Ziemia blasku

Tutaj lądują skasowane tematy i posty.
Tinn
Zbanowany

Ziemia blasku

Postautor: Tinn » 05 wrz 2011, 13:02

Obrazek
Tu zawsze w nocy można ujrzeć piękną Zorzę Polarną, Spadające Gwiazdy i piękne blaskowe niebo. //Co to blaskowe niebo?? Mvuto// Ale są też niebezpieczne wody. Są one tak niebezpieczne, że jeśli wejdziesz chociaż troszkę dalej od brzegu, to już po tobie. Są tam też wiry wodne (To też z tego samego powodu nie można wchodzić do wody). Jest to też doskonałe miejsce, by pobyć w samotności. Czasem nawet można zobaczyć duchy innych lwów na zorzy. A więc nawet w terenach Złej Ziemi jest jakiś plus.

*Przychodzi tu z Arią.Kładzie się na Ziemi i wzdycha.Patrzy na piękne rozgwieżdżone niebo*
//Miejsce od czapy (Zorza polarna w Afryce? O_o) i nie steruj cudzą postacią bez jej zgody. Temat zamykam. Mvuto//
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 13:34 przez Tinn, łącznie zmieniany 2 razy.
Użytkownik został zbanowany.

Awatar użytkownika
Aria

Re: Ziemia blasku

Postautor: Aria » 05 wrz 2011, 13:20

// Nie kieruj moją postacią!!! //
Coś tTy taki rozmarzony? * Pyta po chwili *
Av by Laura Comics

Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.

Tinn
Zbanowany

Re: Ziemia blasku

Postautor: Tinn » 05 wrz 2011, 13:22

Pamiętam jak kiedyś tu przyszedłem z moim najlepszą koleżanką.Chciałem jej tu powiedzieć że ją kocham ale jakiś lew wyskoczył i ją zaatakował a ja uciekłem.Potem ona utopiła się w tym jeziorze.*Tinn podszedł do jeziora*Tęsknie za nią...Gdybym został z nią było by lepiej!!!*Tinn powiedział że złością*
//zt//
//Po grzyba tu zt, jak nie idziesz stąd? Mvuto//
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 13:27 przez Tinn, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownik został zbanowany.

Wróć do „Śmietnik”