Dżungla
Re: Dżungla
-A na początku nie chciałeś tu zamieszkać
. *Patrzy na Nita*
-To co teraz robimy?
. *Patrzy na Nita*-To co teraz robimy?

Nie żyje xD.
-Bo nie wiedziałem jak tu jest
*przygląda się jednemu miejscu*
-Tam jest jaskinia! Już mamy legowisko
chodź - rozejrzymy się 
*przygląda się jednemu miejscu*-Tam jest jaskinia! Już mamy legowisko
chodź - rozejrzymy się 
-Chodź za mną *idzie w kierunku jaskini* -Trochę zaniedbana ale może być 

*tuli, tuli ją*-To co teraz? Trzeba będzie ogłosić LwioZiemiowcom i Wygnańcom że jest nowe stado i ustalić czy są dla nas stadami wrogimi, neutralnymi czy sojuszniczymi...
-Raczej będą neutralni, bo walczyć nie będziemy, a oni się pewnie nami nie obchodzą
.
.Nie żyje xD.
Bo może zechcą poszerzyć swoje terytoria i wkroczą na nasze nie wiedząc że je zajmujemy?
-
Humphrey
Witaj Swalo *ukłonił się jej*
// Jakby co ja po tej sprzeczce zemdlałem i musze przypomnieć sobie kimjestem na razie niby Lwio ZiemcemxD//
// Jakby co ja po tej sprzeczce zemdlałem i musze przypomnieć sobie kimjestem na razie niby Lwio ZiemcemxD//
-Nie jesteś Samotnikiem, a po tym, co mi się wydaje, to teraz Wyzwoleńcem, ale nie jestem pewna...
Nie żyje xD.
-
Humphrey
Mogłabyś mi pomóc przypomnieć i kim byli Wyzwoleńcy znaczy kim są *poprawił się*
// Qytłumacz teraz będze to wstęp do tego stada;3//
// Qytłumacz teraz będze to wstęp do tego stada;3//
-No to tak: Zostałam wygnana ze swojego stada. Nie miałam domu, więc założyłam swoje stado razem z Nitem(Moim chłopakiem xD). Żyjemy tu z dala od Wygnańców i Lwioziemców.
Nie żyje xD.