Wodopój
Wodopój
Główne źródło wody na Lwiej Ziemi. Tutejsza woda jest krystalicznie czysta, a trawa intensywnie zielona. Łatwo się domyślić, że jest tu pełno roślinożerców. Jeśli więc jest się spragnionym, lub głodnym w tym miejscu bez problemu zaspokoi się te potrzeby.
*Przyprowadza tutaj Shavire* Tutaj raczej będzie można spokojnie porozmawiać.
*Przyprowadza tutaj Shavire* Tutaj raczej będzie można spokojnie porozmawiać.
Re: Wodopój
*Skinęła powoli łbem*.
- Tylko mam nadzieję, że nie objawi się nam tu przypadkiem cała banda duchów-topielców.
*Fuknęła, marszcząc nos*.
- Tylko mam nadzieję, że nie objawi się nam tu przypadkiem cała banda duchów-topielców.
*Fuknęła, marszcząc nos*.
Av i sygna:
Base: Savu0211 and whitetigerdelight
Kolor i postać: Moje
Multi Shav i Ombre

,,Dla sowieckiego żołnierza ucieczka z pola walki wymaga więcej odwagi niż stanięcie do niej!"
~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

,,Dla sowieckiego żołnierza ucieczka z pola walki wymaga więcej odwagi niż stanięcie do niej!"
~J. Stalin
O to nie musisz się martwić, woda tutaj jest stosunkowo płytka. Tylko niedorozwój by się tu utopił.
- Jestem skłonna przypuszczać, że na Lwiej Ziemi takowych nie brakuje.
*Uśmiechnęła się szyderczo, błyskając kłami*.
- Ad rem. Masz tu jeszcze jakichś wrogów, prócz Uzuri, ma się rozumieć?
*Uśmiechnęła się szyderczo, błyskając kłami*.
- Ad rem. Masz tu jeszcze jakichś wrogów, prócz Uzuri, ma się rozumieć?
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Prócz Uzuri? Wątpię, ale ona może mieć kontakty wewnątrz Stada, otrzymała dość sporo głosów w wyborach...
*Przymknęła ślepia, unosząc nieznacznie swój łeb ku niebu*.
- Trzeba z nimi zrobić jak najszybciej porządek. Nie możemy sobie pozwolić na to, by coś zaważyło na naszych planach. Nawet, jeśli tym czymś jest grupa marnych spiskowców.
*Powiedziała, oplatając przednie łapy ogonem*.
- Trzeba z nimi zrobić jak najszybciej porządek. Nie możemy sobie pozwolić na to, by coś zaważyło na naszych planach. Nawet, jeśli tym czymś jest grupa marnych spiskowców.
*Powiedziała, oplatając przednie łapy ogonem*.
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Hmm... Uzuri i tak nas zdradzi, prędzej czy później... wygnam ją pod byle pretekstem.
- Wygnanie? Wolałabym to rozegrać w nieco bardziej radykalny, ale bez wątpienia o wiele bardziej skuteczniejszy sposób...
*Odrzekła beznamiętnie, wysuwając ostentacyjnie pazury prawej łapy*.
*Odrzekła beznamiętnie, wysuwając ostentacyjnie pazury prawej łapy*.
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Też o tym myślałem... *Popatrzył na jej pazury* Widzę, że dokładnie je naostrzyłaś. *Powiedział z uznaniem.*
Wracając do jej problemu: Jeśli ma jakiś popleczników, to jej śmierć mogliby wziąć za potwierdzenie, że "ona to ta dobra".
Wracając do jej problemu: Jeśli ma jakiś popleczników, to jej śmierć mogliby wziąć za potwierdzenie, że "ona to ta dobra".
- Wszystko da się umiejętnie rozegrać, Ibilisie.
*Uśmiechnęła się nieszczerze*.
- Trzeba tylko wiedzieć jak...
*Uśmiechnęła się nieszczerze*.
- Trzeba tylko wiedzieć jak...
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
*Usiadł naprzeciw niej patrząc się z bliska w jej niebieskie oczy* Oczekuję zatem propozycji...
- Na razie potrzeba nam wiedzieć, ilu członków popiera naszą księżniczkę...
*Oznajmiła, spoglądając mu pewnym wzrokiem w oczy*.
- Od tego należy zacząć.
*Oznajmiła, spoglądając mu pewnym wzrokiem w oczy*.
- Od tego należy zacząć.
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Cóż... ciężko to będzie sprawdzić... nie mając kogoś zaufanego... nam się raczej nie przyznają...
- Mam rozumieć, że nie masz tych, no hmm... przyjaciół?
*Zrobiła nieco zdziwioną minę*.
*Zrobiła nieco zdziwioną minę*.
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Trudno by wszechobecnych zdrajców nazywać przyjaciółmi... Wiem o tym, że każdy kombinuje tylko za moimi plecami jak zyskać moim kosztem...
- Co ta władza robi z lwimi umysłami.
*Westchnęła ciężko, napierając ciałem o gałąź jakiegoś niewysokiego drzewa*.
Jednak żaden z nich nie wie, że to my zyskamy ich kosztem...
*Diaboliczny uśmiech wykwitł na licu samicy*.
- Wspólny wróg jednoczy wszystkich...
*Westchnęła ciężko, napierając ciałem o gałąź jakiegoś niewysokiego drzewa*.
Jednak żaden z nich nie wie, że to my zyskamy ich kosztem...
*Diaboliczny uśmiech wykwitł na licu samicy*.
- Wspólny wróg jednoczy wszystkich...
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Hmm... założę się, że Sirius i Hale na bank szukają popleczników w śród Ndona... ale czy aby samo Ashgaan jest wobec nich lojalne?
Pamiętasz może kogoś z Ashgaan, kto byłby coś wart? *Uśmiechnął się złośliwie z myślą o zniszczeniu wrogów od wewnątrz*
//Na przykład poprzez nakarmienie ich petardami, które wybuchną jak już będą w żołądku... niszcząc ich od środka... Wiem.... to jest teraz wszystkim potrzebne *Rozdaje wodę i inne napoje w celu powstrzymania nieuniknionego odwodnienia innych*//
Pamiętasz może kogoś z Ashgaan, kto byłby coś wart? *Uśmiechnął się złośliwie z myślą o zniszczeniu wrogów od wewnątrz*
//Na przykład poprzez nakarmienie ich petardami, które wybuchną jak już będą w żołądku... niszcząc ich od środka... Wiem.... to jest teraz wszystkim potrzebne *Rozdaje wodę i inne napoje w celu powstrzymania nieuniknionego odwodnienia innych*//