Witamy
-
Ghali
Re: Witamy
Askari pisze:Cieszę się, że jest takie forum, gdzie można pisać krótsze posty, długich nie zawsze mi się chce
Skąd ja to znam? xD Witam znaną mi zgraję!
Eeee ... Tak. Mamy tu fajnego bota.
Osobiście uważam, że jestem bardziej interesująca niż ten bot ...
Ale witam was, witam, bawcie sie dobrze, wchodzcie często i ... no ... witajcie w fajnym gronie ludzi.
Osobiście uważam, że jestem bardziej interesująca niż ten bot ...
Ale witam was, witam, bawcie sie dobrze, wchodzcie często i ... no ... witajcie w fajnym gronie ludzi.
UWAGA!!!
JEŚLI SPOTKASZ KOGOŚ O NAZWIE "TEVIRE" ITP, NA FORACH INNYCH NIŻ LP I SLZ - TO NIE JA, TYLKO MOJA MŁODSZA SIOSTRA!!! ( XD )
JEŚLI SPOTKASZ KOGOŚ O NAZWIE "TEVIRE" ITP, NA FORACH INNYCH NIŻ LP I SLZ - TO NIE JA, TYLKO MOJA MŁODSZA SIOSTRA!!! ( XD )
-
Sekere
Dzięki. ;D
No, jeszcze Cię nie znamy, więc musisz nam udowodnić, że swoją fajnością przebijasz nawet tego genialnego bota.
No, jeszcze Cię nie znamy, więc musisz nam udowodnić, że swoją fajnością przebijasz nawet tego genialnego bota.
Jeśli ten uważasz za krótszy, to ja się już cieszę 
Witaj w stadzie!
Btw. Skąd masz avka? XD

Witaj w stadzie!
Btw. Skąd masz avka? XD
Heej, cześć i czołem, witam nowych!
Miłej zabawy na forum!
//Ib, Inkeri ma napisane w sygnie
//
Miłej zabawy na forum!
//Ib, Inkeri ma napisane w sygnie
//Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
Kolory: Ja
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
And may the odds be ever in your favor!
Na RP jestem Mirembe. Ale gdy rozmawiasz ze mną na chacie - mów do mnie Uzu albo Uzuri.
Witajcie, witajcie, przestrzegajcie regulaminu i czujcie się tu dobrze. Miłego pisania.
Multi Lazaretha :3
http://madkakerlaken.deviantart.com/
Dzięki ! :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Będę szczery - zamierzam zostać bestią!
Może BOGIEM? Kto wie?
Tuż za rogiem królestwo czeka mnie.
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
//Post Askari był ostatni na stronie... nie zauważyłem jeszcze jednej strony...//
Witajcie Inkari i Egon. Życzę miłej zabawy
//Chyba się jeszcze nie całkiem obudziłem XD//
Witajcie Inkari i Egon. Życzę miłej zabawy

//Chyba się jeszcze nie całkiem obudziłem XD//
-
Askari
Dziękuję za takie miłe przyjęcie 
Czyli pytanie o avatar było do mnie? Ja tylko narysowałam, Inkeri mi za to przerobiła

Czyli pytanie o avatar było do mnie? Ja tylko narysowałam, Inkeri mi za to przerobiła

Ano, witajcie wszyscy nowi, żądni przygód osobnicy.
Idąc za przykładem moich przyjaciół - życzę dobrej, owocnej zabawy.
//Ach, Tev...Twoja skromność bije po oczach z oszałamiającym skutkiem nawet ślepca ;3//
Idąc za przykładem moich przyjaciół - życzę dobrej, owocnej zabawy.
//Ach, Tev...Twoja skromność bije po oczach z oszałamiającym skutkiem nawet ślepca ;3//
Av i sygna:
Base: Savu0211 and whitetigerdelight
Kolor i postać: Moje
Multi Shav i Ombre

,,Dla sowieckiego żołnierza ucieczka z pola walki wymaga więcej odwagi niż stanięcie do niej!"
~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

,,Dla sowieckiego żołnierza ucieczka z pola walki wymaga więcej odwagi niż stanięcie do niej!"
~J. Stalin
Nie wiem co tu jeszcze dodać więc po prostu przyłączam się do życzeń osób powyżej i witajcie na forum xD .
-
Vill
Witam wszystkich Lwio-Przygodowiczów! *nieśmiały uśmiech* Mam nadzieje wnieść tu coś nowego i ożywić nieco forum.Z powodu chwilowego braku czasu natury technicznej, nieco bardziej 'stosowne' przywitanie będzie musiało poczekać :3.Jestem raczej ogarnięty i kłopotów z jakąkolwiek 'nieogarniętością' raczej sprawiać nie będe.Mimo wszystko prosiłbym o jakiś kontakt na drodze gadu,lub innego komunikatora,wrazie pomocy i wszelkiej maści pytań(nie jestem neo,o pogode pytać się nie będe xD)Ale podkreślam,że swoją przygodę z fandomem furry, oraz PBF'ami dopiero zacząłem i pokładam nadzieje w tym,że będzie długa i nienagannie ciekawa :3.Właściwie to katalizatorem całej reakcji był Król Lew.Reasumując:Witam jeszcze raz i przepraszam za ten iście książkowy przykład 'pisania bez sensu'.Jestem nienormalny,chociaż wy-ludzie siedzący w furry (przynajmniej większość) nazwała by mnie poztywynie nienormalnym.Jestem dosyć skomplikowanym i chaotycznym tworem,dlatego sądze,że powinienem się lepiej przedstawić.Z moich krótkich obserwacji,widzę że liczebnośc stada w porównaniu do poprzednich lat trochę sie uszczupliła i w chwili obecnej tworzycie coś na rodzaj małej rodziny,w której wszyscy są bardziej niż 'na ty' Dlatego powiem tak:Nie zamierzam być kulą u nogi,jeżeli stado mnie nie zaakceptuje to grzecznie sie usnunę.Mam pare godnych uwagi cech i raczej dam się lubić.Nie omieszkam więc w krótkim czasie zamieścić tu moją małą historie.Postaram się zapewnić jakieś energy drinki,żebyście nie pozasypiali :3 Tyle ode mnie,dziękuje za uwagę //zaraz się spoznie do szkoly//
PS:za wszelką niepoprawność językową przepraszam,tekst jest pisany w 'biegu' ^ ^
Regards.
PS:za wszelką niepoprawność językową przepraszam,tekst jest pisany w 'biegu' ^ ^
Regards.Re: Witamy
Tak, najlepiej zarejestruje się na jakimś forum przed szkołą, wygłaszając im powitalny monolog i narzekając, że sie spóźnie xD Wybacz.
Ale siema, enerdży drinka możesz zapewnić, nie obraże się. ;D
By the way... jesteś tym Villem z SLZ? XD
Ale siema, enerdży drinka możesz zapewnić, nie obraże się. ;D
By the way... jesteś tym Villem z SLZ? XD
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
-
Vill
Jakbym słyszał siebie,albo moją dziewczynę okrutnie szydząc z moich kumpli (w ich mniemaniu).Widzę,że ktoś o podobnym zmyśle komicznym
.Mówisz,że energy drinki nie zaszkodzą? To jakie preferujesz? A może poprostu darujemy sobie szerszego powitania,bo w sumie...kogo to obchodzi? xD
Czy mam przedstawić swoją RPG'ową postać? Bo widzę,że jest tu taki dział.
.Mówisz,że energy drinki nie zaszkodzą? To jakie preferujesz? A może poprostu darujemy sobie szerszego powitania,bo w sumie...kogo to obchodzi? xDCzy mam przedstawić swoją RPG'ową postać? Bo widzę,że jest tu taki dział.
Dowiem się czy jesteś tym samym z SLZ? XDDD
Enerdży drinki to najlepiej te najtańsze... z biedronki czy lidla, są najlepsze i najtańsze, bo nie chce tu od Ciebie wyłudzać niewiadomo jakich pieniądzów.
http://lwiaprzygoda.cba.pl/viewtopic.php?f=67&p=27589&sid=e7a666b3ce063bb76f53d6036b6c3ce7#p27589
Tutaj ;D
Enerdży drinki to najlepiej te najtańsze... z biedronki czy lidla, są najlepsze i najtańsze, bo nie chce tu od Ciebie wyłudzać niewiadomo jakich pieniądzów.
http://lwiaprzygoda.cba.pl/viewtopic.php?f=67&p=27589&sid=e7a666b3ce063bb76f53d6036b6c3ce7#p27589
Tutaj ;D
Chaos w czystej postaci.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Hale.
Av by Madame Carotte.
Skomplikowany i chaotyczny twór? Ooo, to widzę, że jakiś swojak dołączył c;
Zacnie, zacnie. Zaprawdę powiadam - epickich, zwariowanych oszołomów nigdy za wiele ;>
Ja tam już Cię lubię i niepowetowanie całą swoją wredną osobą akceptuję, tak więc - salve.
Zacnie, zacnie. Zaprawdę powiadam - epickich, zwariowanych oszołomów nigdy za wiele ;>
Ja tam już Cię lubię i niepowetowanie całą swoją wredną osobą akceptuję, tak więc - salve.
Av i sygna:
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Multi Shav i Ombre

~J. Stalin
Czołem, miłego i długiego pisania na forum.
Multi Lazaretha :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Witaj na forum 
Widzę, że należysz do osób które cenimy - piszących dużo i sensownie (bo ten post ma dość sporo sensu).
Czuj się jak w domu, życzę powodzenia w zgłębianiu fandomu furry (dość popularny jest na SLZ a i tu trochę). Numer GG Ci wyślę na PW. przedstaw swoją postać w podlinkowanym przez Hale temacie, a wówczas będziesz mógł pisać w RPG.
Jeśli chodzi o PBF czyli to nasze RPG to się ono trochę różni od tych z wieloma graczami: jest nas tak mało, że nie istnieje instytucja Mistrza Gry (choć jak się znajdzie aktywna osoba chętna tym się zająć, to może nim zostanie), wszystko piszą gracze (ustalając czasem szczegóły na GG czy czacie). Mam nadzieję, że ten system będzie Ci odpowiadał.
A i mamy bota... który jest mało ogarnięty, ale miewa przebłyski (chyba już z nim gadałeś XD)... więc nawet jak nikogo nie ma, to jest z kim pogadać... a raczej z czyjej bezmyślności się poryć XD

Widzę, że należysz do osób które cenimy - piszących dużo i sensownie (bo ten post ma dość sporo sensu).
Czuj się jak w domu, życzę powodzenia w zgłębianiu fandomu furry (dość popularny jest na SLZ a i tu trochę). Numer GG Ci wyślę na PW. przedstaw swoją postać w podlinkowanym przez Hale temacie, a wówczas będziesz mógł pisać w RPG.
Jeśli chodzi o PBF czyli to nasze RPG to się ono trochę różni od tych z wieloma graczami: jest nas tak mało, że nie istnieje instytucja Mistrza Gry (choć jak się znajdzie aktywna osoba chętna tym się zająć, to może nim zostanie), wszystko piszą gracze (ustalając czasem szczegóły na GG czy czacie). Mam nadzieję, że ten system będzie Ci odpowiadał.
A i mamy bota... który jest mało ogarnięty, ale miewa przebłyski (chyba już z nim gadałeś XD)... więc nawet jak nikogo nie ma, to jest z kim pogadać... a raczej z czyjej bezmyślności się poryć XD
Witaj Sami *Dusi tuląc*
Fajnie, że wpadłaś, baw się dobrze
Fajnie, że wpadłaś, baw się dobrze

Ahoj, salve, ave, pochwalony, witam, dzień dobry, dobry wieczór, Szanownej Waćpannie!
Niezwyklem rada jest, iż szlachetna Pani zawitała w nasze uniżone progi i uwydatniła tym samym naszą forumową egzystencję. xD
Niezwyklem rada jest, iż szlachetna Pani zawitała w nasze uniżone progi i uwydatniła tym samym naszą forumową egzystencję. xD
Ciemna strona mocy jest potężna!
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Av:
lineart: by Savu0211 and whitetigerdelight
coloring: własny
sygnatura: By me
Multi: Hassira & Ombre
Moja skromna osoba również jest uradowana twoją obecnością na tymże forum, szczególnie że dobrze mi się z tobą pisało dość daleko stąd bo na SLZ, dokonałem jednak exodusu jak wszystkim dobrze wiadomo
. Witaj i czuj się tu...jak w domu...?
. Witaj i czuj się tu...jak w domu...?Multi Lazaretha :3
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Gdzie siekiery?!
Wyruszam po Królestwo!
Może BOGIEM? Kto wie?
Huhuhu.... Ale się tu was narobiło!
Nie no, przybywać was więcej... Ale chyba już jest nas wystarczajaco wiele xD
A więc witam nowych.
Nie no, przybywać was więcej... Ale chyba już jest nas wystarczajaco wiele xD A więc witam nowych.

~ Nie poznawaj człowieka po wyglądzie, lecz po tym jaki jest
~ Setene
~ Setene
Witam wszystkich Lwio-Przygodowiczów! :3
Zwabiła mnie tu szelmowska istota wdzięcznym imieniem Akitsume. Niektóre jej odpowiedzi na fabule są notabene po części mojego autorstwa. No i tak, żeby sprawić dobre wrażenie, a jednocześnie nie słodzić za bardzo, powiem, że nawet mi się tu spodobało ;d Miło was wszystkich poznać! ^.^
Zwabiła mnie tu szelmowska istota wdzięcznym imieniem Akitsume. Niektóre jej odpowiedzi na fabule są notabene po części mojego autorstwa. No i tak, żeby sprawić dobre wrażenie, a jednocześnie nie słodzić za bardzo, powiem, że nawet mi się tu spodobało ;d Miło was wszystkich poznać! ^.^
Av by Reyachi-chan!!
Borsuk, nietoperz, czy inne nocne cholerstwo...
Charakter tak czarny, jak jej ulubiona koszulka... Ta z kotkiem...
Bogini złośliwości i chamstwa, oraz nocnego podjadania kabanosów z sałatką krabową...
Ależ mrocznie...
BOO!
Borsuk, nietoperz, czy inne nocne cholerstwo...
Charakter tak czarny, jak jej ulubiona koszulka... Ta z kotkiem...
Bogini złośliwości i chamstwa, oraz nocnego podjadania kabanosów z sałatką krabową...
Ależ mrocznie...
BOO!
Witaj, witaj 
Baw się dobrze :3
W razie problemów - służę pomocą xD

Baw się dobrze :3
W razie problemów - służę pomocą xD
Nie wiem dlaczego, ale już cię lubię.
Na serio nie wiem, dlaczego, ale jak tylko napisałaś pierwszą wiadomość, to cię polubiłam
Baw się dobrze, mam nadzieję, że będziesz równie fajna jak twoja siostra!
Na serio nie wiem, dlaczego, ale jak tylko napisałaś pierwszą wiadomość, to cię polubiłam

Baw się dobrze, mam nadzieję, że będziesz równie fajna jak twoja siostra!
Lineart: Savu0211 i Whitetigerdelight
-
Dagor
Skoro już się tu pojawiłem to wypadaloby się przywitać. No więc witam wszystkich użytkowników forum i mam szczerą nadzieję, że pozawracam wam głowy przez najbliższy czas. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się, że kiedykolwiek zawitam w wasze progi jenak za namową Hale postanowiłem się zarejestrować. Liczę na owocną współprace w knuciu spisków i intryg. <3