*Spojrzał ze smutkiem*
-Sachara podobno gdzieś zaginęła lub uciekła...
Szczyt Lwiej Skały (Sp@m)
Szczyt Lwiej Skały (Sp@m)
Użytkownik został zbanowany.
Re: Szczyt Lwiej Skały
-Tak Selę... to jego córka, nawet fajna i ładna
*Lekko się zarumienił*
*Lekko się zarumienił*
*Popatrzała na brata* Podoba ci się? *Popatrzała na brata jeszcze raz* Po twojej twarzy widać że ci się podoba.
Spotykacie się? Czy będziesz razem z nią królować?
Spotykacie się? Czy będziesz razem z nią królować?
*Skrzywił się jakby był zombim*
-Niee... ja... ona mnie nie zna a po za tym... może trochę mi się podoba ale czemu ona miała by być ze mną królową? Laz się nie zgodzi a ona by mnie nie wybrała...
-Niee... ja... ona mnie nie zna a po za tym... może trochę mi się podoba ale czemu ona miała by być ze mną królową? Laz się nie zgodzi a ona by mnie nie wybrała...
No może...gdzie mieszka i jakie lubi kwiaty najbardziej? A wogule skoro ci się spodoba to czemu jej nie odwiedzisz? *Spytała*
*Popatrzał na nią jak na głupka*
-Ona to wyzwoleniec czyli mieszka w dżungli... ale jeśli chcesz się o to spytać czy chciałaby wiesz co to sama się jej spytaj... A jakie kwiaty lubi to nie wiem...
//Tia... jak mi załatwisz z nią randkę to cię pokocham mocniej
//
-Ona to wyzwoleniec czyli mieszka w dżungli... ale jeśli chcesz się o to spytać czy chciałaby wiesz co to sama się jej spytaj... A jakie kwiaty lubi to nie wiem...
//Tia... jak mi załatwisz z nią randkę to cię pokocham mocniej
//Użytkownik został zbanowany.
Hmm...Spróbuje z nią porozmawiać...*Po chwili zeszła ze szczytu Lwiej Skały* //zt//
*Usłyszawszy tą odpowiedź zarumienił się ze wstydu. Chciał ją na tych miast zatrzymać ale nie zdążył. Po chwili położył się i rzekł*
-Dzięki...
*Nagle przypomniał sobie że ma Tani... co teraz będzie? pomyślał. Po czym pobiegł do niej*
//zt//
-Dzięki...
*Nagle przypomniał sobie że ma Tani... co teraz będzie? pomyślał. Po czym pobiegł do niej*
//zt//