Opuszczona Wioska
Re: Opuszczona Wioska
*Jej spojrzenie skrzyżowało się z Akaretali. Zaklnęła cicho, wysuwając pazury. Typowy, porywczy bulwers, jak zawsze. Jednak nie ruszyła się z miejsca, ani nie spuszczała wzroku. Dalej głęboko wpatrywała się w ślepia ciemnej lwicy*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
-
Akaretali
*A ona nic nie robiła z tego co tam wyczyniała tamta lwica. Szczerze powiedziawszy średnio ja to interesowało. Na zachętę posłała jej pełen drwiny uśmiech i wygodnie się rozłożyła na trawie.*
Spojrzała na lwicę z Ashgaan, ale bez większych emocji. Mimo, iż zaczynała powoli utożsamiać się ze swoim stadem, mało obchodziły ją te wszystkie niesnaski między nimi.
- Cóż... - westchnęła tylko.
- Cóż... - westchnęła tylko.
A w jakiż sposób zamierzałabyś to skonsumować? *Uśmiechnął się do Hassiry*
//ale jestem ogarnięty xD//
//ale jestem ogarnięty xD//
*Przewróciła ostatni raz oczami i powoli odwróciła łeb do Aki*
- Nienawidze ich. Myślą, że są tacy fajni...
- Nienawidze ich. Myślą, że są tacy fajni...
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
- Cóż, nic nowego. Nie lubię szufladkować, no ale...
*Obojętnie wykrzywiła głowę z cichym westchnięciem*
*Obojętnie wykrzywiła głowę z cichym westchnięciem*
- Zostawmy ją. *odwróciła się tyłem, ostatni raz racząć lwice krzywym spojrzeniem i ruszyła dalej przed siebie, nagle zatrzymując się i patrząc pełnymi zdumienia oczami, gdzieś w dal.*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
- Mam wrażenie, że... *wskazała łapą w stronę ciemnej masy na horyzoncie, która przypominała jej brata*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
- Masz brata? Skąd wiesz, że o on z takie odległości?
*Przykuła wzrok do wskazanego punktu, ale niewiele mogła rozpoznać*
*Przykuła wzrok do wskazanego punktu, ale niewiele mogła rozpoznać*
Ostatnio zmieniony 05 sty 2013, 14:37 przez Akitsume, łącznie zmieniany 1 raz.
*Owa "ciemna masa" faktycznie była jej bratem. Romansującym z "wcale-nie-wygnanką"*
//xD//
//xD//
- A no mam. Jest notabene Królem Stada Ndona. *Wyszczerzyła kły w szatańskim uśmiechu* Bo on jest taką ciemną masą, którą widać z dużej odległości...
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
*Teraz rzeczywiście dostrzegła zarys lwa. Zaśmiała się*
- Jest królem Ndona? Mały szczególik, phi... - nieco spoważniała i dodała - Czyli w końcu to on nim został...?
- Jest królem Ndona? Mały szczególik, phi... - nieco spoważniała i dodała - Czyli w końcu to on nim został...?
- Na to wychodzi. *Wzruszyła ramionami, zaczynając iść w jego stronę, kiedy spostrzegła, że nie jest sam.*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
*Z czystej ciekawości ruszyła za Hale. Chyba należałoby się przywitać, czy coś...*
*Tknięty jakimś dziwnym przeczuciem odwrócił się... i zobaczył swoją siostrę (i jeszcze jakąś nieznaną mu lwicę)* O cześć Hale
. Kim jest Twoja koleżanka?
. Kim jest Twoja koleżanka?Re: Opuszczona Wioska
- Hola. *zastopowała go łapą*
- Lepiej mi powiedz kim jest ona?! *zmrużyła ślepa, skrzywiła się i przeniosła wściekły wzrok na brata*
- Lepiej mi powiedz kim jest ona?! *zmrużyła ślepa, skrzywiła się i przeniosła wściekły wzrok na brata*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
*Wyjrzał przez okno jednej z chat. Co tu tak dużo tego wszystkiego ? Jak zasypiał było pusto...a szlag by to , strasznie zdrętwiał więc postanowił się nieco rozprostować. Wyskoczył przez pozostałość okna i zaczął iść naprzód do dużej kałuży z deszczówką żeby się napić. Tak, kątem oka zauważył siostrę, ale szczerze mówiąc niewiele teraz obchodziło go co robiła z tym lwioziemcem.*
Multi Lazaretha :3
http://madkakerlaken.deviantart.com/
Dzięki ! :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Będę szczery - zamierzam zostać bestią!
Może BOGIEM? Kto wie?
Tuż za rogiem królestwo czeka mnie.
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Ano jest to moja dobra znajoma. Jakoż Wygnańcy sprawiają jej i jej bratu problemy, to staram się im pomóc.
*Powarkując cicho, rozejrzała się do okoła, nalicząc trójkę lwów ze Stada Ashgaan. Wspaniale! Jeśli będą się bić teraz, będzie trzy na trzy. Tylko tego brakowało. Otrząsnęła się z transu.*
- Wygnańcy? Im? Gdzie Ty masz mózg? A gdzie oczy?! Przecież to są nasi wrogowie!
- Wygnańcy? Im? Gdzie Ty masz mózg? A gdzie oczy?! Przecież to są nasi wrogowie!
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
*Usiadła spokojnie w pewnej odległości, przenosząc wzrok z jednego lwa na drugiego. Jednym uchem jedynie przysłuchiwała się rozmowie rodzeństwa. Nie sądziła, by doszło do czegoś więcej, niż gniewnych spojrzeń, ale na wszelki wypadek wysunęła nieco pazury*
*Uniósł nieco łeb znad kałuży...no no, może ktoś wreszcie odkryje prawdę ? Nudziła go już ta farsa, lubił grać ale każde przedstawienie musi się kiedyś skończyć. Wrócił do żłopania wody jakby nigdy nic.*
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
- Nawet nie potrafisz się wytłumaczyć! *warknęła*
- Kłamca! *odwróciła się i na oślep pognała przed siebie, zostawiając Akitsume i Ibillisa w tyle*
//zt//
- Kłamca! *odwróciła się i na oślep pognała przed siebie, zostawiając Akitsume i Ibillisa w tyle*
//zt//
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
*Popatrzyła za odbiegającą lwicą. W pierwszej chwili chciała jakoś zareagować, ale po chwili stwierdziła, że może na razie lepiej zostawić samą*
- Cóóż... - westchnęła jedynie.
- Cóóż... - westchnęła jedynie.
No to się porobiło... Ale chyba przejdzie jej...
*Zgrabnie zeskoczyła z dachu jednej z chatek. Była jak dotąd niezauważona, co jej się bardzo podobało akurat w tej sytuacji.* Witam wszystkich. A czy jej przejdzie... Tego nie można być pewnym.
Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
Kolory: Ja
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
And may the odds be ever in your favor!
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
*Spojrzał na słońce żeby ocenić czas, rozejrzał się i wszedł za jedną z chat, tu nie był już widoczny więc poszedł w kierunku w który pobiegła Hale.*
//zt//
//zt//
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Nerwy, stres... *westchnęła. Rozejrzała się wokoło, wodząc leniwie wzrokiem. Nagle zatrzymała się na punkcie zwanym Hassirą, ale stwierdziła, że lepiej nie pytać o co chodzi. Wreszcie spojrzała na Ibilisa i przypomniała sobie niedawne wybory na króla Lwiej Ziemi. Uśmiechnęła się do niego sztucznie* Ach, jesteś teraz władcą, moim i całego stada... Gratuluję. *Ostatnie słowo powiedziała, zaciskając zęby*
Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
*Odwróciła głowę, by nikt nie zdążył zauważyć lekkiego uśmiechu. Ale w tej sytuacji chyba nie było takiego ryzyka. Zapowiadało się ciekawe przedstawienie*
*Spojrzał na Uzuri z obojętnością* Bardzo dziękuję, tuszę, że moje rządy będą uczciwe i kto wie, może zakończę tą krwawą wojnę. //A Hassira jest tuż obok xDD//