Opuszczona wioska
Re: Opuszczona wioska
- Nie pyskuuuuj!
*Zgromił lwa wzrokiem*
*Zgromił lwa wzrokiem*
All in all you're just another brick in the wall
Za to, że jesteś nieczułym gnojkiem *syknęła*
Nieczułym powiadasz? Wiesz, że sporo nagiąłem przepisy dla królowej? Powinienem był ją zabić bądź wygnać bez zastanowienia i przejąć jej miejsce, ale tego nie zrobiłem ... od razu. Miała czas by w spokoju się oddalić. Nie została upokorzona przy całym Stadie, co jest częścią wygnania. Została potraktowana, jakby dobrowolnie się oddzieliła od nas... *nagle...* //ktoś mi dał w mordę
//
//Re: Opuszczona wioska
Co za łaska! *parsknęła. Złość wzbierała w niej coraz bardziej* Cóż, pewnie miłość jest Ci obcym uczuciem, bo to dla niej Hale zdradziła. Nie pojmiesz jednak jak wiele ją łączy z Wygnańcami! *zbliżyła się*
*Spokojny i opanowany, aczkolwiek da się wyczuć napięcie w jego głosie...*
- Żadnego innego przepisu byś nie wprowadził w życie... możesz mi wierzyć. Ja na twoim miejscu definitywnie bym się od niej odczepił i zostawił ją w spokoju. To tyle i tylko na tyle wam pozwolimy.
- Żadnego innego przepisu byś nie wprowadził w życie... możesz mi wierzyć. Ja na twoim miejscu definitywnie bym się od niej odczepił i zostawił ją w spokoju. To tyle i tylko na tyle wam pozwolimy.
All in all you're just another brick in the wall
* Przyglądała się z daleka owej scenie z szyderczym grymasem na pysku, w razie głupiego posunięcia Lwioziemca, była gotowa do ataku*.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
- Nanaki
- Były członek forum
- Kontaktowanie:
*Przybiega w te okolice na patrol i zauważa grupkę lwów z oddali*
Myślałam, że jesteś inny niż reszta Lwioziemców. *syknęła popychając go do tyłu*
Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 18:19 przez Kora, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wtrącaj się albinosie *warknęła*
Nic Ci do tego ślicznotko *rzucił bezbarwnym głosem, uśmiechając się delikatnie*

Żaden Lwioziemiec nie będzie nazywał mnie ślicznotką *warknęła wściekle* Z resztą to do tego tu mam sprawę. *wskazała na Mvuto*
Złość urodzie szkodzi *uśmiech nie schodził z jego pyska* a co do wskazanego lwa, to jest on nowym władcą więc przybyłem go wesprzeć *zaczoł ziewać*

No tak, nie dość, że jesteś jak oni wszyscy to jeszcze władza ci odbija? Naprawdę miałam o tobie inne zdanie! *syknęła tym razem do Mvuto*
//szkoda, że go nie ma bo mógłby odpisać :<//
//szkoda, że go nie ma bo mógłby odpisać :<//
To chyba jasne *parsknęła* Wszyscy Lwioziemcy umieją tylko myśleć o sobie, uważając się za wielką świętość i dobro. Nie wiedzą nawet co czują Wygnańcy i umieją więcej czuć niż oni! Uważają się za lepszych i od nas i Wyzwoleńców. A teraz spadaj albinosie, muszę co nieco wyjaśnić Twemu koledze.
Wiesz, dlatego bo coś czujecie, dałem jej najłagodniejszą karę przewidzianą przez prawo. Myślisz, że je mogę zmienić?! Tym bardziej, że nie jestem władcą, a jedynie regentem. Mylisz się. No a teraz śmiało, wal! Uderz mocno, bo widzę, że bez tego się nie obejdzie! Ja nie jestem w stanie uderzyć lwicy, więc śmiało: wal!
*zmrużyła oczy. Trzęsła się ze złości. W końcu z trudem odsunęła łapę i wsunęła pazury. Odwróciła się z głośnym prychnięciem* Do diabła z tym... *zaczęła iść z opuszczoną głową*
I co! Teraz Ci się nagle odechciało, tak?! To może inny z Was skoro tak czujecie mi powie, co ja poczułem, gdy musiałem ją karać, co?! Co czuli inni gdy nasza królowa nas zdradziła? Nic?! No powiedzcie, jak jesteście tacy cwani, no!
*spojrzała w milczeniu na Mvuto. W jej oczach kryła się mieszanina smutku i zmęczenia. Zagryzła wargi z wysiłkiem powiedziała* W takim razie przepraszam. Przesadziłam* Odwróciła się znowu*
Ah Ci wygnańcy, zbyt impulsywni, a gdy im się przedstawi racjonalne argumenty, to podkulają ogon i do domu

*zignorowała ich. W duszy wiedziała, że dla nich to też wiele znaczyło. Po prostu musiała się wyżyć z bezsilnej złości. Dumnie zniosła słowa Holy'ego i pobiegła tamując łzy*
<zt>
<zt>
*ale za Kore pojawiła się tutaj ona, przyglądając się wszystkiemu z boku, jednak będąc zauważalną*
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
- Uważaj, żebyś to zaraz ty nie biegł z podkulonym ogonem do domu, piszcząc jak szczeniak * powiedziała oschle, stając kilka metrów od niego. Na jej pysku gościła grobowa, kamienna mina. Również jej wzrok nie zdradzał żadnych emocji*.
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
Av:
Ehh... nawet mi przykro z powodu tej całej sytuacji... ehh, w sumie, to i tak nie jest najgorzej jak na wojnę...
Dzięki że tu przyszliście...
Dzięki że tu przyszliście...
-
Raise
*pojawiła się tu i ona, wyskoczyła zza jednej z chatek i wyskoczyła wprost... na własną matkę. Zadarła łebek i cicho jęknęła*
//Kształtną?xD Dobra nie zważajcie na mnie uwagi xDDD//
// No chyba to że był poród jeszcze widać, czy nie? Bo jak nie to głupio wycedziłem :< //

// Żartowałam tylko xDDD Piszcie sobie ja beczę gdzieś tam xD//