Wąwóz
-
Satra
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Wąwóz
Wąwóz - na co dzień spokojne i ciche miejsce.
Jednak co jakiś czas spłoszone stado antylop rusza tędy i zaczyna się robić śmiertelnie niebezpiecznie.
Jest tu również wiecznie zielone miejsce w miejscu, w którym umarł Mufasa, antylopy omijają je, tak jakby coś je od niego odpychało.
Jednak co jakiś czas spłoszone stado antylop rusza tędy i zaczyna się robić śmiertelnie niebezpiecznie.
Jest tu również wiecznie zielone miejsce w miejscu, w którym umarł Mufasa, antylopy omijają je, tak jakby coś je od niego odpychało.
Umarła... I nie wróci... :p
-
Satra
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
Re: Wąwóz
*po policzkach zaczęły spływać jej łzy* Hale ja kocham cię jak własną córkę... Wiem, że mnie nienawidzisz. Ale wiedz, że robie to dla ciebie... *odwróciła się w strone wąwozu* Zostawiam ci Lwią Ziemię pod opiekę. Wiem, że będziesz teraz dobrą królową. Nie osądzaj siebie o to co teraz się stanie... *przymyka oczy*
//No i teraz muszę układać regulamin dla duchów, bo sam się stosuję do kilku z tym związanych zasad....... A i jeśli chcesz multikonto, to ustalaj to ze Swalą//
EDIT:
//Dodałem punkty tego dotyczące do regulaminu//
*Pojawia się obok Hale* Ona chyba była psychicznie niestabilna...
EDIT:
//Dodałem punkty tego dotyczące do regulaminu//
*Pojawia się obok Hale* Ona chyba była psychicznie niestabilna...
-
Satra
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*spada, widzi Zauditu, Hale i Ibilisa, szepta* Już nigdy więcej ci nie będę przeszkadzać Hale... *czuję przeszywający ból w plecach, obraz za mgła, szepta* Nigdy... *uroniła łzę, umiera*