Dolina pięciu słońc
Re: Dolina pięciu słońc
*pokręcił łbem, po czym rzucił z ironią oraz w pewnym sensie - jadem*
- Och, ależ skąd, jakże by mógł. Tym bardziej, że Twa siostra ma o Tobie takie barwne i wspaniałe zdanie, ale zapewne już o tym wiesz *uśmiechnął się podstępnie*
- Och, ależ skąd, jakże by mógł. Tym bardziej, że Twa siostra ma o Tobie takie barwne i wspaniałe zdanie, ale zapewne już o tym wiesz *uśmiechnął się podstępnie*
Jestem sobie Camille || Enigma... Znaczy... To moja MĘSKA postać! ;3
Autor fursony: http://kamilionheart.deviantart.com/
MAM ZEZWOLENIE, jakby ktoś pytał. O link pytać w pw, skoro nie wierzysz na słowo.
MAM ZEZWOLENIE, jakby ktoś pytał. O link pytać w pw, skoro nie wierzysz na słowo.
*Spojrzał na lwa pytająco.* Co masz na myśli?
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Chodzi mu o to, że gdy wygnałeś Mvuto z LZ byłam na Ciebie wściekła, znienawidziłam Cię, i myślałam, że Ty mnie też. *Powiedziała szczerze* - A co do Ciebie, nie wydaje mi się, żebyś był aż na tyle wtajemniczony w nasze sprawy rodzinne, że możesz pozwolić sobie na jakiekolwiek zdanie w tym temacie, Asmodeuszu. *Rzuciła z jadem w stronę lwa*
Av by Laura Comics
Milcz, gdy do mnie mówisz. Jeśli zapragnę Cię usłyszeć zrobię to.
Ach, o to chodzi. Po tym co usłyszałem uważam że Mvuto zasługuje na gorszą karę niż wygnanie. Nie, nie znienawidziłem cię Ar. Nie miałem powodów żeby cię nienawidzić.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Przepraszam Cię, że tak źle o Tobie sadzilam, Laz.. Jesteś wspaniałym bratem. A co do Mvuto.. To sama już w końcu nie wiem.. *Popatrzyla się w dół, na swoje łapy*
Av by Laura Comics
Nie masz mnie za co przepraszać Ar. Źle wtedy postąpiłem...i teraz tego żałuję...żałuję tego jak diabli...czasem marzę o śmierci. Naprawdę nie ma za co. A co do Mvuta...*Zeskoczył ze skały.*...zrobisz co uważasz za stosowne, ale ja radzę ci go zostawić, nie zasługuje na ciebie, a przedtem solidnie strzepać mu futro.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
-Wiesz.. Wydaje mi się, że tak po prostu miało być, miałeś wygnac Mvuto, niestety o takich sprawach wie tylko siła wyższa, na którą my wpływu nie mamy. * Przerwala na chwilę i spojrzała w dal * Muszę jeszcze pomyśleć.. Ale być może zrobię własnie tak, jak mówisz Laz.. Powoli tez zaczynam mieć dosyć jego wykretow. Kocham go, ale chyba tak będzie lepiej. * Powiedziala nadal patrząc przed siebie *
Av by Laura Comics
*Usiadł obok siostry wpatrując się w horyzont.* Tak już czasem bywa Ar. I nie martw się, jesteś piękną, mądrą, uroczą i oddaną lwicą, każdy by cie zechciał. *Pogłaskał siostrę jakby była lwiątkiem.*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Swoje zdanie mieć mogę zawsze. Nieco inaczej niedawno śpiewałaś, Ario. Zła kobieta z Ciebie. *zacmokał z dezaprobatą, szczerząc się złośliwie*
* Odwróciła się w stronę barwnego lwa * - Wiesz Asmodeuszu, jeszcze za mało mnie znasz, żeby określić jaka jestem. Tak samo, jak naszą rodzinę. Poza tym to, co wcześniej mówiłam, tyczyło się wszystkich Lwioziemców, to prawda, ale dla mnie Laz to nie wszyscy, to jest mój brat i myślę o nim w inny sposób niż o reszcie Lwioziemców. * Powiedziała błyskając kłami *
Av by Laura Comics
*Cofnął łapę.* Ar, spokojnie, nie daj się mu sprowokować. *Przeciągnął się rozprostowując mięśnie, na wszelki wypadek.*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*zaśmiał się cynicznie*
- Ario, urocza jesteś, kiedy się złościsz. Jednak nie zapominajmy, kogo nazwałaś pokraką, złotko.
- Ario, urocza jesteś, kiedy się złościsz. Jednak nie zapominajmy, kogo nazwałaś pokraką, złotko.
- Chyba coś Ci się pomyliło, Asmodeuszu. Nikogo nie nazywałam pokraką. *Zmrużyła oczy* Jedyne co powiedziałam, to to, że maszkary, czyli Lwio Ziemcy mają lepsze jedzenie i jeżeli miałabym wybierać to pozostałabym przy Pustkowiach. To powiedziałam, kochany. * Stwierdziła cynicznie *
Av by Laura Comics
*Spojrzał na lwa świdrującym spojrzeniem. Zastanawiał się po co to robi, chce ich skłócić? Bo jeśli tak to robi to dziwnie nieudolnie.* Wracając...nie będziesz miała problemów ze znalezieniem nowego partnera siostrzyczko.
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
- Tym akurat się nie martwię, przywykłam do samotności. * Odparła, również zastanawiając się do czego zmierza Asmodeusz * Chciałam porozmawiać z Tobą jeszcze na jeden inny temat, ale radzę nie poruszać go w towarzystwie innego Wygnańca. * To mówiąc wskazała delikatnie łbem drugiego lwa *
Av by Laura Comics
Nie ma sprawy Ar, chodźmy. *Wstał.*
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
* Również wstała i zaczęła iść przed siebie, po chwili obejrzała się, żaby zobaczyć, czy brat podąża za nią *
//zt//
//zt//
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 17:21 przez Aria, łącznie zmieniany 1 raz.
Av by Laura Comics
*Szedł cały czas za nią machając zamaszyście ogonem.*
//zt//
//zt//
avek by Laura-comics
ex favilla patria sacra
ex favilla patria sacra
*Pospieszym krokiem przemierzała doline, po chwili zmęczona usiadła w cieniu drzewa*
Użytkownik został zbanowany.
*Podbiegł do siostry*
-Lepiej żebyś nie chodziła sama na granicy, trochę się o ciebie boję
//Co ja mówiłem o używaniu tych skrótów w postach? To nie shoutbox jest. Mvuto//
-Lepiej żebyś nie chodziła sama na granicy, trochę się o ciebie boję
//Co ja mówiłem o używaniu tych skrótów w postach? To nie shoutbox jest. Mvuto//
*Odwróciła głowę w stronę brata i zaśmiała się*
-Aż tak daleko to nie jesteśmy od Lwiej Ziemi, za tymi wzgórzami jest już Lwia Ziemia.*Po czym wskazała łapką w stronę pięciu wzgórz*-A w|ogóle nie zapomnij że kiedyś byłam wygnanką. A tam, jak sam wiesz każdy musi sam sobie radzić...
//Proszę... nie rób ortografów. Mvuto//
-Aż tak daleko to nie jesteśmy od Lwiej Ziemi, za tymi wzgórzami jest już Lwia Ziemia.*Po czym wskazała łapką w stronę pięciu wzgórz*-A w|ogóle nie zapomnij że kiedyś byłam wygnanką. A tam, jak sam wiesz każdy musi sam sobie radzić...
//Proszę... nie rób ortografów. Mvuto//
-Nie, nie oto chodzi... Po prostu się o ciebie boję
*Przytulił siostrę*
*Przytulił siostrę*
*Odwzajeminiła uścisk.*
-No to musisz się przestać bać, jestem tylko o jeden miesiąć młodsza od ciebie.*Powiedziała.*
-No to musisz się przestać bać, jestem tylko o jeden miesiąć młodsza od ciebie.*Powiedziała.*
//Niby jak! Miałaś jakieś pięć miesięcy dwa miesiące temu chyba
//
-Tak wiem... ale wolę się tobą opiekować by nic ci się nie stało...
//-Tak wiem... ale wolę się tobą opiekować by nic ci się nie stało...
//Myli mi się xP.//
-Niech ci będzie...*Po chwili jednak zmieniła temat*...Wiesz, ja ostatnio zastanawiałam się....czy nie wrócić na Pustkowia...
-Niech ci będzie...*Po chwili jednak zmieniła temat*...Wiesz, ja ostatnio zastanawiałam się....czy nie wrócić na Pustkowia...
*Odskoczył od niej*
-Co!? Nie rób tego! Ja zrobiłem taki błąd i...
-Co!? Nie rób tego! Ja zrobiłem taki błąd i...
-Ja tam nie chce wrócić bo tak chce... Chdzi o to, że ja po prostu czuje że nie pasuje do Lwiej Ziemi...Czuje się tak jak by część mnie została na Pustkowiach....
-Nie nie możesz! Nie puszczę cię tam! Tam jest nie bezpiecznie... ja powinienem być wygnańcem bo tam bardzo pasuję ale nie! Proszę...
*Podszedł bliżej siostry*
*Podszedł bliżej siostry*
*Spojrzała na brata,jednak po chwili jej wzrok znów powędrował na ziemię*-Jeszcze nie zamierzam odchodzić...Narazie tylko myśle nad tym..
*Odszedł od niej i pobiegł szukać Malkii*
//zt//
//zt//