) układa się słowo SFX (czyli w wolnym tłumaczeniu efekty specjalne)? Czy aby na pewno to nie jest słowo SEX?SFX czy SEX?
-
Satra
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
SFX czy SEX?
Czy aby na pewno w pierwszej części KL, kiedy Simba upada na (chyba to są kwiaty
) układa się słowo SFX (czyli w wolnym tłumaczeniu efekty specjalne)? Czy aby na pewno to nie jest słowo SEX?
) układa się słowo SFX (czyli w wolnym tłumaczeniu efekty specjalne)? Czy aby na pewno to nie jest słowo SEX?Umarła... I nie wróci... :p
Re: SFX czy SEX?
Obstawiam SFX, bo dla mnie i jedno i drugie (zależy od milisekundy xD) a nie chcę sobie psuć dzieciństwa xD
-
Lazares
SFX, dlatego, że SFX oznacza pewien efekt graficzny wykorzystywany w animacji - dlatego tam jest SFX, a nie SEX 

-
Zorza
Stawiam na SFX,ten SEX to tak wygląda raczej.Chyba Disney nie chciał żeby mniejsze dzieci wpisywały SEX w google jak to zobaczą? XD
Wtedy nie było Google
(założone w 1998) a w ogóle, to nawet dorośli mieli bardzo słaby dostęp do neta 
Może raczej: by nie pytały rodziców co to znaczy
//a w eng. to nic takiego, ma drugie znaczenie - płeć
//
(założone w 1998) a w ogóle, to nawet dorośli mieli bardzo słaby dostęp do neta 
Może raczej: by nie pytały rodziców co to znaczy
//a w eng. to nic takiego, ma drugie znaczenie - płeć
//Re: SFX czy SEX?
Jestem również za SFX ;>
SFX !!!!! Sexu dopatrują się tam zdewociałe stare pierdziele, którym mózg wyżarło od nażerania się w macu i oglądania debilnych programów w telewizji. Zapewne nawet nie do końca wiedzą co znaczy SFX, a tym bardziej sam SEX. I to jest właśnie ten problem... że ich nikt w życiu nie prze[cenzura]ął i teraz mają ze wszystkim problemy.
Na koniec jeszcze tylko stare powiedzenie: Głodnemu chleb na myśli.
O!!!!!
I uwolnić Jeże do diaska!!!!!!
Na koniec jeszcze tylko stare powiedzenie: Głodnemu chleb na myśli.
O!!!!!
I uwolnić Jeże do diaska!!!!!!
All in all you're just another brick in the wall
Wszystko ok, prócz tego że klniesz.
A jak chodzi o znaczenie, to nie tylko oznacza pewną czynność związaną z reprodukcją, ale również... płeć.
Nie mówiąc o tym, że dla mnie to SFX
A jak chodzi o znaczenie, to nie tylko oznacza pewną czynność związaną z reprodukcją, ale również... płeć.
Nie mówiąc o tym, że dla mnie to SFX