszą mocną stroną * rzuciła oschle, pojawiając się nagle i nieoczekiwanie kilka metrów za Nanakim i Holym*.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
*Słysząc z oddali gwar przybiega... widzi zaistniałą sytuację*
Widzę, że bitwa na pograniczu się szykuje... Niech zgadnę, ten wyzwoleńczy-półgłówek-kanibal //Hump, nie obraź się, ale tak Cię chyba wszyscy Lwioziemcy postrzegają// znowu wdał się w konflikt międzystadny... *Wysuwa pazury i staje obok oszołomionego Laza* A może byś najpierw spróbował się w walce z kimś, kto wie, że nie walczysz czysto?
Widzę, że bitwa na pograniczu się szykuje... Niech zgadnę, ten wyzwoleńczy-półgłówek-kanibal //Hump, nie obraź się, ale tak Cię chyba wszyscy Lwioziemcy postrzegają// znowu wdał się w konflikt międzystadny... *Wysuwa pazury i staje obok oszołomionego Laza* A może byś najpierw spróbował się w walce z kimś, kto wie, że nie walczysz czysto?
-
Humphrey
*zrobił facepalma* znów ten pół głowek który ma ogryzek zamiast mózgu. Chętnie się z Tobą zabawię królewiczu *zaśmiał się*
*prychnęła* Synalek Lwioziemców nie umiał by sobie poradzić z jedną lwicą więc mu zdziadziali wujaszkowie muszą pomóc. *zaśmiała się*
Skoro tak to stawaj sama, bez niczyjej pomocy! Jeden na jedną. Chociaż nie wiem czy wy potraficie dotrzymać słowa!
Chyba że twój braciszek będzie walczył za ciebie?
Chyba że twój braciszek będzie walczył za ciebie?
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Laz nie wydurniaj się chodźmy stąd czym prędzej walką do niczego nie dojdziemy a jedynie ich wkurzymy i damy im kolejny powód do nie nawiedzenia nas.
-
Humphrey
*popatrzył się w stronę Nanankiego i tylko pokiwał głową po czym ignorując Mvuta usiadł obok Kory czekajac na jej ruch*
Nie, Nanaki, oni i tak będą nas nienawidzić, poza tym, jakby to wyglądało? Okazalibyśmy słabość. Bądźcie w gotowości w razie czego, oni są zdolni do wszystkiego, nawet do złamania warunków pojedynku.
Chociaż, jak dla mnie, Hump, raczej by tak nie zrobił, w przeciwieństwie do niektórych wygnańców, jest uczciwy (przynajmniej JA tak myślę)
Chociaż, jak dla mnie, Hump, raczej by tak nie zrobił, w przeciwieństwie do niektórych wygnańców, jest uczciwy (przynajmniej JA tak myślę)
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Odradzam Ci pojedynku z lwicą. Nie chcę mieć jej na sumieniu... //ale ze mnie buc
//
//Re: Pole bitwy
Cóż, ty tu jesteś wyższy rangą w stadzie, ale tu chodzi o honor mój i lwiej ziemi, pomyślą, że stchórzyłem, pozwól mi walczyć.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
Walcz, ale z lwem. Chyba że wszystkie z nich tchórzą, lub ta lwica osobiście Cię zaatakuje... ech... będę w razie czego Twoim sekundantem.
//Mam pomysł jak rozstrzygnąć walkę, info jak się ustali kto z kim walczy//
//Mam pomysł jak rozstrzygnąć walkę, info jak się ustali kto z kim walczy//
Niech i tak będzie! Który z wygnańców stanie do pojedynku, na ubitej ziemi, honorowo, jeden na jednego?!
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Sachara
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*przybiega* STOP *wrzeszczy* Laz nie rób tego *prosi brata*
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Tu chodzi o to że jeżeli z nimi będziesz walczyć to dasz im to co tak najbardziej chcą ale skoro podjąłeś już decyzję to dopilnujemy aby nikt się nie wtrącił.
-
Humphrey
A skąd wiesz że akurat my chcemy walki? O ile wiem on pierwszy skrzywdził moją siostrę.
A niby jak?! Wyjaśnisz mi?! Jeżeli w jakikolwiek złamał prawo to mu się ode mnie tu dostanie, bo to ja tu reprezentuję prawo! Ale jak na razie widzę, że to on został bez ostrzeżenia zaatakowany!
//Ale podkreślam zaimki mówiące o mnie xD że tak ujmę wymawiam te zaimki ciut głośniej xD//
//Ale podkreślam zaimki mówiące o mnie xD że tak ujmę wymawiam te zaimki ciut głośniej xD//
Stop. *przerwała im w pół słowa.* Nie myśl sobie.. *warknęła do Mvuto* że jeśli jestem lwicą to nie poradzę sobie z jakimś lwioziemskim szczeniakiem. Zapomniałeś kto ostatnio pokiereszował Ci plecki? *dodała ze złośliwym uśmiechem i ciągnęła* Mogę stanąć na przeciw Niego jeden na jeden. I nikt nie ma się wtrącać. *popatrzyła po wszystkich lodowato*
*Przez chwilę milczy* Zgadzam się... ale Laz, jeśli wygrasz co do czego nie wątpię, nie zrób jej wówczas żadnej trwałej krzywdy //w sensie by Ci na przykład nogi nie odgryzł
//, jasne?
//, jasne?- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Ja bym raczej się bardzie bał o Laza ale nie martw się Laz jakby co zajmiemy się tobą.
No to co? *popatrzyła kpiąco na Mvuto* Licz do trzech i zaczynamy.
Wszyscy się cofnąć! Masz prawo wyznaczyć drugiego sekundanta. Korzystasz z niego?
//Walka będzie taka, Ty i Laz ślecie mi na PW informację papier kamień nożyczki. Trzy razy. remisy się nie liczą i są ponawiane. (czyli dodatkowe PW xD od Was biorę) w zależności od kolejności zwycięstw pojedynczych starć (rundy w papierze itp.) odnoszą się do kolejności ranienia. Osoba która wygra większość (2 z 3) rund wygrywa starcie, osoba która przegra traci przytomność. Zgadzacie się?//
//Walka będzie taka, Ty i Laz ślecie mi na PW informację papier kamień nożyczki. Trzy razy. remisy się nie liczą i są ponawiane. (czyli dodatkowe PW xD od Was biorę) w zależności od kolejności zwycięstw pojedynczych starć (rundy w papierze itp.) odnoszą się do kolejności ranienia. Osoba która wygra większość (2 z 3) rund wygrywa starcie, osoba która przegra traci przytomność. Zgadzacie się?//
//YYYYYY!
A nie lepiej po prostu "pobić się tu bezpośrednio bez zbędnych ceregieli?//
*pokręciła głową* Nie trzaba, po prostu wystarczy pewność, że nikt mi nie będzie przeszkadzał.
A nie lepiej po prostu "pobić się tu bezpośrednio bez zbędnych ceregieli?//*pokręciła głową* Nie trzaba, po prostu wystarczy pewność, że nikt mi nie będzie przeszkadzał.
Zgoda, w takim razie wszyscy cofnąć się... Bardzo proszę by nie było żadnych ciosów poniżej pasa i tak dalej... *ględzi chwilę* Gotowi? Trzy... Dwa... Jeden... WALKA!
//Niby tak, ale pomyślałem, by to wprowadzić, żeby nie było żadnych wyrzutów o to, kto wygra
//
//Niby tak, ale pomyślałem, by to wprowadzić, żeby nie było żadnych wyrzutów o to, kto wygra
//- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*Odsuwa się na bezpieczną odległość i czujnie ogląda walkę*
*zaraz po trzy rzuciła się błyskawicznie na Laza i wściekle przygniotła go do ziemi*