Kiara -opinie.

Obrazek
Lazares

Kiara -opinie.

Postautor: Lazares » 07 mar 2011, 10:44

Powiem wam szczerze, że Kiara to jedna z najgłupszych postaci Disneya. Jest takim derpem, że gorszego nie widziałam.

Dlaczego?

Ano dlatego, że Kiara - jeszcze jako dziecko, jest może i urocza. Poznaje drugie 'dziecko' - a co jest logiczne, bawi się, nie zważając na to, kim jest ów młodzieniec.

Jako nastolatka... cóż. Jest głupsza niż ustawa przewiduje. :skaza:
Mimo zakazu ojca i tak łazi gdzie nie trzeba, poza tym "tato, ja wiem lepiej!" oczywiście od razu ufa Kovu, który początkowo jest do niej zdystansowany. Broni go nawet, gdy cała akcja Ziry wychodzi na jaw. Durne. Naiwne stworzenie.

A jaka jest wasza opinia?

Awatar użytkownika
Hale

Re: Kiara -opinie.

Postautor: Hale » 07 mar 2011, 14:03

Ja tam wiem, że jej inteligencja jest na minusie ^^
Nie mogę uwierzyć, że w wieku 6 lat, gdy pierwszy raz oglądałam KL była moją ulubioną postaciom ^^
Chaos w czystej postaci.

Hale.

Av by Madame Carotte.

Ibilis

Postautor: Ibilis » 07 mar 2011, 19:21

Heh... jakby to ująć, blondynka z kawałów...
Obrazek
Moim multi jest Mvuto xd

Awatar użytkownika
Kora
Były członek forum

Postautor: Kora » 01 kwie 2011, 20:30

Trochę przesadzacie >< Kiara nie sprawia wrażenia mądrej ani inteligentnej, ale tak naprawdę ma w tej swojej makówce co nieco. Owszem, to było głupie, że tak Kovu od razu zaufała, ale była młoda i niedoświadczona. I tak jej to potem na dobre wyszło xDD Do tego czasem okazywała się mądrzejsza od Simby.
http://i55.tinypic.com/aorxgz.jpg Kora's rules! Again.... ;3

Tinn
Zbanowany

Postautor: Tinn » 02 sie 2011, 15:14

Ja lubię Kiarę.Co z tego że jest taka?To nic że ona jest królową i myśli że może co chce.I tak moim zdaniem jest fajna xd :bum: :serce:
Użytkownik został zbanowany.

Wróć do „Król Lew 2: Czas Simby”