Pole bitwy
Re: Pole bitwy
//Słucham...Zabujałeś się w Korze idę to rozwiesić//
-Jaka tam aluzja przecież ty w żywe oczy kłamiesz.Zakochałeś w Korze*I tak potarzała.*
-Jaka tam aluzja przecież ty w żywe oczy kłamiesz.Zakochałeś w Korze*I tak potarzała.*
//Noż wiecie, zawstydziłam się xDD//
*zgromiła wzrokiem Nalię* Dzieci w dzisiejszych czasach są bardzo bezczelne... *wycedziła*
*zgromiła wzrokiem Nalię* Dzieci w dzisiejszych czasach są bardzo bezczelne... *wycedziła*
//Powiedziałem tylko: "A może" Wy zgadujcie, co miałem na myśli xD//
Ja w niej? Za kogo Ty mnie bierzesz?! To wygnaniec... a prócz tego, toż to jeszcze lwiątko...
//xD//
Ja w niej? Za kogo Ty mnie bierzesz?! To wygnaniec... a prócz tego, toż to jeszcze lwiątko...//xD//
-Ona nie jest lwiątkiem ona jest w moim wieku znaczy nastolatka.Mvuto przecież ty kłamiesz w żywe oczy.
//xD//
//xD//
*Mvuto obrywa potężnie od Kory* Wygnaniec? Lwiątko? *wysyczała* Czekaj no, zobaczymy jak wyglądasz bez tej lichej grzywy!
//ja jestem w wieku Simby z TLK3 xD//
//ja jestem w wieku Simby z TLK3 xD//
-
Humphrey
*wbiegł po czym rykńał i skoczył do Muvta* Czyżbyś podrywał mi siostrę? *groźnie na niego popatrzył*
-Kora dowal mu dowal*Wiwatuje Korze*-Dowal mu dowal!!
//Kora jestem po twojej stronie xD//
//Kora jestem po twojej stronie xD//
*robi fejspalma. Nie ma to jak braciszek wkraczający do akcji* //xDD Ha ha Młuciu masz za swoje xD// Hmmm.. Dzięki Nalia...
-
Humphrey
Siostro czy on powiedział do Ciebie coś nie tak czy mam z niego zrobić kotlet?
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*Przybiega na pole bitwy*Mvuto czy nie potrzebujesz aby pomocy??
*Patrzy na Nanakiego i jej zbrzydła mina*
-Ty tu nie potrzebujesz innego zajęcia.*Powiedziała to ze złowieszczą miną*
-Ty tu nie potrzebujesz innego zajęcia.*Powiedziała to ze złowieszczą miną*
Przydałaby się! Chcą mnie wrobić że niby podrywam ją *wskazuje łapą Korę*
//Owszem nastolatką, ale sama piszesz, że wyglądasz na mniej//
A Ty! *wrzeszczy do Nali* Chyba powinnaś trzymać moją stronę! Jesteś przecież Lwioziemcem!
//Owszem nastolatką, ale sama piszesz, że wyglądasz na mniej//
A Ty! *wrzeszczy do Nali* Chyba powinnaś trzymać moją stronę! Jesteś przecież Lwioziemcem!
-No tak ale Kora jest dzielniejsza od ciebie...Nie no żart*Patrzy na niebo takie niebo zagłady*
//xD//
//xD//
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Właśnie Nalia nie zapominaj że jesteś Lwioziemcem*Warknął lekko*Hump nie denerwuj się od razu tak może uda nam się to jakoś wyjaśnić ...
-No powiedział że ona jest lwiątkiem i że jest głupim wygnańcem.*Mówi jak u spowiedzi*
-
Humphrey
*popatrzył się na Muvta wzrokiem bazyliszka* nikt nie ma prawa mówić tak o mojej siostrze *zacżał go okrążać*
Drobne sprostowanie. Powiedziałem: "To Wygnaniec:, a nie "To głupi Wygnaniec". Nie wrabiaj mnie! *Gapi się wściekły na Nalię, która przekręciła prawdę*
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Hump spokojnie nie wiesz czy no na pewno prawda... *Wstał i stanął koło Mvuta*
-
Humphrey
*był naprawdę wściekły i zaczął się do niego coraz bardziej zbliżać*
-Dobra nie mówił że jest głupim wygnańcem ja tylko żartowałam nie zabijaj go proszę.Zabij mnie.*Prosi go tak bardzo*
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Nikt nikogo nie będzie zabijał stanął przed Humpem dasz się przekonać??
-
Humphrey
*odwrócił się* Jako Lwio Ziemiec musisz być honorowy a więc moja siostra wyda wyrok a Ty go przyjmiesz na klate *wysyczał wściekły*
*Patrzy groźnie* Jestem honorowy. Zgadzam się! *Ryknął. W myślach był wściekły - lwiątko //bo moja postać Cię uważa za lwiątko xD// będzie decydowało o jego losie* Ale wiedz, że może mnie sądzić wyłącznie według kodeksu Lwioziemców!
-
Humphrey
Nie tylko według tego kodeksu ale także kodeksu moralnego *uśmiechńał się jadowicie*