Opuszczona wioska

Granica między Lwią Ziemią, Pustkowiami a Dżunglą, miejsce walk.
Awatar użytkownika
Kora
Były członek forum

Re: Opuszczona wioska

Postautor: Kora » 04 sty 2011, 14:34

*Zjeżyła się jeszcze bardziej.* Za kogo ty się masz wyleniały pchlarzu!!! Nadęty pyszałku, który obtacza swój tłuszcz w dobrach NASZEJ Lwiej Ziemi!!! Zresztą... wojna do niczego nie prowadzi, więc po co Ci to mówię.... *Staje normalnie.*
//Oj jesteś, jesteś. xD Za to ja mam niewyparzoną gębę. xD//
http://i55.tinypic.com/aorxgz.jpg Kora's rules! Again.... ;3

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 14:52

//I dobrze, przyda mi się kłótnia xD (udawana oczywiście)//
Waszej Lwiej Ziemi? *uśmiecha się* dawno tak dobrego żartu nie słyszałem. Wojna... owszem, do niczego nie prowadzi, przecież i tak byście jej nie wygrali. *Parska śmiechem* Gadasz, jak ten dziwak Humphrey...
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 15:02

Owszem jestem dziwakiem a Ty za to burakiem. Gadasz jakbys miał biegunkę Ibciu. *Hump mówi z dachu* Do tego jakbyś nie wiedział lwicy nie ważne jakiej należy okazać szacunek? Wyjasnie Ci co to szacunek. To takie coś co darzymy drugą osobę i jesteśmy dla niej mili. Kapujesz tłuścioszku?

Awatar użytkownika
Kora
Były członek forum

Postautor: Kora » 04 sty 2011, 15:07

Humphrey...*syknęła* nie jest dziwakiem! To właśnie on pokazał mi prawdę. Dotąd też myślałam jedynie o rozgnieceniu was parszywe robaki! Uważające się za lepszych potwory w lwich skórach! Było im obojętne czy wygnają lwiątko bądź dorosłego! I po co to wszystko? Teraz*spojrzała na niego z pogardą.* jesteś tylko zwykłym puchem kryjącym tępe pazurki. Ciekawe czy umiałbyś przeżyć w naszym domu na pustkowiu...CO, BRACIE KRÓLOWEJ!? *ostatnie słowa krzyknęła.*

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 15:11

Przyłączam się do słów Kory. Zostaniesz w końcu sam. Będziesz rządzić sam tą ziemią. Resztą odejdzie tam gdzie nie będzie sięgało twe zuchwalstwo oraz zarozumialstwo. Ciekawe czy Mika jest szczęsliwa widząc to co robisz. Wątpię by była.

Awatar użytkownika
Kora
Były członek forum

Postautor: Kora » 04 sty 2011, 15:21

*Przenosi wzrok z Ibilisa na Humpa. Nie rozumie jak on może być taki opanowany. Ona wyrzuca z siebie wszystko co czuje.*

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 15:24

Więc grzecznie przeroś za swe zachowanie lub kończ waść wstydu oszczędź. *mówi spokojnie*

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 15:47

//Nie nadąrzam (internet mi się tnie) xD//
*Słucha z opanowaniem, gdy doszło do słów o Mice, wyłączył się na resztę. Nic już nie słyszał. Po chwili się ocknął.* Kogo mam nby przepraszać? Ją za żałosną próbę napaści na mnie? Czy Ciebie, za to, że moje poglądy są inne? Sam mówisz, że każdy ma prawo do swoich poglądów, czyż nie?
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 15:49

Owszem poglądów nie obrażania a ona nic Ci nie zrobila tylko się broniła.

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 15:53

Jeśli za obronę uznasz atak. //Pierwsza zaczęła na mnie warczeć//
To wówcszas masz rację. I za kogo ona mnie ma? Mordercę takiego jak oni?
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Awatar użytkownika
Kora
Były członek forum

Postautor: Kora » 04 sty 2011, 15:54

*Poczuła się dziwnie. Nikt jeszcze nie bronił jej przed kimś czy tym bardziej przed różnymi nie miłymi słowami.*
Nie chciałam cię zaatakować. Po prostu nie lubię widoku pod twoją postacią. *dumnie na niego spojrzała.*

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 15:55

Skąd wiesz? Może na pocżatku myślała zę chcesz ją skrzywdzić. Jak na razie widzę to jesteś gorszy od Skazy.

Awatar użytkownika
Shavire

Postautor: Shavire » 04 sty 2011, 16:00

- Nie wszyscy jesteśmy mordercami * powiedziała lodowato, pojawiając się nagle * - Tak samo jak i nie wszyscy z Lwiej Ziemi są jej ,, honorowymi " obywatelami * spojrzała na niego z miną wypraną ze wszelkich emocji. W jej oczach można było dojrzeć iskierkę kpiny i kroplę pogardy dla ,, wspaniałego " Lwioziemca *
Ciemna strona mocy jest potężna!

Obrazek

Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre

Awatar użytkownika
Kora
Były członek forum

Postautor: Kora » 04 sty 2011, 16:32

Shavire! *dopiero zobaczyła lwicę. Czuła jakby tym razem to Lwioziemiec może się czołgać przed nimi na ziemi a nie na odwrót. Nie chciała jedna tego.* I co, Wasza Książęca Tłustość? Masz coś teraz do powiedzenia? A może boisz się wyrostka? *rzuciła mu wyzywające spojrzenie.*

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 16:34

Dokładnie. Sam zaczynasz a potem masz jednakże ani ja ani one nie zamierzają Ci przypiłować tych pazurków.

Awatar użytkownika
Shavire

Postautor: Shavire » 04 sty 2011, 18:07

Witaj, moja Droga * spojrzała na siostrę, a w jej oczach malowało się rozbawienie, że ta dopiero teraz ją zobaczyła, wkrótce jej wzrok zatrzymał się na rosłym czarnym lwie * Humphrey? Czy mnie moje oczy nie mylą? * zmrużyła lazurowe ślepia, tak że te przemieniły się w dwie iskrzące się szparki * Nie pamiętam już, kiedy ostatnio nasze drogi się skrzyżowały * uśmiechnęła się nikle do brata i ignorując całkowicie obcego lwa podeszła bliżej Hump'a * Jak tam ci się powodzi?
Ciemna strona mocy jest potężna!

Obrazek

Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre

Awatar użytkownika
Hale

Postautor: Hale » 04 sty 2011, 18:26

*Z rozbawieniem przygląda się wbijaniu Ibowi na ogromne ego.*
Chaos w czystej postaci.

Hale.

Av by Madame Carotte.

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 19:10

*Patrzy na nich rozbawiony* Nie wiem, czy wiecie, ale jest mi Was naprawdę żal. Korzystacie z przewagi liczebnej, by mnie obrażać? Cóż, widzę, że tak. Ale w przeciwieństwie do Was, nie zamierzam nikogo mordować, więc zignoruję te bezsensowne obelgi. A i jeszcze jedno: Skaza, był zbrodniarzem knującym za cudzymi plecami, czy ja udaję uczciwego, by zamydlić wszystkim oczy? Wtedy bym się raczej z Wami bratał, by zyskać sojusznika. Widać jednak, na wygnaniu odebrało Wam zdolnośc logicznego rozumowania. *Spojrzał na Korę zpolitowaniem* Owszem, bardzo mi zagrażasz, niemal tak, jak surykatka. *Mówi z wyraźną ironią. Patrzy na Hump'a i Shav. Zauważa podobieństwo* A, to dlatego odszedłeś, nie tylko się w jednej z nich zakochałeś, a prócz tego masz bliskie pokrewieństwo z kimś, komu powinieneś ratować resztki honoru godnie reprezentując swoją rodzinę, zamiast pogrążać ukazując jej swoje uwielbienie. *Jest tak dumny, że czuje się całkowicie bezpieczny, stąd jego złośliwy głos*
//Ale jestem nadęty, nie ma co xD//
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 19:20

Zaczekaj siostro. *podzedł do Iba* Słuchaj mnie uważnie. To ze masz problemy z biegunką i łazisz do damskiego to nie ma sprawa ale twe kompleksy świadczą tylko i wyłacznie o Tobie. Owszem zakokochałem się i ło jezu jakie to fee i zUeee powiniem się pociać liścmi z baobabu? A owszem to są moje siostry ale Ty masz kompleks wyższoci i czegoś jeszcze *zaśmiał się złośliwie*

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 19:30

//Biegunką? WTF? do damskiego? 2*WTF? xD//
Biegunką? *Parska śmiechem* nie wiem, jak Ty, ale mogę się pochwalić nienajgorszym zdrowiem. Tak właściwie, to zanim zaczniesz ich bronić, to naucz się porządnej argumentacji. Niektóre nawet sensowne argumenty przeplatają się ze zmyślanymi na bierząco obelgami, które nawiasem mówiąc brzmią, jakbyś sam był tym, do którego się odnoszą, czego oczywiście nie uważam. W efekcie Twoja wypowiedź można potraktować jako jeden zbiór obelg, a nie wypowiedź w dyskusji. Cóż, widać bliżej Ci do nich, niż nas, Lwioziemców. Przykro mi, że bierzesz mnie za jakiegoś mordercę, który chce Was unicestwić, cóż, widać mam ku temu powody (o których sam nie wiem) co wymusza na Was takie nastawienie.
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Awatar użytkownika
Hale

Postautor: Hale » 04 sty 2011, 19:33

*Podeszła do Ibilisa i zaśmiała mu się prosto w twarz*
- Kretynie! Myślisz, że nasza siła opiera się na liczbie? Z chęcią bym się z Tobą zmierzyła w pojedynku, lecz za bardzo się boje, że Ci coś zrobię. Że wrócisz na Lwią Skałe, mówiąc, że zaatakował Cie wyrzutek. Dojdzie do wojny, a wtedy przeleje się kupa krwi, przez głupote brata królowej.

//Znowu się czołgam pod biurkiem, weźcie zamknijcie Humpa w pokoju bez klamek, z gumowymi klamkami i szklaną podłogą pod którą będzie metal xD//
Chaos w czystej postaci.

Hale.

Av by Madame Carotte.

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 19:35

Ojej Ibcio się wnerwił. I owszem masz biegunkę bo łaził w tą i spowrotem. Na bierząco? Druga wpadka tatku. Ja dobrze przemyślam wszystko to co mówię. Ja obelga cóż chyba predzej Ty. A zdajesz sobię sprawę ze jesteś w sobie zadufany? Kto za Tobą stoi? Już nawet rodzina się Ciebie boi. Bo ich odstraszasz. A o ile mi wiadomo to Mikę nie zabił nikt z wygańców *uśmiechnął się podejrzanie*

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 19:37

*Podbiegł do niego i złapał go łapą za gardło*
To czemu milczysz!? Gadaj wszystko co wiesz! Natychmiast!
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Awatar użytkownika
Hale

Postautor: Hale » 04 sty 2011, 19:40

*Warknęła*
- Puść go. Nawet jak się dowiesz to i tak nie zmienisz zdania do nas.

*Spojrzała zdziwiona na Humpha*
- Łooł.
Chaos w czystej postaci.

Hale.

Av by Madame Carotte.

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 19:42

*natychmiastowo się wyrwał i rzucił się na niego po czym trzymał go* rusz się a będzie nie miło. A teraz wysłuchaj.

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 19:43

Mów! Tylko nie próbuj kłamać!
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Humphrey

Postautor: Humphrey » 04 sty 2011, 19:46

Nie krzycz albo *oczy Humpa zaświeciły się* nie bedzie dane Ci ujrzeć słońca. Wiesz kto to Demon? *bardziej spytał niż stwierdził*

Awatar użytkownika
Hale

Postautor: Hale » 04 sty 2011, 19:47

*Również wpatruje się w Humpha*
Chaos w czystej postaci.

Hale.

Av by Madame Carotte.

Ibilis

Postautor: Ibilis » 04 sty 2011, 19:48

Jaki znowu Demon? O czym Ty gadasz?
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Awatar użytkownika
Camille
Łowczyni

Postautor: Camille » 04 sty 2011, 19:49

*pojawia się w wiosce, jednak szybko zdaje sobie sprawę, że pojawiła się tutaj nie w porę. Nie wie, co powinna teraz zrobić. Przygląda się zajściom z bezpiecznej odległości*
Camille, wcześniej znana jako Kam
Ponadto do userki, prowadzącej Camille, należą jeszcze dwie postaci:

Asmodeusz oraz Enigma .

Wróć do „Granica”